ممنون به خاطر پاسختون
اگي براي من فرستاده نشده ، فقط تو پروفايل ايشون قرار گرفته بود،من خودم يه جاهايي از اگهي رو حذف كردم، اسم مسجد و تاريخ بر گزاري نوشته شده بود ، چيزي كه مادرم گفت اين بود كه اگه ايشون ٢ روز قبل مرده باشه كه مسجد رو ٢٧ فروردين، يعني يك هفته بعد كه نمي ندازنن! ولي من ميگم اگه دروغ باشه كه تو عكس پروفايل تلگرام نميزاره كه يه عده ببينن،!!! به گوشيش هم توسط خط يكي از دوستام زنگ زدم كه روشن بود و كسي بر نداشت ، كاري كه من كردم اين بود كه زنگ زدم به مسجدي كه تو اگهي نوشته شده بود و پرسيدم كه تو اون تاريخ واسه همچين شخصي مراسم هست كه گفتن نه، گفتن كه كلا توي اون روز مسجد مراسم نداره، ولي با خودم گفتم شايد هنوز رزو نكره باشن ،فقط تصميم دارن كه اون تاريخ باشه كه تو اگهي گذاشتن! نميدونم اين چيزا رو وارد نيستم ، من فقط به خاطر عذاب وجدان و ناراحتي كه تو من ايجاد كرده مي خوام مطمئن بشم ، هيچ چيزه ديگه اي جز اين نيست، شما كه اين شخص رو نددين خيلي راحت ميگين كه به شخص من ربطي نداره ، واسه مني كه يك سال با ايشون بودم و شب و روز باهاش حرف ميزدم خيلي سخته، به طوره مثال خود شما بالاخره اگه خدايي نكرده واسه يكي از همسايه هاتون اتفاقي بيوفته كه قبلا حتي گذري ديدينش ناراحت نميشين ؟! اين ديگه جاي خودشو داره ، من واقعا حساسم ،اگه حقه باشه اين اقا پا گذاشته دقيقا وسط نقطه ضعف من و اگه بفهمم كه واقعا اين بوده بيشتر ازش متنفر ميشم و مي فهمم سر تا پا دروغ بوده و منو تو اين يك سال فريب داده.

علاقه مندی ها (Bookmarks)