تشکرشده 18 در 12 پست
فرشته مهربان (دوشنبه 20 اسفند 97), زندگی خوب (سه شنبه 21 اسفند 97)
تشکرشده 2,355 در 760 پست
وای میشل کاش دانایی و درایت تو رو منم داشتم
کاش راهنما و مشاور این روزهای من تو بودی
اره رسیدن به زندگی که دوسش داری مستلزم تلاش ....ولی گاهی مرز درست و غلط تلاش یا رها کردن باریکه...برای من اقلا
تشخیصش سخته....گفتی خدا راضیه که بمونم و رها نکنم...منم از این فکرها داشتم....ولی چندبار غلط و درست دراوند فکرام...اخ که چقدر سخته....وقتی تو مه غبارالود زندگی کنی و نفهمی اخرش و
- - - Updated - - -
عذرخواهی میکنم از صاحب تاپیک
یهو احساسی شدم....تو تاپیکتون پست بی ربط گذاشتم..حواسم نبود
الان دیگه ارسال کردم نمیتونم کاریش کنم...
براتون ارزوی سلامتی و زندگی دلخواهتون و دارم![]()
تشکرشده 6,911 در 1,649 پست
مرسی عزیزمشما هم عملکرد درستی داشتی که در عمل زندگی همسر و بچه هات رو خراب نکردی و الان هم در تلاشی که از نظر ذهنی و عاطفی هم به یکپارچگی برسی.
نه من جدا نشدم. اوائل که تازه اومده بودیم خونه خودمون و خیلی حالم بد بود و مضطرب بودم، هیچ امیدی به این زندگی نداشتم (خصوصا با توجه به اتفاقی که تو دوره عقدمون افتاده بود) اما با خودم قرار گذاشتم اول به ثبات و آرامش برسم و به خودم و شرایطم مسلط باشم، بعد اگه صلاح رو در جدایی دیدم جدا بشم. و دو سال براش زمان در نظر گرفتم.
حالا کمتر از یکسال گذشته و دیگه اضطراب ندارم، و راضی هستم از اینکه زمانیکه این رابطه برام ارزشی نداشت و آزارم می داد، تحمل کردم و حفظش کردم.
فرشته مهربان (دوشنبه 20 اسفند 97), رنج (دوشنبه 20 اسفند 97), زندگی خوب (سه شنبه 21 اسفند 97)
تشکرشده 353 در 152 پست
سلام
مشغول کردن خود با کار زیاد تا حد خستگی
ورزش سنگین تا حد خستگی شدید جسمی
قدم زدن در هوای سرد و پیاده روی صبح گاهی به طوری که هوا با پوستتون خوب برخورد کنه
شنا کردن
تنظیم ساعت خواب و غذا در حد ممکن منظم
یادداشت هر ساعت از عملکرد روزانه در یک برگه
نوروفیدبک
هیپنوتیزم
داروهای ضد وسواس
این ها روش های درمان موثر در حل مشکل شما هستن و با گفتمان بدون انجام کار عملی و فیزیکی امکان درمان ندارید.
یعنی در حد مشاوره در تالار همدردی امیدی به حل مشکلتون نیست.
همین طور چون فضا مجازی هست بیشتر شما رو به تخیل خواهد برد.
رو در رو با یک روانشناس صحبت کنید.
امیدوارم کارهایی که به شخصه می تونید انجام بدید مثل ورزش سنگین گروهی تاکید میکنم گروهی مثل فوتبال بسکتبال و ... رو حتما حتما از همین فردا و بدون فوت وقت شروع کنید.
همین طور نوروفیدبک و هیپنوتیزم و مصرف دارو در کنار مشاوره رو فراموش نکنید.
مشکلتون واقعا جدیه!!! و چون ۱۰ سال طول کشیده که بالاخره اعتراض کردین گویا اتفاقی افتاده و شاید نشانه ی ورود یا شدت افسردگی و وسواس شما باشه بهتره سریعا پیگیری کنید.
ممنون.
Happy.girl.69 (دوشنبه 20 اسفند 97), maryam.mim (سه شنبه 21 اسفند 97), میشل (سه شنبه 21 اسفند 97), رنج (سه شنبه 21 اسفند 97)
تشکرشده 18 در 12 پست
ممنون دوست عزیز تازه شما به الان میگین افسردگی؟اگر 10 سال پیش منو دیده بودین چی میگفتین.؟اینقدر حالم بد بود که ارزوی مرگ میکردم.متاسفانه بعضی مشکلات باید با ساپورت خانواده حل بشه که متاسفانه من ازون بی بهره بودم تازه طرز فکری خانواده من خیلی با من فرق داره من حاضر بودم تویه زیر زمین زندگی کنم ولی کنار کسی باشم که دوسش داشته باشم .عجله در ازدواج این نتایج بد رو به همراه داره دیگه.
زندگی خوب (سه شنبه 21 اسفند 97)
تشکرشده 4,954 در 1,249 پست
سلام
کاربر محترم رنج
خیلی از مردها حالت عصبی رو یه مواقعی دارن
بی حوصلگی برای بچه ها رو هم همینطور و خیلی اشکالات دیگه
و خیلی از زنها هم اشکالت دیگه ای دارن یا همون اشکالات
به نظر من شما الان با داشتن دو تا بچه و از طرفی نداشتن مشکل حاد با همسرت دیگه وقت مرثیه سرایی نداری
به جای این تاپیک بهتره یه تاپیک داشته باشی که مشکلاتت با همسرت رو توش بیان کنی و راه حل بگیری
و مهمتر از اون بگرد رگ خواب همسرت رو پیدا کن
اصلا همسر شما یه نفر غریبه است ببین چه جور می تونی بهش علاقمند بشی
از صفر شروع کن و سعی خودتو بکن
گوشه ذهنت این مطلب رو هم داشته باش که اگر همین الان حتی با کمک خانوادت جدا بشی احتمالش نزدیک به صفره که یه نفر آدم با شرایط مناسب که اتفاقا عاشق پیشه هم باشه بیاد و با شما ازدواج کنه
شما یک زن هستی به قول خودت با سابقه 10 سال زندگی متاهلی و دو بچه
یک دختر مجرد با شرایط ایده آل نیستی
پس مراقب زندگیت باش
و لحظاتت رو با حسرت کشیدن بر باد نده
خوبی های همسرت رو برای خودت بزرگ کن و اونو مقایسه کن با افرادی که این ویژگی ها رو ندارن
همینجوری که هست بپذیرش
اخلاقهای بدش رو هم برای خودت بگو که بیشتر آدما اگر بری باهاشون زندگی کنی این اخلاقها رو دارن و چیز خاصی نیست
هرگز اون رو با افرادی که فکر می کنی برتر هستن مقایسه نکن
maryam.mim (سه شنبه 21 اسفند 97), میشل (چهارشنبه 22 اسفند 97), رنج (سه شنبه 21 اسفند 97), زندگی خوب (سه شنبه 21 اسفند 97)
تشکرشده 18 در 12 پست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)