خانمی عزیز من با توجه به صحبت های قبلی مان ، به شما توصیه اکید می کنم که تا وقتی مشکل شما روبه بهبود نرفته است ، خودت را در شرایط استرس زا قرار ندهی. عزیز من شما با این آدم ها به کوه می روی. منش آنها و عقایدشان با شما جور درنمی آید و باعث ناراحتی شما می شود و هی این مشکل شما در ذهنتان قوت می گیرد در حالی که شما قرار بود با استفاده از این کتاب ها تکنیک های کمرنگ کردن موضوع را در ذهنت به کار بگیری. پس تا این مرحله را شروع نکرده ای و تا جایی پیش نرفته ای که بشود گفت روبه بهبود هستی با ( آدم هایی که محرم و نامحرم ) نمی شناسند رفت و آمد نکن.
چشم
شاید برایت جالب باشد که من هم مثل شما به کوهنوردی می رفتم. گروهی که من با آنها می رفتم همین مشکلات را که شما می گویی داشت به علاوه اینکه حتی یک نفرشان هم نماز نمی خواند. خوب طبیعتا با من رفتار ناهنجاری نمی شد چون من محجبه بودم اما ته دلم راضی نبودم و حس راحتی نمی کردم. اما دلم می خواست به خودم تلقین کنم که راحتم ، که نباید سخت بگیرم ، که دنیا همین است و ... .
خب مثل من.
اما اوضاع بهتر نشد که هیچ به جاهای باریک هم کشید. من هم به حرف دلم گوش کردم و دیگر خودم را مجبور به معاشرت نزدیک با آدم هایی نکردم که باعث استرسم می شدند و مشکلات دیگر پیش می آوردند. تا اینکه یک گروه کوهنوردی پیدا کردم که اتفاقا یک گروه مذهبی و حرفه ای بود و برنامه های بسیار متنوع تری از گروه قبلی داشت. و اصلا قابل مقایسه نبود هم خانم ها و هم آقایان روابط به قاعده و مناسبی داشتند و برای نماز خواندن هم دیگر معذب نبودم.
همين اذيتم ميكنه.واينكه وقتي ميخوام پامو از خونه بزارم بيرون وبه گروه برسم قلبم به شدت ميزنه آخه بعضياشون انگار ميخوان بخورنت.اما اونجا كه ميرسم واگر پسري نزديكم نشه چون دوست خانم پيدا ميكنم خوشحالتر ميشم.اما اونا هم خيلي از عقايد من فاصله دارن.تا حالا با هر كدومشون دوست شدم بهم ميگه شما خيلي به ما آرامش ميديد چون ميدونيم آدم كلك ودروغگويي نيستين.(اما چرا خودم آرامش ندارم؟دوست دارم از داخل آروم باشم اما نيستم.ديشب كلي انرژي خوب تووجودم بود اما من دوست دارم هرجا ميرم امن باشه.
آخه كوه جاي دوست بازيه؟آدم ميره از طبيعت لذت ببره.خوبه كه بعد كوه باهم پارتي هم ميگيرن اما بازم اونجا نميتونن خودشونو نگچقدر خوبه آدما ياد بگيرن واسه خودشون ارزش قائل بشن.
اسمش (گروه شهید ورکش )بود. اگر تهران نیستی می توانی به وبسایت این گروه بروی و با سرگروه تماس بگیری تا دوستانی که در شهرهای دیگر دارد و شبیه به خودشان هستند به شما معرفی کنند.
عزیزم علاوه بر صحبت های بالا یک توصیه دیگر هم دارم : یک خانم با اعتقاد مثل شما لیاقتش خیلی بیشتر از این است که مجبور باشد هر شرایطی را تحمل کند. من خودم را از این شرایط بیرون کشیدم و خداوند لطف کرد و یک راه بهتر پیش پای من گذاشت. شما نمی توانی این طور آدم ها را ( که من خودم تجربه اش را دارم ) اصلاح کنی اما حداقلش این است که خودت را از آنها جدا کنی و برای فعالیت هایت با آدم های صلاحیت دارتر و شبیه به خودت همراه شوی. این را مثل یک خواهر به شما می گویم

علاقه مندی ها (Bookmarks)