به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 47
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 25 فروردین 94 [ 15:52]
    سطح
    29
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 140
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    247

تشکرشده 112 در 69 پست

Array
    سلام من به جواب رسیدم
    ببینین من نمی دونم منظور شما از تلاش چی هست اما من زمانی که عاشق شدم سنم کوچیک بود رفتم سمت دعا و از خدا خواستم محبت من رو تو دل این دختره بندازه و یه زمینه ای برام فراهم کنه که بهش برسم دلم میخواست خدا کاری کنه که دختره بدونه چقدر برای رسیدن بهش دعا کردم و چقدر از صمیم قلبم دوسش دارم چون خودم نمی تونستم این کارا رو انجام بدم هر وقت میخواستم اقدامی کنم تمام تن و بدنم میلرزید چون بد جور عاشق شده بودم من ادم بد و هرزه ای نبودم فقط ندونسته عاشق شده بودم از خدا میخواستم یه کاری کنه که من بتونم تمام حرفام رو به دختره بگم تا بتونه من رو بهتر بشناسه چون دختره فکر میکرد من یه ادم بد و هرزه ام در صورتی که این طوری نبود من فقط یه جورایی بد اورده بودم دختره رفت و با یکی دیگه ازدواج کرد بعدش از خدا خواستم لطف کنه و یه دختره دیگه رو سر راهم قرار بده تا باهاش اشنا شم و بعد ازدواج کنم من دوست داشتم دختر مورد علاقه ام رو خودم پیدا کنم دوست داشتم عاشقی کنم ولی بازم خدا قبول نکرد چون نمی تونست این کار رو انجام بده الانم برای همیشه دعا و توسل به معصومین رو ترک میکنم چون نمی تونن کاری برا ادم انجام بدن و دلیلی نداره که خودم رو جلوی اینا اینقدر کوچیک کنم،اگه من می تونستم یه کاری رو انجام بدم دیگه چرا باید دعا کنم خودم میرم دنبالش و بعد به دستش میارم دیگه نیاز نیست وقت بذارم و صد بار دعای مقاتل ابن سلیمان رو بخونم و یا ده هزار تا صلوات بفرستم و دعای توسل بخونم
    من هزینه یه سفر به مشهد رو گردن گرفتم و یکی رو برای زیارت فرستادم پیش امام رضا و ازش خواستم به امام رضا بگه یه جوونی هست که مشکل عاطفی داره و شکست عشقی خورده و دوست داره دختر مورد علاقه اش رو خودش پیدا کنه و الان هم من رو فرستاده تا پیش شما بیام تا شما بتونین کاری بکنین چون این پسره وقتی دختر مورد علاقه قبلیش رو میبینه بهم میریزه و نمی تونه زندگی کنه یه لطفی بکن و یه دختری که هم اندازه لیاقت اون هست رو سر راهش قرار بده تا اروم شه و بره پی زندگیش، من گفتم به امام رضا بگو این پسره اهل دوست دختر بازی و این حرفا نیست نمی تونه بره جلوی مدرسه دخترانه و به دخترا شماره بده اون صبح از خونه خارج میشه میره سرکار شب هم میاد خونه تو محیط کارش یا یه جایی که مصلحت میدونین یکی رو سر راهش قرار بدین
    بهش گفتم بگه این پسره دوست داره عاشقی کنه دوست داره خودش دختر مورد علاقه اش رو پیدا کنه دست خودش نیست نمیخواد کسی بهش کسی رو معرفی کنه و بعد برن خواستگاری و تموم
    اما نشد که نشد
    ما هم نخواستیم. برای شما که فرقی نمیکنه چه من بیام سمت خدا و چه نیام چه ادم خوبی باشم و چه بد برای خدا اصلا فرقی نداره ، پس چرا خودم رو خسته کنم شما برای خواسته کوچیک و ناچیز من هزار تا شرط و شوروط گذاشتین در صورتی که با یه اشاره کوچیک می تونستین دل یه جوون رو شاد کنین
    ما رفتیم
    ممنون

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 فروردین 96 [ 11:56]
    سطح
    62
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 171
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    785

تشکرشده 2,768 در 697 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام.
    ماجرای شما ماجرای همونه که می رفت زیارت امام رضا و گریه زاری و توسل که حنما تو قرعه کشی بانک برنده بشه آخر معلوم شد اصلا حساب بازنکرده که توقع برنده شدن داشته باشه

- - - Updated - - -

شما تصمیم دارید خودتون فرد مورد نظرتون رو پیدا کنید .برای این کار لازمه کمی وقت بذارید به جاهایی برید که احتمال داره ایشون رو پیدا کنید مهمونی رفت و امد خانوادگی با همکار و دوست جمع های فرهنگی موسسات خیریه و...

• اعلام حضور براي ختم قرآن در ماه رمضان سال1435قمري

http://www.hamdardi.net/thread-32764.html

خداوندا؛هدایتم کن تا به این باور برسم؛
    که جواب برخی دعاهایم؛
    «صبر» و «انتظار» است ...

ویرایش توسط صبوری : جمعه 12 اردیبهشت 93 در ساعت 23:24

3. کاربر روبرو از پست مفید صبوری تشکرکرده است .

khaleghezey (شنبه 13 اردیبهشت 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 مهر 93 [ 16:40]
    سطح
    13
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 13
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    68

تشکرشده 205 در 73 پست

Array

Smile

نقل قول نوشته اصلی توسط 2ANOAN نمایش پست ها
    سلام من به جواب رسیدم
    ببینین من نمی دونم منظور شما از تلاش چی هست اما من زمانی که عاشق شدم سنم کوچیک بود رفتم سمت دعا و از خدا خواستم محبت من رو تو دل این دختره بندازه و یه زمینه ای برام فراهم کنه که بهش برسم دلم میخواست خدا کاری کنه که دختره بدونه چقدر برای رسیدن بهش دعا کردم و چقدر از صمیم قلبم دوسش دارم چون خودم نمی تونستم این کارا رو انجام بدم هر وقت میخواستم اقدامی کنم تمام تن و بدنم میلرزید چون بد جور عاشق شده بودم من ادم بد و هرزه ای نبودم فقط ندونسته عاشق شده بودم از خدا میخواستم یه کاری کنه که من بتونم تمام حرفام رو به دختره بگم تا بتونه من رو بهتر بشناسه چون دختره فکر میکرد من یه ادم بد و هرزه ام در صورتی که این طوری نبود من فقط یه جورایی بد اورده بودم دختره رفت و با یکی دیگه ازدواج کرد بعدش از خدا خواستم لطف کنه و یه دختره دیگه رو سر راهم قرار بده تا باهاش اشنا شم و بعد ازدواج کنم من دوست داشتم دختر مورد علاقه ام رو خودم پیدا کنم دوست داشتم عاشقی کنم ولی بازم خدا قبول نکرد چون نمی تونست این کار رو انجام بده الانم برای همیشه دعا و توسل به معصومین رو ترک میکنم چون نمی تونن کاری برا ادم انجام بدن و دلیلی نداره که خودم رو جلوی اینا اینقدر کوچیک کنم،اگه من می تونستم یه کاری رو انجام بدم دیگه چرا باید دعا کنم خودم میرم دنبالش و بعد به دستش میارم دیگه نیاز نیست وقت بذارم و صد بار دعای مقاتل ابن سلیمان رو بخونم و یا ده هزار تا صلوات بفرستم و دعای توسل بخونم
    من هزینه یه سفر به مشهد رو گردن گرفتم و یکی رو برای زیارت فرستادم پیش امام رضا و ازش خواستم به امام رضا بگه یه جوونی هست که مشکل عاطفی داره و شکست عشقی خورده و دوست داره دختر مورد علاقه اش رو خودش پیدا کنه و الان هم من رو فرستاده تا پیش شما بیام تا شما بتونین کاری بکنین چون این پسره وقتی دختر مورد علاقه قبلیش رو میبینه بهم میریزه و نمی تونه زندگی کنه یه لطفی بکن و یه دختری که هم اندازه لیاقت اون هست رو سر راهش قرار بده تا اروم شه و بره پی زندگیش، من گفتم به امام رضا بگو این پسره اهل دوست دختر بازی و این حرفا نیست نمی تونه بره جلوی مدرسه دخترانه و به دخترا شماره بده اون صبح از خونه خارج میشه میره سرکار شب هم میاد خونه تو محیط کارش یا یه جایی که مصلحت میدونین یکی رو سر راهش قرار بدین
    بهش گفتم بگه این پسره دوست داره عاشقی کنه دوست داره خودش دختر مورد علاقه اش رو پیدا کنه دست خودش نیست نمیخواد کسی بهش کسی رو معرفی کنه و بعد برن خواستگاری و تموم
    اما نشد که نشد
    ما هم نخواستیم. برای شما که فرقی نمیکنه چه من بیام سمت خدا و چه نیام چه ادم خوبی باشم و چه بد برای خدا اصلا فرقی نداره ، پس چرا خودم رو خسته کنم شما برای خواسته کوچیک و ناچیز من هزار تا شرط و شوروط گذاشتین در صورتی که با یه اشاره کوچیک می تونستین دل یه جوون رو شاد کنین
    ما رفتیم
    ممنون
    دوست عزیز من تاپیکتون رو دنبال میکردم. اصلا دلم نیومد براتون ننویسم. چون دغدغه ها و سوال های ذهنیتون عینا برای منم بوده. امیدوارم بخونیدش. دوست محترم:
    1. آدم اگر میخواد اتفاق خاصی توی زندگیش بیفته, باید در جهت اون اتفاق ها حرکت کنه! صرف نظر از اینکه دین و ایمانش چیه. این یه قاعده درست و کلی هست. شما برای مغازه موبایل فروشیتون آیا فقظ دعا کردید یا در جهت داشتنش تلاش کردید؟؟! چس اگر میخواید دختری تو زندگیتون باشه بسم الله! با چشم باز به اطرافیان دقت کنید. ببینید نیازتون چی هست؟ کی پسندتون هست! در کنارش دعا هم بکنید و از خدا طلب خیر کنید.
    2. هر کسی که پا به زندگی ما میگذاره، رسالتی داره، وقتی اون رسالتش انجام شد میره از زندگیمون. پدر، مادر، همسر، دوست،.... هیچکس نیومده که تا ابد بمونه! رسالت این خانوم هم این بوده که شما یاد بگیرید اگر کسی/چیزی رو میخواید باید برای به دست آوردنش تلاش کنید .
    3. دوست عزیز رحمت خدا عام هست. برای حتی اون آمریکایی هایی که بی دین هستن هم وقتی تلاش میکنند خدا بهشون میده چون خدا ارحم الراحمین هست چس شما هم اگر در راستای هدفتون تلاش کنید حتما جواب میگیرید و چه بسا که چون بنده پاکی هستید غیر از رحمت عامش از رحمت خاصش هم بهره مند بشید. پس به جای اینکه منتظر باشید که امام رضا نیمه ی گم شدتون رو بفرسته دم مغازتون، بلند شید دنبالش بگردید.
    4. دخترا از پسر منفعل و پسری که دست دست کنه مردد باشه از خودش جنم و عرضه نشون نده براشون، سرد میشن. خواهرانه گفتم.
    به امید موفقیت

- - - Updated - - -

سلام من به جواب رسیدم
    اما نشد که نشد
    ما رفتیم
    ممنون
    دوست عزیز من تاپیکتون رو دنبال میکردم. اصلا دلم نیومد براتون ننویسم. چون دغدغه ها و سوال های ذهنیتون عینا برای منم بوده. امیدوارم بخونیدش. دوست محترم:
    1. آدم اگر میخواد اتفاق خاصی توی زندگیش بیفته, باید در جهت اون اتفاق ها حرکت کنه! صرف نظر از اینکه دین و ایمانش چیه. این یه قاعده درست و کلی هست. شما برای مغازه موبایل فروشیتون آیا فقظ دعا کردید یا در جهت داشتنش تلاش کردید؟؟! چس اگر میخواید دختری تو زندگیتون باشه بسم الله! با چشم باز به اطرافیان دقت کنید. ببینید نیازتون چی هست؟ کی پسندتون هست! در کنارش دعا هم بکنید و از خدا طلب خیر کنید.
    2. هر کسی که پا به زندگی ما میگذاره، رسالتی داره، وقتی اون رسالتش انجام شد میره از زندگیمون. پدر، مادر، همسر، دوست،.... هیچکس نیومده که تا ابد بمونه! رسالت این خانوم هم این بوده که شما یاد بگیرید اگر کسی/چیزی رو میخواید باید برای به دست آوردنش تلاش کنید .
    3. دوست عزیز رحمت خدا عام هست. برای حتی اون آمریکایی هایی که بی دین هستن هم وقتی تلاش میکنند خدا بهشون میده چون خدا ارحم الراحمین هست چس شما هم اگر در راستای هدفتون تلاش کنید حتما جواب میگیرید و چه بسا که چون بنده پاکی هستید غیر از رحمت عامش از رحمت خاصش هم بهره مند بشید. پس به جای اینکه منتظر باشید که امام رضا نیمه ی گم شدتون رو بفرسته دم مغازتون، بلند شید دنبالش بگردید.
    4. دخترا از پسر منفعل و پسری که دست دست کنه مردد باشه از خودش جنم و عرضه نشون نده براشون، سرد میشن. خواهرانه گفتم.
    به امید موفقیت

5. 3 کاربر از پست مفید خانوم شین تشکرکرده اند .

Dreams end (شنبه 13 اردیبهشت 93), khaleghezey (شنبه 13 اردیبهشت 93), فرهنگ 27 (جمعه 12 اردیبهشت 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    247

تشکرشده 112 در 69 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط خانوم شین نمایش پست ها
    به امید موفقیت

- - - Updated - - -

به امید موفقیت
    سلام
    ممنون از راهنماییتون،
    من بعد از 7 سال دعا خدا رو شناختم و الان افسوس اون 7 سال رو میخورم که بهترین لحضه های زندگیم رو با دعا کردن نابودش کردم اگر مثل بقیه جوونا دنبال عشق و حال بودم الن این حس و حال رو نداشتم.ای کاش من تو یه خانواده امریکایی متولد میشدم و هیچ وقت تا زمان مرگم خدا رو نمی شناختم
    تمام

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array
    با سلام

مشکل شما نه دعا کردن شماست ، نه آروزهای تحقق نیافته ، نه خدا و نه اجابت نکردنش هست .

مشکل شما سیستم فکری ، بینش ، نوع نگرش به زندگی و نوع هدفگذاری و برنامه ریزیهای شماست .

در شکل نگاه شما به زندگی سیر در سطح هست تا عمق ، مثلاً راحت و آسان رسیدن به آنچه می خواهید و کلاً تخیل محوری در خصوص خواسته هایتان و آرزو پروری ...... وقتی شما چنین روندی در ذهن و روان خود دارید هرسخنی بوی این را بدهد
    که شما می توانید آسان بدست آورید را پذیرفته و با توقع بالا آنرا پی می گیرید و هرآنچه که بوی تلاش و عمیق شدن بدهد را توجه نمی کنید چون حداقل زحمت فکر کردن را دارد که شما نمی خواهید متحمل شود و عجله دارید که زود به خواسته برسید.

مثال می زنم تا واضح تر گفته باشم :

دختری شما را جذب کرد ...... در ذهن رویای دست یافتن به او وجود شما را پر کرد ...... چه زمانها که با تخیلاتی شیرین او را دست یافته و در کنار آمده ندیدید ، یعنی خیلی از اوقات شما در رابطه با این دختر مشغول رویای شیرین با او بودن و بدست آوردنش با همه فانتزیهایش بودید .... و این میل شدید به هرچه زوتر تحقق یافتنش را در شما رشد داد ( کاری که احساس محوری و خیال پروری می کند ) و چون هیچ زمینه منطقی برای آن ندیدی ( کم سن و سالی و ..... ) اینجا حرف اینکه هرچه می خواهی از خدا بخواه برایتان جلوه گری کرد و ذوق شما برانگیخته شد و شدید در خواست کردید که خدا مهر شما را به دلش بیاندازد و ...... باز هم خیال پروری اینکه خدا دعایت را برآورده کرده و به محبوب رسیده ای و ...... طبیعی هست که وقتی چنین نشود از این خدا عصبانی و دلخور و ناراحت می شوی و .......

عمقی نبودن نوع نگاه و روش و شیوه شما در این ماجرا را خود می توانید آنالیز کرده بدست آورید اما من اشاراتی می کنم .

صرفاً بر اساس احساس ، توجهت به دختری جلب شد ( احساس برخواسته از کودک درون است و اگر در تصمصم گیری و طلب محور شود ویرانگر است ) بر اساس غرائز و امیال عاطفی و جنسی او را طلب کرده ای ( هیچ شناخت و تحلیل مبتنی بر آن در خصوص اینکه میزان سنخیت شما چقدر هست در میان نبوده و در پی اش هم نبودید ، رویا پروری ( تحریک و برانگیختن هرچه بیشتر احساسات و میل .... )
    نداشتن زمینه مناسب مثل کم سن و سالی یا هرچیز دیگری که شما به عنوان نداشتن شرایط مد نظرتان هست ( عدم واقع نگری در طلب و خواسته ) و ......

فقط این اشارات مرا در نظر بگیرید خواهید دید نه منظق در خواسته شما بوده و نه واقع بینی ، بلکه صرفاً احساسات هست ...... و در پی آن انتظار و توقع بالای شما مبنی بر اینکه خدا همراه احساسات شما شود و علم و حکمتش و خیر و صلاح را کنار بگذارد چون شما از او خواسته ای و نباید بی پاسخ بمانید و ......

تصور کنید خدا بخواهد اینگونه در مورد بندگانش خدایی کند ..... مطمئنم سنگ روی سنگ بند نمی شود و نظام عالم از مدار نظم و عدل خارج می شود .

کمترین چیزی که ما در خواسته هایمان باید برآن واقف باشیم همه جانبه نگری در خصوص این است که خواسته منطقی ،خیر و صلاح و ضروری باشد و در این صورت هم ، ما بنا براین که علممان محدود است و در عادل بودن هم ضعف داریم بر خیلی از جوانب آگاه نبوده و اشراف نداریم و مهمتر از آن هم این است که برنامه و روند تلاش شخصی را هم باید مد نظر داشته باشیم و در این شرایط دعا کردن و خواستن از خدا یعنی اینکه خدایا من فلان چیز را می طلبم ( با لحاظ شرایطی که گفتم یعنی همه جانبه سنجی ، منطقی و خیر بودنش و ..... ) بعد اسباب تلاش و حرکت خود را هم فراهم کرده و می گوییم خدایا من آنچه در توان دارم به کار می گیرم و ..... اما نمی دانم آنگونه که من فکر می کنم این خواسته صلاح من هست یا نه پس تو کمک کن اگر خیر است به نتیجه برسم اگر نه تو مانع شو و .....

یعنی ما نتیجه را واگذار می کنیم به خدا و اشراف او بر دقایق عالم و خود ما و خیر و صلاحمان و .....

اگر به شما گفته اند از خدا خواستن یعنی هرچه شرایطش نیست ،منطقی هم نیست و نمی دانی مناسبه یا نه و ..... فقط دلت می خواهد را بخواه و خدا مطلقاً وظیفه دارد و باید بدون اینکه شما کاری بکنی یا از تلاشی از عهده ات بر بیاد برآورده شود ، کاملاً به شما اشتباه تفهیم کرده اند و باید فهم درست دعا و خواستن از خدا را بیابید و این کج فهمانده شدنت را اصلاح کنی .

در میان متن شما چند بار این بود که وقتی کاری را خودم می توانستم انجام دهم دعا نمی کردم کاری که از عهده خودم بر نمی آمد دعا می کردم و ..... و من هم کلام ناگفته شما را اضافه می کنم که و باید خدا خواسته ام را به انجام می رساند . دقت کنید نگاه و احوال شما بر توقع مطلق است و باید ......
    هیچ جایی برای اینکه دعا کنید و اگر نشد هم هم نشد لابد صلاح نبوده در ذهن شما باز نیست .

خدا در نگاه و بینش شما در حد یک خدمتگذاری هست که باید منتظر باشد شما خواسته های ناممکنتان را امر بفرمایید تا او هم بگوید چشم بنده ی من ، این هم درخواست شما ، اجابت شد ...... خدا در تصور و بینش شما غول چراغ جادوست و ...... ( که کم کاری کرده )

در همین تاپیک از عنوان انتخابی گرفته تا نوع تعاملتان با اعضاء و تکرار سئوالتان و حتی گزارش دهی از نتیجه مطرح کردن در یک فروم دیگر به زبان انگلیسی و پاسخ یک آمریکایی و ...... ضعف بینش و نگرش شما در خواسته اتان پیداست که عمده ترین نشانه آن عدم تشخیص درست صورت مسئله هست . از شما تقاضا می کنم با این محتوایی که بنده به شما ارائه کردم ،بررسی کنید که اگر عمیق و واقع بینانه و درست می خواستید صورت مسئله خود را تنظیم کرده و در رابطه با آن از دوستان راهنمایی بخواهید تیتر عنوان شما چه تفاوتی با تیتر کنونی می کرد و چه تیتری می شد ؟

بنده منتظرم خود شما این بررسی را داشته باشید یعنی یک تکلیف مشاوره ای هست برای هدایت شما به سوی عمیق دیدن و بررسی همه جانبه مسئله و یافتن صورت مسئله اصلی . در ادامه بنده اگر لازم بود می گویم که نتیجه چی می شد

8. 3 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

Dreams end (شنبه 13 اردیبهشت 93), khaleghezey (شنبه 13 اردیبهشت 93), meinoush (شنبه 13 اردیبهشت 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 13 اردیبهشت 93 [ 03:12]
    سطح
    1
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 48
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

سلام
    لطفا تو این مورد بهم کمک کنین بد جور درگیرشم
    من تو یه خونواده مذهبی به دنیا اومدم از همون بچگی پدر و مادرم مدام از مذهب و دین حرف میزدن مادرم همیشه میگفت هر چیزی رو از خدا بخواه به اون توکل کن تو مسجد که میرفتم بعد هر دعایی میگفتن اونایی که حاجت دارن حاجتاشون رو بخوان تلوزیون رو که باز میکردم بازم حرف از دعا و زیارت و حاجت بود،منم رو حساب این حرفا رو خدا حساب ویِژه ای باز کردم تقریبا هر چیزی رو از خدا میخواستم زمانهایی که سختی داشتم زمانهایی که مشکل داشتم زمانهایی که حالم بد بود هر لحظه برای هر چیزی دعا میکردم به معصومین متوسل میشدم اما هیچ وقت هیچ اثری از اونا نمی دیدم هر وقت دعا میکردم امیدی توی دلم شعله ور میشد و به امید خدا و معصومین می نشستم اما هیچ وقت به خواسته هام نمی رسیدم الان خسته ام میخوام این امید کاذب رو تو دلم بکشم میخوام برای ابد فراموش کنم.من تو راه دعا و زیارت خیلی زرر دیدم
    باور کنین بیشتر سرمایه ام رو برای دعا دادم ،گاهی ساعت ها برای خواندن یک دعا وقت میگذاشتم و کوچکترین اتفاقی که می افتاد میگفتم خدا برام داره کاری انجام میده اما اخرش معلوم میشد این طوری نیست اما این دل بیشعور من هنوز هم امیدواره نمی دونم چرا
    بگین چطوری خودم رو از این منجلاب نجات بدم میخوام مثل امریکایی ها زندگی کنم بدون دعا و زیارت.چطوری این امید رو تو دلم بکشم چطوری خودم رو از افکار دعا و زیارت نجات بدم؟
    از دعا و خواستن خسته شدم هر کاری هم میکنم نمی تونم امید رو تو دلم بکشم لطفا کمک کنید بد جور درگیرم.گاهی ساعت ها از شدت فشار به خودم می پیچیم از اینکه خواسته هام و احساساتم برای خدا و معصومینش هیچ ارزشی ندارن تحقیر میشم خیلی گریه میکنم اونقدر که ساعت ها چشمام درد میکنه پیش افرادی مذهبی هم که میرم باهاشون حرف میزنم بدتر میشم.
    چه طوری از دعا و خواستن و زیارت دست بکشم چطوری مثل اروپایی ها باشم
    سلام
    من مطالب ارسالیت رو خوندم و دلم نیومد یه چیزی رو بهت نگم به همین خاطر تو سایت عضو شدم
    من رو میشناسی
    میدونی تو واقعا خدا رو دوست داری و خیلی دوست داری از طرف اون یه اتفاقی برات بیفته و یا از طرف خدا چیزی بهت برسه تا این شکی که تو روانت هست از بین بره تو میخوای خدا برات یه کاری بکنه تا یقین پیدا کنی که خدا صدات رو میشنوه و نسبت به تو بی تفاوت نیست چون چند ساله احساس میکنی خبری از خدا تو زندگی تو نیست اما نمی دونم چرا خدا کاری برای ارام کردن تو انجام نمیده اما این رو بدون اون دختره هم حالش خوبتر از تو نیست خیلی پشیمونه از اینکه چرا تو رو انتخاب نکرده و این رو هم بدون کوچکترین درخواست تو نزد خداوند بی پاسخ نیست هر چند اگر تلاش هم نکنی به خاطر دعایی که میکنی کاری خواهد کرد که فکر تلاش کردن تموم وجودت رو بگیره

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    247

تشکرشده 112 در 69 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان نمایش پست ها
    با سلام

مشکل شما نه دعا کردن شماست ، نه آروزهای تحقق نیافته ، نه خدا و نه اجابت نکردنش هست .

مشکل شما سیستم فکری ، بینش ، نوع نگرش به زندگی و نوع هدفگذاری و برنامه ریزیهای شماست .

در شکل نگاه شما به زندگی سیر در سطح هست تا عمق ، مثلاً راحت و آسان رسیدن به آنچه می خواهید و کلاً تخیل محوری در خصوص خواسته هایتان و آرزو پروری ...... وقتی شما چنین روندی در ذهن و روان خود دارید هرسخنی بوی این را بدهد
    که شما می توانید آسان بدست آورید را پذیرفته و با توقع بالا آنرا پی می گیرید و هرآنچه که بوی تلاش و عمیق شدن بدهد را توجه نمی کنید چون حداقل زحمت فکر کردن را دارد که شما نمی خواهید متحمل شود و عجله دارید که زود به خواسته برسید.

دختری شما را جذب کرد ...... در ذهن رویای دست یافتن به او وجود شما را پر کرد ...... چه زمانها که با تخیلاتی شیرین او را دست یافته و در کنار آمده ندیدید ، یعنی خیلی از اوقات شما در رابطه با این دختر مشغول رویای شیرین با او بودن و بدست آوردنش با همه فانتزیهایش بودید .... و این میل شدید به هرچه زوتر تحقق یافتنش را در شما رشد داد ( کاری که احساس محوری و خیال پروری می کند ) و چون هیچ زمینه منطقی برای آن ندیدی ( کم سن و سالی و ..... ) اینجا حرف اینکه هرچه می خواهی از خدا بخواه برایتان جلوه گری کرد و ذوق شما برانگیخته شد و شدید در خواست کردید که خدا مهر شما را به دلش بیاندازد و ...... باز هم خیال پروری اینکه خدا دعایت را برآورده کرده و به محبوب رسیده ای و ...... طبیعی هست که وقتی چنین نشود از این خدا عصبانی و دلخور و ناراحت می شوی و .......

عمقی نبودن نوع نگاه و روش و شیوه شما در این ماجرا را خود می توانید آنالیز کرده بدست آورید اما من اشاراتی می کنم .

صرفاً بر اساس احساس ، توجهت به دختری جلب شد ( احساس برخواسته از کودک درون است و اگر در تصمصم گیری و طلب محور شود ویرانگر است ) بر اساس غرائز و امیال عاطفی و جنسی او را طلب کرده ای ( هیچ شناخت و تحلیل مبتنی بر آن در خصوص اینکه میزان سنخیت شما چقدر هست در میان نبوده و در پی اش هم نبودید ، رویا پروری ( تحریک و برانگیختن هرچه بیشتر احساسات و میل .... )
    نداشتن زمینه مناسب مثل کم سن و سالی یا هرچیز دیگری که شما به عنوان نداشتن شرایط مد نظرتان هست ( عدم واقع نگری در طلب و خواسته ) و ......

فقط این اشارات مرا در نظر بگیرید خواهید دید نه منظق در خواسته شما بوده و نه واقع بینی ، بلکه صرفاً احساسات هست ...... و در پی آن انتظار و توقع بالای شما مبنی بر اینکه خدا همراه احساسات شما شود و علم و حکمتش و خیر و صلاح را کنار بگذارد چون شما از او خواسته ای و نباید بی پاسخ بمانید و ......

تصور کنید خدا بخواهد اینگونه در مورد بندگانش خدایی کند ..... مطمئنم سنگ روی سنگ بند نمی شود و نظام عالم از مدار نظم و عدل خارج می شود .

کمترین چیزی که ما در خواسته هایمان باید برآن واقف باشیم همه جانبه نگری در خصوص این است که خواسته منطقی ،خیر و صلاح و ضروری باشد و در این صورت هم ، ما بنا براین که علممان محدود است و در عادل بودن هم ضعف داریم بر خیلی از جوانب آگاه نبوده و اشراف نداریم و مهمتر از آن هم این است که برنامه و روند تلاش شخصی را هم باید مد نظر داشته باشیم و در این شرایط دعا کردن و خواستن از خدا یعنی اینکه خدایا من فلان چیز را می طلبم ( با لحاظ شرایطی که گفتم یعنی همه جانبه سنجی ، منطقی و خیر بودنش و ..... ) بعد اسباب تلاش و حرکت خود را هم فراهم کرده و می گوییم خدایا من آنچه در توان دارم به کار می گیرم و ..... اما نمی دانم آنگونه که من فکر می کنم این خواسته صلاح من هست یا نه پس تو کمک کن اگر خیر است به نتیجه برسم اگر نه تو مانع شو و .....

یعنی ما نتیجه را واگذار می کنیم به خدا و اشراف او بر دقایق عالم و خود ما و خیر و صلاحمان و .....

اگر به شما گفته اند از خدا خواستن یعنی هرچه شرایطش نیست ،منطقی هم نیست و نمی دانی مناسبه یا نه و ..... فقط دلت می خواهد را بخواه و خدا مطلقاً وظیفه دارد و باید بدون اینکه شما کاری بکنی یا از تلاشی از عهده ات بر بیاد برآورده شود ، کاملاً به شما اشتباه تفهیم کرده اند و باید فهم درست دعا و خواستن از خدا را بیابید و این کج فهمانده شدنت را اصلاح کنی .

در میان متن شما چند بار این بود که وقتی کاری را خودم می توانستم انجام دهم دعا نمی کردم کاری که از عهده خودم بر نمی آمد دعا می کردم و ..... و من هم کلام ناگفته شما را اضافه می کنم که و باید خدا خواسته ام را به انجام می رساند . دقت کنید نگاه و احوال شما بر توقع مطلق است و باید ......
    هیچ جایی برای اینکه دعا کنید و اگر نشد هم هم نشد لابد صلاح نبوده در ذهن شما باز نیست .

خدا در نگاه و بینش شما در حد یک خدمتگذاری هست که باید منتظر باشد شما خواسته های ناممکنتان را امر بفرمایید تا او هم بگوید چشم بنده من این هم درخواست شما اجابت شد ...... خدا در تصور و بینش شما غول چراغ جادوست و ......

در همین تاپیک از عنوان انتخابی گرفته تا نوع تعاملتان با اعضاء و تکرار سئوالتان و حتی گزارش دهی از نتیجه مطرح کردن در یک فروم دیگر به زبان انگلیسی و پاسخ یک آمریکایی و ...... ضعف بینش و نگرش شما در خواسته اتان پیداست که عمده ترین نشانه آن عدم تشخیص درست صورت مسئله هست . از شما تقاضا می کنم با این محتوایی که بنده به شما ارائه کردم ،بررسی کنید که اگر عمیق و واقع بینانه و درست می خواستید صورت مسئله خود را تنظیم کرده و در رابطه با آن از دوستان راهنمایی بخواهید تیتر عنوان شما چه تفاوتی با تیتر کنونی می کرد و چه تیتری می شد ؟

بنده منتظرم خود شما این بررسی را داشته باشید یعنی یک تکلیف مشاوره ای هست برای هدایت شما به سوی عمیق دیدن و بررسی همه جانبه مسئله و یافتن صورت مسئله اصلی . در ادامه بنده اگر لازم بود می گویم که نتیجه چی می شد .
    نقل قول نوشته اصلی توسط toone نمایش پست ها
    سلام
    من مطالب ارسالیت رو خوندم و دلم نیومد یه چیزی رو بهت نگم به همین خاطر تو سایت عضو شدم
    من رو میشناسی
    میدونی تو واقعا خدا رو دوست داری و خیلی دوست داری از طرف اون یه اتفاقی برات بیفته و یا از طرف خدا چیزی بهت برسه تا این شکی که تو روانت هست از بین بره تو میخوای خدا برات یه کاری بکنه تا یقین پیدا کنی که خدا صدات رو میشنوه و نسبت به تو بی تفاوت نیست چون چند ساله احساس میکنی خبری از خدا تو زندگی تو نیست اما نمی دونم چرا خدا کاری برای ارام کردن تو انجام نمیده اما این رو بدون اون دختره هم حالش خوبتر از تو نیست خیلی پشیمونه از اینکه چرا تو رو انتخاب نکرده و این رو هم بدون کوچکترین درخواست تو نزد خداوند بی پاسخ نیست هر چند اگر تلاش هم نکنی به خاطر دعایی که میکنی کاری خواهد کرد که فکر تلاش کردن تموم وجودت رو بگیره
    سعی نکن برای هیچ چیزی از دروغ مصلحتی استفاده کنی چون دروغ مصلحتی تو اثار بدی روی زندگی من داره

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    247

تشکرشده 112 در 69 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان نمایش پست ها
    با سلام

خدا در نگاه و بینش شما در حد یک خدمتگذاری هست که باید منتظر باشد شما خواسته های ناممکنتان را امر بفرمایید تا او هم بگوید چشم بنده من این هم درخواست شما اجابت شد ...... خدا در تصور و بینش شما غول چراغ جادوست و ......

بنده منتظرم خود شما این بررسی را داشته باشید یعنی یک تکلیف مشاوره ای هست برای هدایت شما به سوی عمیق دیدن و بررسی همه جانبه مسئله و یافتن صورت مسئله اصلی . در ادامه بنده اگر لازم بود می گویم که نتیجه چی می شد .
    تنها مشکل من اینه که خدا رو دیر شناختم و هزینه هنگفتی رو بابت این ماجرا دادم بیشتر سرمایه ام از دست رفت و سالهایی که با امید کاذب گذروندمش.
    تنها مشکلم این بود که فکر میکردم خدا نسبت به خواسته های من بی تفاوت نیست یعنی اگه چیزی رو که میخوام هم نده یه چیز بهتر جاش میده به قول لاورو برای به دست اوردن یک زن تلاش خاصی نیاز نیست فقط شناساندن خود به طرف کافیست و اثبات اینکه چقدر مصمم هستی
    من هیچ گاه خدا رو وسیله ای برای رسیدن به ارزوهام قرار ندادم فقط چون به قدرتش اطمینان داشتم و میدانستم تمام زمین و تمام هستی مال خداست و میدانستم اگر خدا اراده کند حتی میتوانم فرمانروای تمام جهان هستی شوم.
    شما از چیزهایی حرف میزنید که من به ان اعتقاد ندارم
    چهار تا از دوستان من دختر مورد علاقه شان در مغازه خودشون پیدا کردند بدون اینکه حتی دعایی بکنند دوست من عاشق دختری بود که دختره حاظر نبود ریخت پسره رو ببینه اما رفت پیش امام رضا و ازش خواست و الان ازدواج کردند یعنی همه اینا کشکه
    شما از چیزایی حرف می زنین که خلاف ان در دنیا اثبات شده،خدا به خیلی ها بی حساب روزی داده به ملیونها انسان که من امار بیشترشون رو دارم از یه جایی بهشون داده که حتی فکرش رو هم نمی تونستن بکنن
    چیزایی که من از خدا و امامان خواستم قبلا خیلی ها خواسته بودن و بهش رسیده بودن
    دوست من کور مادرزاد بود بردنش پیش امام رضا الان بینای بیناست بدن اینکه ذره ای تلاش کنند و فقط بردنش پیش امام رضا
    من دنبال معجزه نبودم و تمام خواسته های من کاملا معقول و بر اساس اتفاقاتی هست که قبلا برای خیلی ها افتاده

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 فروردین 96 [ 11:56]
    سطح
    62
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 171
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    785

تشکرشده 2,768 در 697 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    خداوند بی نهایت است و لا مکان و بی زمان
    اما بقدر فهم تو کوچک میشود
    و بقدر نیاز تو فرود می آید
    و بقدر آرزوی تو گسترده میشود
    و بقدر ایمان تو کارگشا میشود
    و به قدر نخ پیر زنان دوزنده باریک میشود
    و به قدر دل امیدواران گرم میشود

یتیمان را پدر می شود و مادر
    بی برادران را برادر می شود
    بی همسرماندگان را همسر میشود
    عقیمان را فرزند میشود
    ناامیدان را امید می شود
    گمگشتگان را راه میشود
    در تاریکی ماندگان را نور میشود
    رزمندگان را شمشیر می شود
    پیران را عصا می شود
    و محتاجان به عشق را عشق می شود

خداوند همه چیز می شود همه کس را
    به شرط اعتقاد
    به شرط پاکی دل
    به شرط طهارت روح
    به شرط پرهیز از معامله با ابلیس

بشویید قلب هایتان را از هر احساس ناروا
    و مغز هایتان را از هر اندیشه خلاف
    و زبان هایتان را از هر گفتار ِناپاک
    و دست هایتان را از هر آلودگی در بازار

و بپرهیزید
    از ناجوانمردیهــا
    ناراستی ها
    نامردمی ها!

چنین کنید تا ببینید که خداوند
    چگونه بر سر سفره ی شما
    با کاسه یی خوراک و تکه ای نان می نشیند
    و بر بند تاب، با کودکانتان تاب میخورد
    و در دکان شما کفه های ترازویتان را میزان میکند
    و در کوچه های خلوت شب با شما آواز میخواند

مگر از زندگی چه میخواهید
    که در خدایی خدا یافت نمیشود؟
    که به شیطان پناه میبرید؟
    که در عشق یافت نمیشود
    که به نفرت پناه میبرید؟
    که در حقیقت یافت نمیشود
    که به دروغ پناه میبرید؟
    که در سلامت یافت نمیشود
    که به خلاف پناه میبرید؟
    و مگر حکمت زیستن را از یاد برده اید
    که انسانیت را پاس نمی دارید ؟!

• اعلام حضور براي ختم قرآن در ماه رمضان سال1435قمري

http://www.hamdardi.net/thread-32764.html

خداوندا؛هدایتم کن تا به این باور برسم؛
    که جواب برخی دعاهایم؛
    «صبر» و «انتظار» است ...

ویرایش توسط صبوری : شنبه 13 اردیبهشت 93 در ساعت 12:19

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    247

تشکرشده 112 در 69 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
    با اجازه جناب مدیر بنده با یک جک ج.واب این دوست عزیزمان را بدهم.

خدارو شکر این غربی های کافر کولر رو لختراع کردن وگرنه اگه به ما مسلمونا باشه وقتی هوا گرم باشه میگن بشین دعا بخون تا هوا خنک بشه و یه باد خنک بیاد اگرم اتفاقی نیوفتاد بهت میگن حتما خلوص نیت نداشتی بازم بخون

قرار بود جک باشه ولی بعضی وقتا خود واقعیته.من خدا رو دوس دارم هرروز میام بیرون از جلوی در خونه اینو میگم:

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و صلاح دونستی بهم ندی
    شما دارین از چی حرف میزنین فکر میکنین من یه احمقم
    فکر میکنین من کلا فقط تو خونه نشستم و بعد دعا کردم چیزی که من گفتم چه ربطی به کولر داره
    منم برای رسیدن به ارزوهام حتی از امریکایی ها بیشتر جون کندم من روزی فقط 4 ساعت میخوابم یا تحقیق میکنم و یا کار
    میدونی من چقدر تلاش برای رسیدن به دختره کردم چه جونهایی که نکندم 7 سال فقط ازش مراقبت کردم که هر ناکس هرزه ای مزاحمش نشه
    چون یه بار که یکی از اشنایان خونشون زنگ زده بود که ماجرای عاشقی من رو مطرح کنه خونواده اش گفته بودن دختره کوچیکه و الان اصلا موقعیت ازدواج نداره
    من این دختر رو تو محیط کاریم پیداش کردم و عاشقش شدم چطور این اتفاق می افته اما وقتی میخوام یه جایگزین به جای این سر راهم قرار بگیره دیگه اتفاق نمی افته چون نامعقول هست،چطور پس 7 سال پیش نامعقول نبود الان نامعقول هست
    دوست من همسرش رو تو مغازه خودش پیدا کرده بود دختره تبلتش خراب بوده میاره پیش این دوستم و دوستم ازش خوشش میاد و بعد باهم ازدواج میکنن،شما بگین این دوستم چه تلاشی کرد و چه کاری انجام داد الن هم دارن خوشبخت زندگیشون رو میکنن >یکی بدون دعا همه چیز براش فراهم میشه و یکی با دعا هیچ چیزی براش شدنی نیست

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)