سلام
منم دعای نادعلی رو می خونم. امیدوارم هر کسی هر خواسته ای داره بهش برسه. امیدوارم پدر شیدا خانوم هم سلامتیشونو بدست بیارن.
من از خدا یه زندگی ساده شاد و صمیمی همراه با آرامش میخوام.
تشکرشده 260 در 112 پست
سلام
منم دعای نادعلی رو می خونم. امیدوارم هر کسی هر خواسته ای داره بهش برسه. امیدوارم پدر شیدا خانوم هم سلامتیشونو بدست بیارن.
من از خدا یه زندگی ساده شاد و صمیمی همراه با آرامش میخوام.
mahtab61 (شنبه 11 بهمن 93), کیت کت (جمعه 10 بهمن 93), مسافر زمان (جمعه 10 بهمن 93), دختر بیخیال (جمعه 10 بهمن 93), سوده 82 (شنبه 11 بهمن 93), شیدا. (جمعه 10 بهمن 93)
تشکرشده 5,213 در 1,375 پست
منم آیت الکرسی و انتخاب میکنم.
میشل خواستن ، خواسته هامون بگیم ، من اول دعای سلامتی برای پدر و مادرم و خانوادم دارم، دوم میخوام ، به موفقیت تحصیلی مد نظرم برسم .
یک مدتی تنبل شدم ، دوست ندارم تنبلی کنم وقتم و بیهوده هدر بدم :(
**برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
یاد نمیگرفتم .....! **
تشکرشده 6,911 در 1,649 پست
کیتی این لیست هم کار قبلی رو میکنه، درسته؟
زندگی موفق: برطرف شدن یک گرفتاری
ملودی عشق: بازشدن گره مشکلات بچه های همدردی + سلامتی مدیر همدردی + سلامتی جسم و روح دوستاش.
سوده 82: سلامتی پارمیدا کوچولو.
کیت کت: اطمینان.اطمینان از هر قدم و تصمیم + سر بلندی
صبا_2009: درخواست دعا.
صالحه 92: حل یک مشکل.
مسافر زمان: درخواست دعا.
سکوت شب: درخواست دعا.
میشل: آگاهی.
شیدا: سلامتی پدر.
سحر 51: درخواست دعا.
مهتاب 61: درخواست دعا.
واحد: درخواست دعا.
پارسا 1400: درخواست دعا.
رزا: درخواست دعا.
مهرااد: درخواست دعا.
تقدیر: درخواست دعا.
در این تاپیک 4 تا کار انجام میشه. (1) ارتباط گروهی با خدا. (2) آرزوی خیر برای دیگران. که باعث پاکی قلب انسان می شه (3) خوندن یک دعا. که به خودی خود اثر پاک کنندگی داره. (4) مطرح کردن یک خواسته یا هدف.
سه مورد اول باعث می شن که این تاپیک پرثمر و مفید باشه.
اما با دقت بیشتر روی مورد 4 می تونیم بیشترین استفاده رو از این تاپیک ببریم.
یک خواسته می تونه یه آرزوی منفعلانه باشه، میتونه هدفی باشه که نیازمند 40 روز تلاش اون فرده.
مطمئنا خدا خیلی مشتاقه که ما به خواسته ها و اهداف خوبمون برسیم، اما باید دید خودمون به چه سمتی حرکت می کنیم. ما خیلی وقتا یه چیزی رو میخوایم ولی به سمت یه چیز دیگه حرکت می کنیم. در واقع مشکل اصلیمون اینه که آرزو می کنیم اما هدف گذاری نمی کنیم. برنامه ریزی نمی کنیم. حرکت نمی کنیم.
البته میدونید که من مذهبی نیستم و خیلی از احوالات شما رو درک نمی کنم. ساری اگه پیشنهادم با فضای تاپیک همخوانی نداشت.
هر اتفاق بدی، یه اتفاق خوبه...
تشکرشده 105 در 45 پست
سلام
ممنون از تاپیک خوبتون.منم ایت الکرسی میخونم به امید خدا.
یک مصاحبه استخدامی مهم دارم لطفا دعا کنید کارم درست شه. هر چی صلاحمه پیش بیاد. ممنونم
انشالله همه حاجت روا شند
تشکرشده 5,213 در 1,375 پست
خانم میشل چرا من و لیست نکردید؟
منم دوست دارم شرکت کنم:(
یعنی نمیشه؟
**برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
یاد نمیگرفتم .....! **
تشکرشده 153 در 42 پست
سلام
من ان شالله در مدت 40 شب قران رو ختم میکنم به نیت رسیدن به آرزوهاتون و مشکلات مالیه عدیده خودم و آرامش خودم و خانوادم و برگشتن آبروی رفته ام
فقط بی زحمت یه شب قبل از شروع یادآوری کنید
ممنون
paiize (شنبه 11 بهمن 93), میشل (جمعه 10 بهمن 93), مسافر زمان (یکشنبه 12 بهمن 93), رزا (شنبه 11 بهمن 93), سوده 82 (شنبه 11 بهمن 93)
تشکرشده 2,481 در 570 پست
میشل میشل.
افرین به دفت و سلیقت.
دختر بی خیال تو نباشی جان تو نمیشه.جا هم نبود امین میفرستیم دنبال نخود سیاه تو جاش بگیر!!!!:-))))
اتیش بیار معرکه که میگن منما!از من بپرهیزید.والا!
باران ارام عجب اسم عالی!من گوش ماهی خیلی تو اسم ها دوست داشتم حالا اسم تورو هم دوست دارم....
حرف ابرورو زدی دلم گرفت.....حتما حتما مخصوص تو دعا میکنم.....
بچه ها الان دارم میشینم پای دعام.
![]()
میشل (جمعه 10 بهمن 93), باران آرام (جمعه 10 بهمن 93), دختر بیخیال (جمعه 17 بهمن 93), رزا (شنبه 11 بهمن 93), سوده 82 (شنبه 11 بهمن 93)
تشکرشده 153 در 42 پست
مرررررررسی کیت کت عزیز و مهرررربون
تشکرشده 243 در 62 پست
سلام به روی ماهتون و علی الخصوص زندگی عزیز. ممنون از اینکه حالمو پرسیدین.احوالات زندگیم خوبه خداروشکر همه سالم هستیم و خودم با وجود تمام مشکلات شادم.زندگی خودم داره پیش میره.با همه داستان ها و چاله چوله ها جلو رفتیم همسرم رفت خونه گرفت البته هنوز نرفتیم.اما یه موضوعی هست... یکی از دوستان فرمودن دقیقا بگین چه درخواستی از خدا دارین اما من الان میگم نمیتونم بگم و فقط میخوام بهترینها درمسیر زندگی خودم و نزدیکانم قراربگیره.همه چیز درست بشه تا دل منو خانواده و همسرم شاد باشه.یه روزی همه دعاهام این بود که همسرم را داشته باشم اما این داستان جدایی که برام پیش اومد چیزهای دیگه ایی فهمیدم.الان همسرم اومده داره جلو میره اما خوشحال نیست.احساس میکنه مجبوره به زندگی.و این بدترین حس برای منه.چطور از خدا او را بخوام وقتی با من خوشحال نیست. برای همین مدل دعاکردنم عوض شده چه بسیارچیزایی که از خدا خواستم اما برام خوب نبود و چه بسیار چیزهایی که اصلا حواسم بهشون نبود.دوستان برام دعاکنید بهترین و درسترین و شادترین تقدیرها برای خانواده ام همسرم و خودم پیش بیاد.خدا به من و همسرم بینش و بصیرت بدهد تا شادباشیم. ممنونم از همتون.در ضمن به قول کیت کت گرامی لیست کردن اعضا به نظرم باعث همبستگی و دلگرمی بیشتر میشه و منم با اینکار موافقم. خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
paiize (شنبه 11 بهمن 93), مسافر زمان (یکشنبه 12 بهمن 93), رزا (شنبه 11 بهمن 93), سوده 82 (شنبه 11 بهمن 93)
تشکرشده 6,659 در 1,532 پست
سلام
چقدرخوب که این تاپیک دوباره شروع شده.
واسه من خیلی خیلی دعا کنید
من روزی صدمرتبه ذکر لاحول ولا قوه الا بالله علی والعظیم رومیخونم.
,ازتون خواهش میکنم دعام کنید...دعا کنید
بیشترازهروقت دیگه ای احتیاج به دعا وارامش دارم.
عمر که بی عشق رفت
هیچ حسابش مگیر...
ویرایش توسط paiize : شنبه 11 بهمن 93 در ساعت 07:37
mahtab61 (شنبه 11 بهمن 93), مسافر زمان (یکشنبه 12 بهمن 93), رزا (شنبه 11 بهمن 93)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)