به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 82

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ash1 نمایش پست ها
    ما هم با این قد و قواره باید بریم دنبال یه دختر زشت و قدکوتاه دیگه چاره ای نداریم.
    باسلام من پست های شمارو از اول تا اینجا خوندم با این جمله مواجه شدم تازه متوجه شدم چرا اینقد رو قدتون حساسیت دارین !!!
    خب وقتی خودتون درمورد دختران قد کوتاه همچین نظرری دارین دیگه چه انتظاری از دیگران باید داشته باشین.!!!!
    آخه این چه طرز تفکریه شما دارین؟؟

مهم نیست قدتون بلند باشه یا کوتاه مهم اینه با همسر آیندتون تناسب قدی ظاهری اخلاقی باطنی و... داشته باشین به عبارتی هم کفو هم باشین
    بعضی زوجا رو دیدین بهشون میگن چقدر به هم میاین ؟؟؟ ناخوداگاه من خودم بعضیارو میبینم، چقدر از نظر ظاهری شبیه هم هستن.

خب خودتون قدتون متوسطه بعد یه دختر از خودتون بلندتر میخواین؟؟؟بنظرتون خیلی قشنگه یه خانوم از شوهرش قد بلندتر باشه!!
    بعضی مرداا مینالن از اینکه همسراشون کفش های پاشنه بلند میپوشن بعد قدشون از همسرشون هم بلند تر میشه. گاهی مگن خب باباجان تو وفتی این کفش میخری فکر نمیکنی قراره درکنار من راه بری!!! بعد حالا شما تصور کنین که قد خانوم بلند هم باشه.دیگه هیچی!
    بهتره که خانوم چند سانتی از اقا پسر کوتاه تر باشه. حتی کفش پاشنه بلند هم میپوشه کوتاه تر بنظر بیاد.نه هم قد (من خودم به عنوان دختر اینطوری میپسندم)

بهتر هم هست این اختلاف زیاد هم نباشه.

اتفاقا من که دخترم خب طبیعتا دوست های دختر زیادی دارم رنج قد های دختران زیاد نیست. اکثرا قد متوسطی دارن.

درمورد زشت بودن هم که گفتین من اتفاقا دارم فکر میکنم دوستای قد کوتاهم خیلیییی خوشگلتر از قد بلندا هستن.(حالا نه اینکه اینجا باز اونی که قدبلنده ناامید بشه ، درکل میگم خوشگلی و زشتی به قد کوتاهی و بلندی نیست.)

خانواده مامان من قد کوتاه هستن ، دایی بزرگم همینطور ، دختر دایی من از نظر زیبایی به مامانش رفته بسیار دختر زیباییست اما ازنظر قدی چون هم داییم بلند قد نبودن نه زنداییم قدش کوتاهه حدودا فکر کنم 155 باشه. اما واقعا خوشگله از نظر زیبایی چیزی کم نداره. غیر از همین قدش. میخوام بگم دخترای خوشگل قد کوتاه زیاده شمانگران زیبایی نباشین

اتفاقا با این قد کوتاهشون نمیشه که یه شوهر خیلی قد بلند بخواین زیاد قشنگ نیست وقتی کنار هم وایمیستن.
    خوبه قداشون فاصله خیلی زیادی نداشته باشه.

یه تجربه هم از خودم بگم :

من هم قد زیاد بلندی ندارم حدودا 157 هستم ، قبل از این خاطره برام قدم اصلا مهم نبود یعنی نمیدونستم که مثلا مهمه ، حس کوتاه قد بودن نداشتم.
    تا اینکه یبار مادر یه اقا پسری با اینکه خود اقا پسر گویا منو پسندیده بود بهم میگن قدش کوتاهه. طوری که من فهمیده بودم نظرشون ، نظر اقا پسر هم تحت تاثیر قرار داده بود ! (جالبه خود اون خانوم هم زیاد قد بلند نبودن (یعنی ازنظر قدی مثه مامانم بودن ازمنم بلندتر نبودن پسر بزرگشون هم من که نسبت به برادراشون دیدم همیچین قد بلند نبودن نسبت به بقیه اقایون هم مقایسه کردم قد بلند نبودن کاملا از نظرم متوسط بودن.))

یادمه خیلی ناراحت شده بودم و اعتماد بنفسم خیلی اومده بود پایین. طوری شده بود که هیچ خواستگاری و دیگه دوست نداشتم ببینم .
    اصلا اعصابم خورد میشد وقتی متوجه خواستگاری میشدم.
    تااینکه مامانم و خالم با یه نقشه ای یبار منو تو یه موقعیتی قرار دادن که بیشتر جنبه خواستگاری داشت که میخواستن مامان اقا پسر منو ببینه ، من دیر متوجه جریان شده بودم و تو عمل انجام شده قرار گرفته بودم، اتفاقا این خانوم منو پسندیده بودن خیلی اصرار پشت اصرار که میخواین جلسه دوم گذاشته بشه پسر هم منو ببینه ، من تعجب کردم که چطور منو انتخاب کردن ، طفلکی بهشون گفتم سلیقه اشون خوب نبوده من موافق جلسه دوم نیستم ، دوباره دیگه بخاطر سردرد های مامانم و اصراراهای خالم مجبور شدم قبول کنم ، جلسه دوم من که رفتم پسره از اون اقا پسر قبلی که منو نپسندیده بودن به خاطر قد هم خوشتیب تر بود هم قد بلندتر.!!

خود اقا پسر هم اتفاقا منو پسندیدن!

بعد اون قضیه من اعتماد بنفسم خیلی بهتر شد، فهمیدم چقد الکی حرف فقط یه نفر روم تاثیر گذاشته بود، به من دوستام و اطرافیان هم میگفتن تو اشتباه میکنی رو حساب حرف یه نفر ، اعتماد بنفست اینقد پایین اومده طوری که حاضر به دیدن هیچ خواستگاری نیستی. دقت کردم دیدم هیچکس دیگه ای تا قبل اون خانوم به من این حرفو نزده بود. هیچکس هم بعدش نزد.

الانم با خودم گفتم اگه هرکس دیگه ای مثه اون خانوم این حرف و بزنه بهم برنمیخوره ، فهمیدم این موضوع کاملا سلیقه ایه. خیلیارو دیدم که قد کوتاه تر از من هم داشتن و شوهرشون هم ازشون قد بلندترن حتی 170 - 180 ، خوشبخت هم هستن !! وقتی هم ازشون میپرسی مثلا موضوع قد تو زندگیتون تاثیر گذاره میخندن میگن این چه حرفیه! اصلا به این چیزا نیست. اینقد معیار هست و مشکلات هست که باید بهش توجه بکنی و زندگیت و تحت تاثیر قرار میده که این چند سانتی متر تو ش گمه!!

راسی من الان دارم فکر میکنم قد شما کم نیست اصلا من الان دارم فکر میکنم به پسرایی که اطرافم دیدم قد کوتاه تر از شما هم وجود داره. نمیدونم چرا اعتماد بنفستون اینقد پایینه!!

درمورد اینکه اکثرا دخترا تیپ ورزشکاری میپسندن. باید بگم من بشخصه از این پسرایی که میرن بدنسازی بدناشون میشه مثه کباب کوبیده(البته ببخشیدا سلیقه ایه دیگه) بدم میاد.

تو دوستامم بعضیا مثه من فکر میکنن بعضیا هم نه!! سلیقه است دیگه هرکسی یه جوری فکر میکنه.

شما باید دنبال دختری باشین که به سلیقه تون بخوره ، شما هم به سلیقه ایشون بخورین (یه جورایی هم کفو هم باشین علایق و سلایق مشترک داشته باشین.)
    **برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
    فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
    که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
    یاد نمیگرفتم .....! **

ویرایش توسط دختر بیخیال : جمعه 29 فروردین 93 در ساعت 12:05

2. 8 کاربر از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده اند .

AMIN 1994 (جمعه 29 فروردین 93), e-lampard (دوشنبه 01 اردیبهشت 93), فرهنگ 27 (جمعه 29 فروردین 93), کیارش۲ (جمعه 29 فروردین 93), پونیو (چهارشنبه 03 اردیبهشت 93), واحد (دوشنبه 01 اردیبهشت 93), مصباح الهدی (جمعه 29 فروردین 93), حسين40 (سه شنبه 02 اردیبهشت 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 12 آذر 93 [ 12:43]
    سطح
    9
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 43
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class250 Experience Points
    تشکرها
    44

تشکرشده 41 در 20 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط دختر بیخیال نمایش پست ها
    باسلام من پست های شمارو از اول تا اینجا خوندم با این جمله مواجه شدم تازه متوجه شدم چرا اینقد رو قدتون حساسیت دارین !!!
    خب وقتی خودتون درمورد دختران قد کوتاه همچین نظرری دارین دیگه چه انتظاری از دیگران باید داشته باشین.!!!!
    آخه این چه طرز تفکریه شما دارین؟؟

مهم نیست قدتون بلند باشه یا کوتاه مهم اینه با همسر آیندتون تناسب قدی ظاهری اخلاقی باطنی و... داشته باشین به عبارتی هم کفو هم باشین
    بعضی زوجا رو دیدین بهشون میگن چقدر به هم میاین ؟؟؟ ناخوداگاه من خودم بعضیارو میبینم، چقدر از نظر ظاهری شبیه هم هستن.

خب خودتون قدتون متوسطه بعد یه دختر از خودتون بلندتر میخواین؟؟؟بنظرتون خیلی قشنگه یه خانوم از شوهرش قد بلندتر باشه!!
    بعضی مرداا مینالن از اینکه همسراشون کفش های پاشنه بلند میپوشن بعد قدشون از همسرشون هم بلند تر میشه. گاهی مگن خب باباجان تو وفتی این کفش میخری فکر نمیکنی قراره درکنار من راه بری!!! بعد حالا شما تصور کنین که قد خانوم بلند هم باشه.دیگه هیچی!
    بهتره که خانوم چند سانتی از اقا پسر کوتاه تر باشه. حتی کفش پاشنه بلند هم میپوشه کوتاه تر بنظر بیاد.نه هم قد (من خودم به عنوان دختر اینطوری میپسندم)

بهتر هم هست این اختلاف زیاد هم نباشه.

اتفاقا من که دخترم خب طبیعتا دوست های دختر زیادی دارم رنج قد های دختران زیاد نیست. اکثرا قد متوسطی دارن.

درمورد زشت بودن هم که گفتین من اتفاقا دارم فکر میکنم دوستای قد کوتاهم خیلیییی خوشگلتر از قد بلندا هستن.(حالا نه اینکه اینجا باز اونی که قدبلنده ناامید بشه ، درکل میگم خوشگلی و زشتی به قد کوتاهی و بلندی نیست.)

خانواده مامان من قد کوتاه هستن ، دایی بزرگم همینطور ، دختر دایی من از نظر زیبایی به مامانش رفته بسیار دختر زیباییست اما ازنظر قدی چون هم داییم بلند قد نبودن نه زنداییم قدش کوتاهه حدودا فکر کنم 155 باشه. اما واقعا خوشگله از نظر زیبایی چیزی کم نداره. غیر از همین قدش. میخوام بگم دخترای خوشگل قد کوتاه زیاده شمانگران زیبایی نباشین

اتفاقا با این قد کوتاهشون نمیشه که یه شوهر خیلی قد بلند بخواین زیاد قشنگ نیست وقتی کنار هم وایمیستن.
    خوبه قداشون فاصله خیلی زیادی نداشته باشه.

یه تجربه هم از خودم بگم :

من هم قد زیاد بلندی ندارم حدودا 157 هستم ، قبل از این خاطره برام قدم اصلا مهم نبود یعنی نمیدونستم که مثلا مهمه ، حس کوتاه قد بودن نداشتم.
    تا اینکه یبار مادر یه اقا پسری با اینکه خود اقا پسر گویا منو پسندیده بود بهم میگن قدش کوتاهه. طوری که من فهمیده بودم نظرشون ، نظر اقا پسر هم تحت تاثیر قرار داده بود ! (جالبه خود اون خانوم هم زیاد قد بلند نبودن (یعنی ازنظر قدی مثه مامانم بودن ازمنم بلندتر نبودن پسر بزرگشون هم من که نسبت به برادراشون دیدم همیچین قد بلند نبودن نسبت به بقیه اقایون هم مقایسه کردم قد بلند نبودن کاملا از نظرم متوسط بودن.))

یادمه خیلی ناراحت شده بودم و اعتماد بنفسم خیلی اومده بود پایین. طوری شده بود که هیچ خواستگاری و دیگه دوست نداشتم ببینم .
    اصلا اعصابم خورد میشد وقتی متوجه خواستگاری میشدم.
    تااینکه مامانم و خالم با یه نقشه ای یبار منو تو یه موقعیتی قرار دادن که بیشتر جنبه خواستگاری داشت که میخواستن مامان اقا پسر منو ببینه ، من دیر متوجه جریان شده بودم و تو عمل انجام شده قرار گرفته بودم، اتفاقا این خانوم منو پسندیده بودن خیلی اصرار پشت اصرار که میخواین جلسه دوم گذاشته بشه پسر هم منو ببینه ، من تعجب کردم که چطور منو انتخاب کردن ، طفلکی بهشون گفتم سلیقه اشون خوب نبوده من موافق جلسه دوم نیستم ، دوباره دیگه بخاطر سردرد های مامانم و اصراراهای خالم مجبور شدم قبول کنم ، جلسه دوم من که رفتم پسره از اون اقا پسر قبلی که منو نپسندیده بودن به خاطر قد هم خوشتیب تر بود هم قد بلندتر.!!

خود اقا پسر هم اتفاقا منو پسندیدن!

بعد اون قضیه من اعتماد بنفسم خیلی بهتر شد، فهمیدم چقد الکی حرف فقط یه نفر روم تاثیر گذاشته بود، به من دوستام و اطرافیان هم میگفتن تو اشتباه میکنی رو حساب حرف یه نفر ، اعتماد بنفست اینقد پایین اومده طوری که حاضر به دیدن هیچ خواستگاری نیستی. دقت کردم دیدم هیچکس دیگه ای تا قبل اون خانوم به من این حرفو نزده بود. هیچکس هم بعدش نزد.

الانم با خودم گفتم اگه هرکس دیگه ای مثه اون خانوم این حرف و بزنه بهم برنمیخوره ، فهمیدم این موضوع کاملا سلیقه ایه. خیلیارو دیدم که قد کوتاه تر از من هم داشتن و شوهرشون هم ازشون قد بلندترن حتی 170 - 180 ، خوشبخت هم هستن !! وقتی هم ازشون میپرسی مثلا موضوع قد تو زندگیتون تاثیر گذاره میخندن میگن این چه حرفیه! اصلا به این چیزا نیست. اینقد معیار هست و مشکلات هست که باید بهش توجه بکنی و زندگیت و تحت تاثیر قرار میده که این چند سانتی متر تو ش گمه!!

راسی من الان دارم فکر میکنم قد شما کم نیست اصلا من الان دارم فکر میکنم به پسرایی که اطرافم دیدم قد کوتاه تر از شما هم وجود داره. نمیدونم چرا اعتماد بنفستون اینقد پایینه!!

درمورد اینکه اکثرا دخترا تیپ ورزشکاری میپسندن. باید بگم من بشخصه از این پسرایی که میرن بدنسازی بدناشون میشه مثه کباب کوبیده(البته ببخشیدا سلیقه ایه دیگه) بدم میاد.

تو دوستامم بعضیا مثه من فکر میکنن بعضیا هم نه!! سلیقه است دیگه هرکسی یه جوری فکر میکنه.

شما باید دنبال دختری باشین که به سلیقه تون بخوره ، شما هم به سلیقه ایشون بخورین (یه جورایی هم کفو هم باشین علایق و سلایق مشترک داشته باشین.)
    ممنون از پاسختون.
    اتفاقا من به هیچ عنوان دختری که قدش از خودم بلندتر باشه رو نمیپسندم.
    حتی اگر زیبا و جذاب باشه.چون واقعا پسر کوتاهتر از دختر خیلی ناجوره!
    ولی من صحبتم اینه که منی که قدم 168 هست حداقل دختری تو رنج قدی 155 تا 160 رو جذب کنم. در حالی که من منظورم اینه که دخترای توی این رنج قد اغلبشون دنبال پسرهای قد بلند هستن.منم درسته کوتاه قدم ولی از دخترهای زیر 155 قد خوشم نمیاد.(البته شاید ذهنیتم نادرست باشه)

4. کاربر روبرو از پست مفید ash1 تشکرکرده است .

فرهنگ 27 (جمعه 29 فروردین 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ash1 نمایش پست ها
    ممنون از پاسختون.
    اتفاقا من به هیچ عنوان دختری که قدش از خودم بلندتر باشه رو نمیپسندم.
    حتی اگر زیبا و جذاب باشه.چون واقعا پسر کوتاهتر از دختر خیلی ناجوره!
    ولی من صحبتم اینه که منی که قدم 168 هست حداقل دختری تو رنج قدی 155 تا 160 رو جذب کنم. در حالی که من منظورم اینه که دخترای توی این رنج قد اغلبشون دنبال پسرهای قد بلند هستن.منم درسته کوتاه قدم ولی از دخترهای زیر 155 قد خوشم نمیاد.(البته شاید ذهنیتم نادرست باشه)
    اولا سعی کنین جمع نبندین
    ذهن خوانی هم نکنین

مطمعنین همه دخترا قد بلند دوست دارن. من خودم 157 هستم بهیچ عنوان قد تو معیاراهای من جایگاهی نداشته و نداره و نخواهد داشت.
    فقط از من قد بلند تر باشن که خدارو شکر پسرا همه بالای 160 هستن.

خیلی از دوستامم میشناسم که براشون قد مهم نیست.(حالا نمیدونم این همه که جمع بستین ماها هم تو جامعه آماری "همه" قرار دادین یا نه.)

من نمیدونم ظاهر شما چطوریه ، اما بهتر هم هست یک همسری و انتخاب کنین که از نظر ظاهری بخودتون بخوره ، یعنی شاید شما قیافه معمولی دارین خب در کنارش دختر خیلی خیلی زیبا میپسندین. اینجا حق بدین به اون دختر که دوست داشته باشه همسرش از نظر ظاهری بهشون بخوره.

اصلا فکر کنم زیادم صورت خوشی نداشته باشه ظاهر یه زوج باهم خیلی تفاوت داشته باشه.

متاسفانه من باز پسرهایی و دیدم از نظر ظاهری یه نگا به اینه نمیندازن بعد یه دختر بسیار زیبا رو انتخاب میکنن بعدش که جواب منفی میشنون زانو غم بغل میگیرن.

من نمیگم انتخابشون نکنن ، چرا اگه دوست دارن دخترای خوشگل هم تو لیستشون قرار بدن اما ظرفیت شنیدن جواب منفی هم خوبه داشته باشن.یعنی این حق و به طرف مقابل بدن که نخواین انتخاب بشن.
    البته همه دخترای خوشگل و قدبلند جواب منفی نمیدن.
    شوهر خواهر دوستم قدش از خانومش بلندتر اما نه زیاد بسیار هم لاغر اندام هستن ، برعکس خواهر دوستم در گروه دختران خوشتیب و خوشگل و قدبلند قرار میگیره ، جواب مثبت هم دادن بسیار هم الان خانواده خوشبختی هستن.(تازگیها هم نی نی کوچولوشون بدنیا اومده حدود 6 سال هم از زندگیشون میگذره بسیار هم راضی و خشنود هستن.)

پس همه رو لطفا جمع نبندین. زودم تا از یکی جواب منفی شنیدین جا نزنین.
    شاید قسمتتون جای دیگه ای قرار داره.

شما طرز نگرششتونو درمورد خودتون تغییر بدین(چون بطور ناخوداگاه این طرز نگرشی که نسبت به قد کوتاها دارین روی افکار خودتون و دیگران تاثیر گذاره)

اعتماد بنفستون هم بالا ببرین
    مطمعن باشین انتخاب درست وعاقلانه ای میتونین داشته باشین.

اصلا ممکنه جواب منفی هایی که شنیدین بابت قد کوتاهی نبوده باشه بخاطر عدم اعتماد بنفستون بوده باشه.
    تازمانی که داشتن قد 168 خودتون و عیب بدونین شرایطتون هیچوقت تغییر نخواهد کرد.
    **برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
    فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
    که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
    یاد نمیگرفتم .....! **

6. 9 کاربر از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده اند .

AMIN 1994 (جمعه 29 فروردین 93), myl (جمعه 29 فروردین 93), reihane_b (جمعه 29 فروردین 93), فرهنگ 27 (جمعه 29 فروردین 93), پونیو (چهارشنبه 03 اردیبهشت 93), واحد (دوشنبه 01 اردیبهشت 93), میشل (جمعه 29 فروردین 93), مصباح الهدی (جمعه 29 فروردین 93), حسين40 (سه شنبه 02 اردیبهشت 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 12 دی 94 [ 12:19]
    سطح
    43
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 37
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    244

تشکرشده 215 در 103 پست

Array
    نمیدونم شاید ما تو ایران زندگی نمی کنیم؟!!واقعا انقد این موضوع اهمیت داره؟اصلا خیلی خنده داره که دو طرف تفاهم و ویژگی های اخلاقی و عشق و ... اینارو ول کنن بچسبن به قد و وزن!!!به بچه 12 ساله هم بگی خندش میگیره والا!!!دختر پسر هایی که اینا ملاکشونه بهتره برن خاله بازی. پس فردا با هم ازدواج کنن قد و وزن باعث خوشبختی شون میشه؟دیدم از این دخترا نه به اون درصدی که شما میگین.یک ساعتم نمیشه تحملشون کرد چجوری میخواین باهاشون زندگی کنین؟!!

8. 3 کاربر از پست مفید کیارش۲ تشکرکرده اند .

e-lampard (دوشنبه 01 اردیبهشت 93), فرهنگ 27 (پنجشنبه 28 فروردین 93), مصباح الهدی (پنجشنبه 28 فروردین 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    مصباح خوبه که معیاراتو یه کم متعادل کنی اما دیگه از همه چی هم کوتاه نیا. شغل مناسبو که دیگه باید داشته باشه طرف. نمی دونم ولی از زور خستگی دیگه هر کی اومد نگی بله. اما خوبه یه مقدار یه مقدار معقول معیاراتو متعادل کنی و تا یه حدی کوتاه بیای. اما دیگه نه بیش از حد.
    خوبه حالا بابات سخت گیره نمی ذاره احتمالا به هر کسی بله بگی.

صاحب تاپیک ببخشید. می تونین اون مثلث سمت راست پایین پستو بزنین از مدیران بخواین این پست منو حذف کنن جا نگیره.

http://www.hamdardi.net/thread-32984.html
    مصباح یه سر به تاپیک صبوری هم بزن راهنمایی کن.
    ویرایش توسط meinoush : پنجشنبه 28 فروردین 93 در ساعت 14:38

10. 3 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (پنجشنبه 28 فروردین 93), پسر تنها (پنجشنبه 28 فروردین 93), مصباح الهدی (پنجشنبه 28 فروردین 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 مرداد 04 [ 21:20]
    سطح
    97
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 552
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,026

تشکرشده 3,515 در 811 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    ملاک های ازدواج تو ایران :
    1- درجه ی مدرک تحصیلی
    2- رشته ی تحصیلی
    3- گرایش رشته تحصیلی
    4- خوشگل بودن
    تبصره: چشم رنگ غیر تیره و سفید بودن رنگ پوست امتیاز ویژه محسوب می شود
    5- قد بلند بودن
    6-پولدار بودن
    دوستان به نظر شما باعث تاسف نیست؟
    قد 168 با مثلا 176 خیلی تفاوت فاحش نداره، تازه کسی که با کولیس یا میکرومتر قد شما رو اندازه نمیگیره.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 15 اردیبهشت 96 [ 11:18]
    سطح
    30
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 20
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran1000 Experience Points
    تشکرها
    28

تشکرشده 3 در 2 پست

Array
    برادرای عزیزم حالا بیخیال بدنسازی بشین بحث من قدمه درمورد مکمل که نگفتم پیشنهاد بدین
    حرف همگی رو قبول دارم درسته خیلی چیزهای دیگری وجود داره که از قد هم مهم تره ولی به قول دوستمون قبول ندارین آمار دخترهای ظاهرپسند خیلی بالاتر رفته؟ قبول ندارین همیشه اولین جرقه رو ظاهر یه آدم میزنه؟
    من نمیگم از همه دخترا قدکوتاه ترم ولی از این قد احساس حقارت میکنم خوب نیست مرد قدش کوتاه باشه!
    توهین به دوستان نباشه اما من اعتقاد دارم قد زیر 180 واسه مرد کوتاهه حالا چه 179 باشه چه 150
    ضمنا دارم واسه ارشد میخونم خیلیم بیکار نیستم که میگین ذهنت آزاده به این چیزا فک میکنی
    اون عزیزانی هم که میگن پسر تا 25 رشد میکنه سخت در اشتباهن
    من دکتر رفتم بهم گفت حداکثر 17 یا 18 تموم بعدش حتی 1 سانت هم اضافه نمیشی!
    همه حرفایی که زدین رو با دقت خواندم اما چه کنم که نمیتونم با این قضیه کنار بیام احساس میکنم تو خیابون راه میرم نگاه هیچ دختری بهم نیست یا اگر هم منو نگاه میکنن به حالت تمسخره

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 30 مرداد 94 [ 21:50]
    سطح
    49
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 84
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    317

تشکرشده 1,458 در 274 پست

حالت من
    Shad
    Array
    سلام

یک موقعیتی رو میگم تصور کنید:
    دارید از خیابون عبور میکنید ، یکی از دوستان شما از کنار شما عبور میکنه و بدون اینکه به شما سلام کنه یا جواب سلام شما رو بده ، بی تفاوت از کنارتون رد میشه ، با دیدن این اتفاق بدجور بهم میریزید و این اتفاق به ظاهر ناگوار و ناچیز تمام فضای ذهنی شما رو پر میکنه و شما رو پر از غم و اندوه و ناراحتی میکنه . در همون لحظه با شما تماس میگیرن میگن ، مثلا خونتون خدای نکرده اتیش گرفته یا عزیزی از شما تصادف کرده و یا یک خبر بدتر. از همون لحظه بکل اون داستان سلام نکردن دوستتون رو فراموش میکنید و تمام فکرتون میشه یک ناراحتی واقعی بزرگتر.

پسر تنهای عزیز، حدس میشه زد خدا رو شکر مشکل خاصی تو زندگیتون ندارید و در وفور نعمت خداوندی هستید به همین خاطر یک موضوع بی ارزش و بی اهمیت مثل یک قد نرمال براتون اینقدر مهم شده ، و مطمئن باشید اگر صدها پست دیگه هم تو این تاپیک زده بشه هیچ فایده ای نداره و شما همچنان این موضوع بی ارزش براتون مهم هست. اجازه ندید کار به جایی برسه که سیستم نظام طبیعت از روشهای تنبیهی خودش استفاده کنه و یک مشکلی خدای نکرده سر راهتون قرار بده که روز صدبار از خدا بخواید کاش مشکلتون همون قدتون بود و البته در اون زمان فراموش میکنید که اصلا چنین دغدغه ای داشتید. پس با تمام وجود شاکر نعماتی که خدا داده بهتون باشید و اینقدر به چیزهای الکی توجه نکنید . حاضر بودید 185 سانت قدتون بود ولی مثلا مشکل در بینایی داشتید؟ مشکل کلیوی داشتید؟ مشکل پوستی داشتید؟ یک انگشت کمتر داشتید؟ کمردرد داشتید؟ نارسایی کبد داشتید؟ و موارد دیگه. پس خدا رو شاکر باشید بخاطر میلیون ها نعمتی که به شما داده و این قد رو هم فراموش کنید. من هم پسر هستم و دو سه سانت با شما اختلاف قد دارم ولی در این بیست و خورده ای از زندگیم حتی یکبار هم یادم نمیاد این موضوع برام دغدغه بوده باشه.
    و مطلب اخر اینکه چه در محفل دوستان و یا حتی برای ازدواج ، افرادی که قد بلند براشون یک ارزش بزرگ هست ، از این جمعها و از این مدل دخترخانمها فرار کنید ، چون خودشون در حد همون ارزشهای چیپی که دارن ، سطح فکر پایینی دارند.

14. 4 کاربر از پست مفید محمد 93 تشکرکرده اند .

AMIN 1994 (پنجشنبه 28 فروردین 93), e-lampard (دوشنبه 01 اردیبهشت 93), m.reza91 (جمعه 29 فروردین 93), مصباح الهدی (پنجشنبه 28 فروردین 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 19 تیر 95 [ 14:02]
    سطح
    43
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 70
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteranOverdriveTagger First Class
    تشکرها
    117

تشکرشده 94 در 38 پست

Array
    عجب تاپیکی شد این تاپیک منم دوباره دارم حس میکنم قدم کوتاهه یعنی این 176-7 منم کوتاهه هیچ امیدی نیست ؟‌ :دی
    شماها دیگه خیلی دارین سخت میگیرین
    وقتی قد نرمال جامعه همینه شما چرا سعی دارین یجوری خودتون رو زیر نرمال نشون بدین ؟
    اتفاقا کم هستن اون دسته از دخترایی که توقع دارن شوهرشون 20 سانت از خودشون بلندتر باشه!
    خیلی حساس شدی داداش حتی از منم بیشتر حساس شدی
    این اصلا خوب نیست

16. 5 کاربر از پست مفید AMIN 1994 تشکرکرده اند .

e-lampard (دوشنبه 01 اردیبهشت 93), فرهنگ 27 (پنجشنبه 28 فروردین 93), پونیو (پنجشنبه 28 فروردین 93), مصباح الهدی (پنجشنبه 28 فروردین 93), دختر بیخیال (پنجشنبه 28 فروردین 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 13 مهر 94 [ 18:50]
    سطح
    32
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    839

تشکرشده 437 در 171 پست

Array
    منم خودم رو ظاهرم حساسم یه جوش میزنم عزا میگیرم ولی دیگه این حسرت قد بلند داشتن رو درک نمیکنم چون هر قد بلندی قشنگ و جذاب نیست .یعنی چی نگاه دیگران به شما از روی تمسخره ؟! معمولا کسی تیپ ناجور و عجیب داشته باشه ممکنه با تمسخر نگاش کنن اما هیچوقت بخاطر اینکه قدش خیلی بلند نیست مسخره نمیکنن حتی تو بازیگرا افرادی با قد متوسط زیادن که خیلی جذابند . شما میتونی مثلا با یه تیپ مناسب با سن و هیکلت کلی جذابیت داشته باشی . یه دختر یا پسره زیبا ولی با تیپ بد و زننده یاشلخته و نامرتب اصلا زیبا دیده نمیشه بیشتر روی لباس خریدنت دقت کن. البته نه طوری که همه ی فکر و ذکرت بشه لباس شیک داشتن همه پولاتو خرج لباس کنی ....آدم یکی دو دست لباس خوب داشته باشه ولی همیشه مرتب و تمیز باشه . خوشتیپی برای دخترا مهم تره باور کن ! تااینکه بخوای از خیلی خیلی پایین به یه شخص قد بلند نگاه کنی گردنت هم درد بگیره !

18. 5 کاربر از پست مفید پونیو تشکرکرده اند .

AMIN 1994 (پنجشنبه 28 فروردین 93), e-lampard (دوشنبه 01 اردیبهشت 93), فرهنگ 27 (پنجشنبه 28 فروردین 93), مصباح الهدی (پنجشنبه 28 فروردین 93), دختر بیخیال (پنجشنبه 28 فروردین 93)

صفحه 5 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)