هر چند اینم دیره اما عمر منه.
می دونم دیرمه اما نه خیلی. ادما به یه سنی که می رسن متوقف میشن. دیگه همونی که هستن می مونن. من راکد بودم خیلی وقته. کارای کمی کردم.
مطمنم خیلی هاتون به تنهایی من نیستین. یکی هست بهتون اهمیت بده درکتون کنه
یه مساله باقی می مونه و اون اینکه این حرف ها بویه مقایسه ی خودت با دیگران رو می ده . مهم نیست ما جایگاه فعلیمون حالا از هر نظر در مقایسه با دیگران چیه
مهم اینه که فردامون بهتر از امروزمون باشه این میشه یه مقایسه ی صحیح.
بنابراین مهم نیست که دیگران در چه سنی چی کار کردند یا چه چیزایی بلدند. مهم اینه که ما نسبت به قبلمون چی داریم. هر چند اغراق هم تویه حرفات هست دید صفر و یک غلطه. اینو من به عنوان یه ناظر بیرونی دارم میگم با توجه به مجموع پست هات و اینو یه امتیاز مثبت میبینم.
امتیاز بعدی همینه که الان یه نقشه ی راه برای آینده ترسیم کردی این یه پیشرفته نسبت به چند ماه گذشته چون میدونی می خوای چی کارکنی، مادامی که این نقشه اجرایی بشه تاثیراتش در زندگیت آشکار میشه و هر مرحله یه پیشرفته. ضمن اینکه زمانی هم که صرف شده تا به این نقطه برای تغییرات برسی لازم بوده ما در وضعیت فعلیمون نیستیم مگر اینکه در وضعیتای قبلیمون بوده باشیم پس رنج های گذشته لازم بوده برای تصمیم و اقدام امروزت؛ با این فرض که خودت رو با دیگران مقایسه نکنی. پس مهم تغییرات مثبت ما نسبت به گذشته ی خودمونه نه جایگاه و وضعیتمون نسبت به دیگران، اونا امکاناتی دارند که ما نداریم و بالعکس. زندگی مثه یه بازیه باید ببینیم چی داریم و بر اساس داشته هامون بازی کنیم. بازیمونم با خودمونه نه با دیگران، کسی برنده است که در پایان از بازی خودش رضایت داشته باشه.
- - - Updated - - -
-------------
ببخشید
سطر اول به جای "بویه" همون "بوی" کافیه.اینم تاثیرات گفتاری نوشتن . چند وقت پیش میخواستم یه متن رسمی بنویسم دچار مشکل بودم شاید دو برابر زمان عادی وقت گرفت ازم!!
من دیوانه چو زلف تو رها میکردم / هیچ لایقترم از حلقه زنجیر نبود
علاقه مندی ها (Bookmarks)