به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 52

Hybrid View

عضو فعال آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    باران بهاری11- ممنون.
    تعریفم از خدا شاید ایراد داره. خدا احتمالا فقط ناظره. اما سکوت . ارامش راهگشاست. ممنون

یه دختر سرگردان- ممنون خوبم من. فاجعه قبلا بود الان که تکلیفم با خودم روشنه.

paiize - باشه هرچند من سنگین و باوقار هستم اما بیشتر میشم. فکر نمی کنم نظرش عوض شه. ادم ازدواج کردن نیست. ب من هم راحت در جا تشکر گفت به جای نه. احتمالا عادت داشته بهش ابراز علاقه بشه.

hamed-kr - من حالم خوبه. ممنون. قبلا حالم بد بود.

فدایی یار - ممنون. پستت رو قبول دارم درکل اما مخالفم که سرمو بندازم پایین. من کار بدی نکردم. تلاش ناشیانه کردم اما منفعل نمی خوام باشم.

m.reza91- ممنون رضا جان. از وقتی نوشتی که یه بخشی از دوست داشتن خود ادم اینه که ادم خودشو سرزنش نکنه برای اشتباهاش دیگه واسه هیچی خودمو سرزنش نکردم. خیلی ممنونم. کتاب رو هم می خونم. کار اون اقای پدر بزرگ یه عشق بزرگ بوده.

meysamm - احتمالا جوابش همون هست که شکوه در یکی از پستاش نوشت. چیزی از این جنس ابرو. که نداره چندان در این مورد. پس می مونه اینکه یه کیس جدی پیدا کرده همین دور و اطراف که نگرانه اون بشنوه. که خیالش راحت به هیچکس نگفتم اونو دوست دارم و اونو بشناسه. کلی گفتم. بهش هم گفتم.

- - - Updated - - -

مهرااد- ممنون. مطالبی که توی پستها برام گذاشتی رو دقت می کنم و مطرح می کنم با مشاور

آی تک - ممنون

abi.bikaran- ممنون ابی جون. باشه بی تفاوت میشم. البته یه کم هم خوشحال.

آسمانی آبی - ممنون. درسته. شیوه ی ابراز علاقه و از اون مهمتر لحنش بد بود توی کار من

اقای نجار - ممنون. قبلا یه سال پیش مشورت گرفتم هم از مدیر همدردی هم از چند تا از دوستان. همه گفتن انتخاب دلم نامناسبه.

gisooo- ممنون. باشه همین کارو می کنم. می خوام خوشبخت شم. شاد باشم و زندگی کنم. برنامه هم باید براش داشته باشم. مشاور حضوری و اینجا اشتراک ازاد و تاپیک های عمومی هم می زنم تا برنامه و جزییاتش رو پیدا کنم. عشق هم بخشی از خوشبخت بودنم میشه اما بخش های دیگه ای هم داره.

ممنون از همه اتون. خیلی ممنون نظراتتون برام کمک کننده است

2. 4 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

(آسمانی آبی) (چهارشنبه 02 اردیبهشت 94), abi.bikaran (چهارشنبه 02 اردیبهشت 94), m.reza91 (چهارشنبه 02 اردیبهشت 94), شکوه (چهارشنبه 02 اردیبهشت 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 02 مهر 95 [ 23:41]
    سطح
    39
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 118
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    128

تشکرشده 312 در 128 پست

Array
    سلام
    مینوش جان کاری که به نظرم خوبه کنی اینه که روی همین تعریف خوشبختی از دید خودت کار کنی و به یه نظر جامعی در موردش برسی با توجه به عقایدت و سبک زندگی خودت ...و به نظرم تو ذهن خودت و با کمک مشاورت این رو تا حدودی جزیی هم بکنی و از تعریفهای کلی و کلیشه ای خوشبختی یه چیز عملی رو برای زندگیت به دست بیاری..راستش من خودم الان در مرحله ای هستم که تو تعریف خوشبختی از نظر عملی برای خودم موندم یعنی از نظر کلی میدونم ولی جزییش رو باید بیشتر روش فکر کنم...وقتی تعریفت از راه درست زندگی برا خودت روشن شه دیگه روشهات برای زندگی خوب شاید با ادمای دیگه که یه تعریف مشخص دیگه و یا شاید کلیشه ای از خوشبختی دارن فرق کنه ولی خودت بهش باور داری...

4. 2 کاربر از پست مفید gisooo تشکرکرده اند .

meinoush (چهارشنبه 02 اردیبهشت 94), یه دختر سرگردان (چهارشنبه 02 اردیبهشت 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 07 فروردین 97 [ 15:34]
    سطح
    60
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 94
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    0

تشکرشده 832 در 244 پست

Array
    سلام مینوش عزیز.

در مورد تاپیکت که نظری ندارم اما در مورد مشکلاتت می خوام بگم یکم در مورد خدا تحقیق کن..همین طوری فقط به خاطر مشکلاتت نگو اگه خدا هست ناظره..

نمی خوام حرفتو تایید یا تکذیب کنم اما در کنار کتابهای مشاوره و روانشناسی کتابهای خداشناسی هم بخون و بزار عقاید مذهبی و غیر مذهبیت به ثبات برسه

مطمئنم این روش بیشتر از مشاوره رفتن بهت کمک می کنه

6. 7 کاربر از پست مفید SOGAND. تشکرکرده اند .

abi.bikaran (چهارشنبه 02 اردیبهشت 94), meinoush (چهارشنبه 02 اردیبهشت 94), parsa1400 (چهارشنبه 02 اردیبهشت 94), shabnam22 (چهارشنبه 02 اردیبهشت 94), یه دختر سرگردان (چهارشنبه 02 اردیبهشت 94), شکوه (چهارشنبه 02 اردیبهشت 94), شمیم الزهرا (پنجشنبه 03 اردیبهشت 94)

عضو فعال آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    http://www.hamdardi.net/thread-38177.html#post379402

اینجا پست 4 نوشتم لیستمو
    نظری دارین برای کامل کردنش یا موردی که بهش رسیدگی کنم بهم بگین تا اخر هفته

ممنون

8. 5 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

(آسمانی آبی) (چهارشنبه 02 اردیبهشت 94), m.reza91 (چهارشنبه 02 اردیبهشت 94), shabnam22 (چهارشنبه 02 اردیبهشت 94), یه دختر سرگردان (چهارشنبه 02 اردیبهشت 94), شکوه (چهارشنبه 02 اردیبهشت 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 03 اردیبهشت 95 [ 13:04]
    سطح
    44
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 70
    Overall activity: 8.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First Class3 months registered
    تشکرها
    934

تشکرشده 329 در 91 پست

Array
    سلاممینوش جان، خوشحالم که حالت الان خوبه ، خواستم بگم لطفا تایپیکت رو ادامه بدهحالا یا همین تایپیک یا تایپیکی جدایی که میخواهی مشاوره بری و اینجا بنویسی،دغدغه های تو خیلی مشترک هست با خیلی از دخترها و از جمله من، این که نوشتی ادم هابه یه سنی که میرسن متوقف میشن برای من هم اتفاق افتاده، منم تو بقیه ابعاد زندگیایم تا اونجایی که شده و از دستم اومده تلاش کردم هر چند کوتاهی هم داشتم ولیواقعا توی مساله ازدواج و این که با نیاز به داشتن همدم و همراه و خلا اش چه کنمدرمانده شدم، تایپیک تو میتونه برای منم خیلی مفید باشه اگه بشه به یه جوابی و یاراهی رسید، میخواستم بگم تک تک جملات این پستت رو درک میکنم با تمام وجود... و ازخدای مهربون میخواهم خودش به همه امون کمک کنه، نمیدونم چرا این جور وقت ها دوستدارم پسر افریده میشدم، چون فکر میکنم همه ترس های من که منو رو خیلی درگیر مسالهازدواجم کرده دقیقا به خاطر اینه که ما نمیتونیم شروع کننده باشیم،مشکل تو مشکل منهم هست، من هر قدرم خودم رو با کار و بودن در جمع خانواده و کلاس های جانبی سرگرممیکنم بازم اون حس تنهایی هست، خوشحال میشم به زودی خبرهای خیلی خوبی بنویسی براموناز خودت و تلاش ات برای رشد خودت، منم کلی استفاده میکنم از تایپیکت و نظر دوستان،تو با این کارت حتی اگه اشتباه بود حداقل الان ازادی از فکر و خیال و این خودشخیلی خوبه، برات بهترین ها رو ارزو دارم دوست خوبم

10. 3 کاربر از پست مفید یه دختر سرگردان تشکرکرده اند .

meinoush (چهارشنبه 02 اردیبهشت 94), shabnam22 (چهارشنبه 02 اردیبهشت 94), شکوه (چهارشنبه 02 اردیبهشت 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 مرداد 04 [ 21:20]
    سطح
    97
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 552
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,026

تشکرشده 3,515 در 811 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    هر چند اینم دیره اما عمر منه.
    می دونم دیرمه اما نه خیلی. ادما به یه سنی که می رسن متوقف میشن. دیگه همونی که هستن می مونن. من راکد بودم خیلی وقته. کارای کمی کردم.
    مطمنم خیلی هاتون به تنهایی من نیستین. یکی هست بهتون اهمیت بده درکتون کنه
    یه مساله باقی می مونه و اون اینکه این حرف ها بویه مقایسه ی خودت با دیگران رو می ده . مهم نیست ما جایگاه فعلیمون حالا از هر نظر در مقایسه با دیگران چیه
    مهم اینه که فردامون بهتر از امروزمون باشه این میشه یه مقایسه ی صحیح.

بنابراین مهم نیست که دیگران در چه سنی چی کار کردند یا چه چیزایی بلدند. مهم اینه که ما نسبت به قبلمون چی داریم. هر چند اغراق هم تویه حرفات هست دید صفر و یک غلطه. اینو من به عنوان یه ناظر بیرونی دارم میگم با توجه به مجموع پست هات و اینو یه امتیاز مثبت میبینم.
    امتیاز بعدی همینه که الان یه نقشه ی راه برای آینده ترسیم کردی این یه پیشرفته نسبت به چند ماه گذشته چون میدونی می خوای چی کارکنی، مادامی که این نقشه اجرایی بشه تاثیراتش در زندگیت آشکار میشه و هر مرحله یه پیشرفته. ضمن اینکه زمانی هم که صرف شده تا به این نقطه برای تغییرات برسی لازم بوده ما در وضعیت فعلیمون نیستیم مگر اینکه در وضعیتای قبلیمون بوده باشیم پس رنج های گذشته لازم بوده برای تصمیم و اقدام امروزت؛ با این فرض که خودت رو با دیگران مقایسه نکنی. پس مهم تغییرات مثبت ما نسبت به گذشته ی خودمونه نه جایگاه و وضعیتمون نسبت به دیگران، اونا امکاناتی دارند که ما نداریم و بالعکس. زندگی مثه یه بازیه باید ببینیم چی داریم و بر اساس داشته هامون بازی کنیم. بازیمونم با خودمونه نه با دیگران، کسی برنده است که در پایان از بازی خودش رضایت داشته باشه.

- - - Updated - - -

-------------
    ببخشید
    سطر اول به جای "بویه" همون "بوی" کافیه.اینم تاثیرات گفتاری نوشتن . چند وقت پیش میخواستم یه متن رسمی بنویسم دچار مشکل بودم شاید دو برابر زمان عادی وقت گرفت ازم!!
    من دیوانه چو زلف تو رها می‌کردم / هیچ لایق‌ترم از حلقه زنجیر نبود

12. 3 کاربر از پست مفید m.reza91 تشکرکرده اند .

meinoush (چهارشنبه 02 اردیبهشت 94), shabnam22 (چهارشنبه 02 اردیبهشت 94), شکوه (چهارشنبه 02 اردیبهشت 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 25 مهر 94 [ 16:52]
    سطح
    22
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 74
    Overall activity: 36.0%
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger First Class1000 Experience Points
    تشکرها
    69

تشکرشده 37 در 22 پست

Array
    سلام مینوش عزیز
    زیاد بود همه نظرات رو نخوندم،تکراری بود ببخشید
    به نظر من شما اگه میخوای بری مشاور رو این مسئله کار کن که چرا به انسانی با 20 سال اختلاف سنی علاقه مند شدی،این حتما از کمبودی سرچشمه میگیره. من زمانی بین سن 19 تا 24 ناخود اگاه میدیدم به ادمهایی با اختلاف سن بالای ده سال علاقه مند میشم ولی اینقدر بدی از مردا مسن خیلیاشون متاهل دیدم که دیگه این حسو ندارم.البته هنوز به خاطر اتفاقاتی که میبینم به پیرای جوون و کلا پسرا اعتقادی ندارم

موضوع دوم تصورت از خودت به گمونم پایینه و این خیلی بده، گاهی اطرافیان دید پایینی نسبت به ادم دارن ولی میشه سعی کرد و نادیده گرفت و خودشو ارزشمند دونست،ولی وای به حال زمانی که خود ادم هم باهاشون همراه بشه،واقعا سرنوشت همچین ادمی دست باد و طوفانه حوادث میفته. من خانواده خودم به کسی که معدل دانشگاهش 19 و 20 نباشه و شاگرد برتر نباشه ادم حسابش نمیکنن،مثل خنگا و بی ارزشا باهاش رفتار میکنن حالا هرمشکلی هم زمان درسش داشته براشون مهم نیس،میگن چطور بلده لباس خوب بپوشه یا به خودش برسه ولی نمراتش خوب نیس حتما ادم بد یا بدرد نخوریه ،احساس و اخلاق و وجودش هم براشون مهم نیس،فقط میگن درسخون خوبه،حتی با اینکه برادر درسخون من چقدر بی دلیل تو خونه منو اذیت میکنه مهم نیس،مهم اینه که معدلش عالیه! ولی من باهاشون مقابله میکنم و تسلیم نظرشون نمیشم.

البته درسته که تو جامعه هم مثلا یه مرد بدربخور خواستگکاری کسی میره که خوشکل و کدبانو و هنرمند باشه فول لیسانس یا دکتر باشه شاغل باشه و...
    ولی خیلی از کسایی هم که نتونستن گلیم خودشونو از اب بکشن بالا بخاطر این بوده که وقتی زمین خوردن به هر دلیلی کسی دستشونو نگرفته .خودشون هم مقاومتی نکردن و خودشونو پایین دونستن
    منظورم اینه نه سن رو برای خودت مانع خوشبختی بدون نه زیبایی نه چیزای دیگه و به ساختن خودت برس
    ببخش عزیزم میخواستم درددل کنم.

14. 3 کاربر از پست مفید shabnam22 تشکرکرده اند .

hamidhi (چهارشنبه 02 اردیبهشت 94), meinoush (چهارشنبه 02 اردیبهشت 94), شکوه (چهارشنبه 02 اردیبهشت 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 28 مهر 98 [ 22:42]
    سطح
    40
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 172
    Overall activity: 26.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    83

تشکرشده 32 در 14 پست

Array
    سلام مجدد
    این تایپک اولین تایپکیه که اینقدر منو درگیر خودش کرده و دوست دارم دنبالش کنم و فکر می کنم خیلی از بچه ها مثل خودم مشکل شمارو داشته باشن و نمی گن خداروشکر شما شجاعتت از من خیلی بیشتره و با اینکه دختری حستو توی خودت نکشتی و تلاشتو برای بدست آوردن اون چیزی که دوسش داری کردی و فکر می کنم اگر همین همتو برای پیشرفتت در آینده بزاری آینده روشنی در انتظارت باشه .
    زندگی چیزای قشنگ خیلی زیادی داره می تونی به اونها فکر کنی سعی کن مهارت ارتباط با خانوادتو تقویت کنی و بیشتر با اونها باشی یکی از مشکلات خود من هم اینه که نمیتونم حرف های دلمو به کسی بگم البته افراد مورد اعتماد زیادن ولی مشکل از خودمه و نمی دونم چطوری این خصلت بدو ترک کنم.
    برای تغییر در خودت انتظار زیادی نداشته باش تا نا امید نشی من خودم چند ماهیه تصمیم به تغییر زندگیم گرفتم اوایل چون تغییرات زیاد بود و حدود 80 درصد برنامه ای رو که روی کاغذ نوشته بودم نمی تونستم انجام بدم خیلی ناامید میشدم ولی بعدها با خوندن مطالب از اینترنت متوجه شدم توقع من زیاد بوده و باید تغییرات به مرور ایجاد بشن.
    نمی دونم آزمون mbti از خودت گرفتی یا نه ولی خیلی می تونه مفید باشه این آزمون درسته هرچیزیو که خودمون جواب می دیم بهمون برمی گردونه ولی ما از خیلی از چیزایی که این آزمون بهمون یادآوری می کنه غافلیم و خوبیه این آزمون اینه که یادآوری میشه واسمون.
    من نمی دونم شما چه دین و مذهبی داری ولی سعی کن معنویاتو وارد زندگیت کنی خدا خیلی آرامش بخشه و رازو نیاز باهاش می تونه دل خروشان مارو آروم کنه.
    اینکه بفکر بدست آوردن پولی فکر خوبیه خیلی وقتا آدم اگر پول نداشته باشه خیلی از کارارو نمیتونه انجام بده .
    یک نکته دیگه اینکه جملات و کلیپهای انگیزشیو از اینترنت سرچ کن و همیشه و هر روز همراهت باشه و هر روز مثل مسکن ازشون استفاده کن انرژی مثبت خوبی بهت می دن.
    اگر آهنگ کوش می کنی در انتخاب آهنگات بازنگری کن آهنگهایی که نکات منفی مثل بی وفایی تنهایی و اینجور چیزارو واست یادآوری می کنه گوش نکن خیلی از آهنگهای غمناک دلنشینن ولی چون دلنشینن دلیل نمیشه بهشون گوش کنیم چون تاثیر منفی روی فکر ما میزاره و مغز مارو بهم میریزه(در کل ورودی های مغزتو کنترل و فیلتر گزاری کن).
    نمی دونم دوست صمیمی داری یا نه ولی کسیو پیدا کن که بتونی باهاش حرف بزنی حتما نباید طرف مشاور باشه اگر فقط مورد اعتماد باشه و حتی فقط به حرفات گوش بده و درکت کنه و حرفی هم نزنه خیلی سبک میشی وقتی حرفتو به کسی بگی (البته خودم هنوز نتونستم این کارو بطور کامل انجام بدم).
    اگر به دانشگاه دسترسی داری می تونی از مشاورین دانشگاه که رایگانن هم استفاده کنی فکر می کنم مشاوره تلفنی رایگان هم باشه ولی من اطلاعاتی در موردش ندارم میتونی خودت سرچ کنی.
    انشاالله همیشه و همه جا موفق و شاد باشی.

16. کاربر روبرو از پست مفید hamidhi تشکرکرده است .

meinoush (چهارشنبه 02 اردیبهشت 94)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 خرداد 94 [ 00:02]
    سطح
    40
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 5
    Overall activity: 75.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points3 months registeredTagger First Class
    تشکرها
    462

تشکرشده 404 در 152 پست

Array
    ببخشید، وقت نشد جوابتو زودتر بدم ازم سوال پرسیدی.

ببین مینوش سر و ته همه ی مشکلاتت خودتی. من از حرفم کوتاه نمیام. من روانشناس نیستم بهت میگم دروغ میگی چون یه روانشناس میگه اسمش یادم نیست بعد نمیتونم توضیح بدم

منظورش چیه میدونم ولی بایدکلی برات صغری کبری بچینم پس این پستمو مدلی که با دوستای خودم حرف میزنم برات میذارم. البته آخرین پستمه و این دور و برا هم نمی پلکم دیگه.

من همیشه میرم به بچه های بهزیستی سر میزنم هیچ نفعی هم واسم نداره ضررم نداره یعنی هیچ پولی هم براشون خرج نمیکنم اونا از بچگی مادر ندارن یعنی بعضی هاشون دارن اما

ولشون کردن . من خودمم تو یه خانواده همچین درست و حسابی بزرگ نشدم. ببین مینوش به نظر من یکی بزنه تو گوش این بچه ها بهتر از اینه که وایسه بگه آخی حیونکی ها

مادر ندارن تنهان.میدونی چرا بدم میاد؟ چون دلسوزی بیجا موجب بدبختیه. همه ی آدما زمانی بدبختن که به دیگران و محبتشون وابسته ان نه موقعی که محبت تو درونشون دارن.

ببین من خودم نه خانواده ی درست و حسابی دارم نه خوشگلم نه ظاهرم خوبه و نه تیپم ولی همین الان بخوام بشمرم حداقل 300 تا دوست دارم. صمیمی و غیر صمیمی پسر دختر مرد و

زن . با همه رابطه دارم . فک کردی همه با من مهربونن؟ فکر کردی همه شون منو دوست دارن؟ فک کردی من همشون رو دوست دارم؟ فک میکنی چند تا شون برا من اهمیت دارن؟

مطمئنم که میدونی من اصلا مهربون نیستم اما اهل دروغ و بدبخت کردن مردم نیستم.

ببین مینوش من ناراحت میشم میگی تنهایی. آخه دختر خوب چرا وقتی تو یه شهر درست و حسابی داری زندگی میکنی باید مجرد بمونی؟ چرا باید تو باغ نباشی؟ چرا فکر میکنی باید بری

به یه نفر بگی دوستش داری تا باهاش ازدواج کنی؟ به قول دوستم به سن ما نمیخوره هااااا !!! دختر خوب فک کن آقاهه بره به بقیه بگه آبروت میره. فک کن تو از بین اون بقیه یه خواستگار

داشتی حالا دیگه طرفت نمیاد همین اشتباها آدمو بدبخت میکنه دیگه!!! حالا هی بگو آدم خوبیه. اونقدر موندی گوشه ی خونه فک کردی بیرون خونه گل و بلبله!!! فک کردی آدم چه جوری

انگشت نما میشه؟ فک کردی کی پشت سر آدم حرف درمیاره؟ فک کردی یکی ظاهرش خوبه یعنی خودشم خوبه؟ تو دختری . دختری حواست باشه. رفتارت تحت نظره. رابطه هات حرفات

مهمه. رفتار عاقلانه ات مهمه. سر سنگین باش و خودتو جمع کن. خواستگار این جوری پیدا میشه نه با توهم. پسرا عقلشون تو چشمشونه. خودت رو بکش بالا. شاد باش واقعا برات مهم

نباشن. به خدا منم دخترم منم میفهمم چی میگی. من تو مریخ زندگی نمیکنما. روابطت باید کاملا با فکر باشه. اگه میخوای کسی خواستگارت باشه باهاش سر سنگین باش خودش میوفته

دنبالت.

چرا رابطه تو با دیگران طوری تنظیم میکنی که خواستگار نداشته باشی؟ آخه کی بهتر از تو؟ چرا خودتو میندازی پایین.

ببین تو یه خانواده داری. پدر داری برادر داری این یه امتیازه چرا خانواده تو جمع و جور نمیکنی؟ چرا با خانواده ات نمیری بیرون؟ باید مدام به فامیل و همسایه در ارتباط باشی. پناهت و پشتت

خانواده ته. بعد میگی چرا خواستگار سنتی ندارم؟ مگه تو چیت از من کمتره؟ مگه تو دختر نیستی؟ خیلی مهمه تو جامعه خانواده تو چه جور ببین. باید خوب باشن. وقتی نیستن تو باید

جمعشون کنی.

ببین همین مصباح الهدی همه خواستگاراشو آشنا باباش معرفی میکنه مگه نه؟ مگه تو بابا نداری مگه تو بابات آشنا نداره؟ ببخشیدا مگه خودت چلاقی که آشنای بابات واست خواستگار پیدا

کنه؟ مثل خودمی دیگه. من بابام کلا ...ولش کن اصلا چرا منطقی به داشتن خواستگار نگاه نمیکنی؟ چرا فکر میکنی رفتار سبک سرانه برات خواستگار میاره؟

من نمیدونم واقعا چرا این همه خودتو ناتوان میبینی و محتاج خواستگار و توجه دیگران؟ بابا به خدا تو محبت دیگران هیچی نیست. عاشق نیستی به خدا!!! کمبوداتو منطقی بررسی نمیکنی.

من اونقدر زن دیدم که چند بار ازدواج کردن و با بچه طلاق گرفتن و دوباره ازدواج کردن . تو خودت واقعا ندیدی؟ چرا یه عده زن تا سن 60 سالگیشونم خواستگار دارن؟

مینوش، اینا روابط اجتماعی شون خوبه. نه خوشگلن نه تر گل و ورگل. آخه مگه شوهر چیه که خودتو بخاطرش پیر کنی؟

مثل آدم رفتار کنی و تو زمان حال زندگی کنی ازدواج خوبم میکنی. تو زمان حال زندگی کن یعنی کلا تو جامعه باش. پسر و دخترم نداره. هر کی تو زمان حال زندگی میکنه برده.

به هر حال من گزارش میدم پستامو حذف کنن. مرسی که خوندی و تحمل کردی و جوابمو دادی. ببخشید اگه ناراحت شدی. ولی به حرفام فک کن و بدون من یه دیگرانم و این جوری فکر

میکنم، بهتره تو گوشه ی ذهنت یادت باشه که ممکنه تو رو و رفتاراتو این مدلی که من برداشت کردم ببینن.

18. 2 کاربر از پست مفید شکوه تشکرکرده اند .

meinoush (چهارشنبه 02 اردیبهشت 94), یه دختر سرگردان (چهارشنبه 02 اردیبهشت 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 03 اردیبهشت 95 [ 13:04]
    سطح
    44
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 70
    Overall activity: 8.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First Class3 months registered
    تشکرها
    934

تشکرشده 329 در 91 پست

Array
    مرسی مینوش جان که به شکوه میگی پستش رو حذف نکنه ، درسته لحن اش تند هست اما واقعا دختر عاقلیه و من یکی که خیلی نیاز داشتم یکی مثل شکوه همین جوری و قاطع و رک با هام حرف بزنه، خودت هم دختر رک و روراستی هستی، هر دو دوست داشتنی هستین.. من دوست دارم این پست شکوه هیج وقت پاک نشه تا حرفهاش یادم نره... من پیگیر تایپیکت هستم ، امیدوارم بتونه برای خیلی از دخترها مفید باشه، من تازه واردم ولی فکر میکنم اینجا حای خوبیه برای یادگرفتن، ممنونم از ایجاد تایپیک و امیدوارم مشکلاتت به خوبی و درستی حل بشن.. من همه پست های شکوه رو هم دوست دارم و امیدوارم بازم بنویسه نه این که دیگه این دور و ورا نپلکه به گفته خودش.

20. 2 کاربر از پست مفید یه دختر سرگردان تشکرکرده اند .

meinoush (پنجشنبه 03 اردیبهشت 94), شکوه (شنبه 05 اردیبهشت 94)

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)