خداروشكر كه مشكلت حل شد، من الان تاپيكت رو خوندم واقعا كلى حرص خوردم
اين دفعه اگر عموى شوهرت بغلت كرد و باهات روبوسى كرد، و داد مادرشوهرت در اومد كه من تا حالا بغلش نكردم تو چطور جرات دارى؟ بهش توضيح بده كه طبق همون احكام اسلامى كه مثلا مقيدند و باهاش پدرتو در آوردند، عموى شوهرت محرم شماست ولى برادر شوهر ايشون محرمشون نيست
خيلى تعجب كردم از حرف يكى از بچه هاى قديمى تالار كه نوشته مرد غريبه! از كى تا حالا عمو يا دايى شوهر مرد غريبه شدند؟
- - - Updated - - -
ببخشيد متوجه اين يه تيكه حرف همسرتون نشدم! من سست عنصر نیستم رفتن به جمع آدمای ناجور و خوبی یاد گرفتن و خوب موندن برام با ارزشتر از رفتن به مسجده
از ادماى ناجور خوبى ياد گرفتن و خوب موندن رو چطور ميخوان ياد بگيرن؟ مثل بهلول؟
قلمبه قلمبه حرف زدن و سجاده پهن كردن و ذكر گفتن به نظرم خيلى ساده ست، ولى مهم حرفيه كه وقتى از دهن خارج ميشه يه ارزش و معنا و مفهمومى داشته باشه كه حداقل بشه بهشون فكر كرد!
كلام و رفتار خودت رو اونقدر بالا ببر كه هر كسى اجازه نده به خودش راحت نصيحتت كنه، قطعا شما اشتباهاتى داشتى ولى همسرت هم مبرا از اشتباه نبوده كه حالا مثل شيوخ سيصد ساله ى درويش مسلك حرف مى زنه، حالا كه خداروشكر مشكلاتت داره حل ميشه تو هم حرفاتو بزن و فقط عذر خواهى و ندامت واسه ادامه ى زندگى از طرف تو نباشه، چون اينجورى باز يكى ديگه از پايه هاى ميز سست قرار مى گيره عزيزم
علاقه مندی ها (Bookmarks)