به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 6 از 6 نخستنخست 123456
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 54 , از مجموع 54

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 شهریور 93 [ 10:51]
    سطح
    20
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 99
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    118

تشکرشده 160 در 70 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط نوپو نمایش پست ها
    با توجه به چیزهایی که گفتید باید بگویم تصمیم درستی گرفته اید. شما برخلاف تصورتان همسان نبودید. نه از نظر اعتقادات نه از نظر شخصیت. به خصوص نظرات متفاوت شما و ایشان درباره ی روابط اجتماعی دقیقا متضاد بودکلا با توجه به چیزهایی که تعریف کردید تصمیم شما کاملا منطقی بوده است. حالا که تصمیم خود را گرفته اید به آن ایمان داشته باشید و شک نکنید. آخر چطور ممکن است آدمی در این مدت کوتاه کاملا عوض شود. شما می دانید که ترک یک عادت کوچک مثل چای خوردن مشکل است و زمان بر حالا چطور همه این چیزهایی که گفتی و مسائل کوچکی هم که نیست کاملا عوض شده است ؟:confused: متاسفانه ایشان به شما وابسته شده بود و وارد فاز احساسی شده بود. به طوری که نمی توانست چیزهایی را که شما می بینید و این قدر واضح بود برایتان ببیند. جای تعجب ندارد که آدمی که این فاز را تجربه می کند افسرده شود و بعد هم برای به دست آوردن شما آخرین تیر ترکش را استفاده کند. همین حالا هم او دارد اشتباه می کند که بلافاصله پس از چنین رابطه ای اقدام به ازدواج می کند. مطلبی که در این سایت بسیار یادآوری شده است. به نظر من علاوه بر ناهمسانی شما و اشتباه ایشان که وارد فاز احساسی شد این آقا هنوز بلوغ لازم حداقل بلوغ احساسی لازم را برای ازدواج ندارد. شما دیگر به هیچ عنوان مردد نباش. یکی از اشتباهات روابط آشنایی این است که نشانه هایی که حاکی از وجود ناسازگاری است هر چند کوچک نادیده بگیریم که شما خیلی خوب مدیریت کرده اید و نشانه ها را جدی گرفته اید. حالا هم بهتر است خودتان را برای آشنایی جدید و مناسب تر آماده کنید که با توجه به سابقه تان در این سایت فکر کنم تبحر کافی برای کسب این آمادگی را دارید:o
    ببخشید آسمانی جان اینجا پست میزارم

آقای نوپو ، میشه با تایپیک من هم بیایید و با این تفسیرها من رو هم از دو دلی بیرون بیارید ؟راستش دو دلی چیز خیلی بدی هست ، داره منو از پا در میاره

http://www.hamdardi.net/thread-28698.html

2. کاربر روبرو از پست مفید دلنشین تشکرکرده است .

asemani (پنجشنبه 30 خرداد 92)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 03 مهر 94 [ 16:31]
    سطح
    55
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 77
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    2,771

تشکرشده 1,881 در 749 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط نوپو نمایش پست ها
    متاسفانه ایشان به شما وابسته شده بود و وارد فاز احساسی شده بود. به طوری که نمی توانست چیزهایی را که شما می بینید و این قدر واضح بود برایتان ببیند. جای تعجب ندارد که آدمی که این فاز را تجربه می کند افسرده شود و بعد هم برای به دست آوردن شما آخرین تیر ترکش را استفاده کند. همین حالا هم او دارد اشتباه می کند که بلافاصله پس از چنین رابطه ای اقدام به ازدواج می کند.
    نوپوی عزیز ازت ممنونم بابت راهنمایی های ارزنده ت . من احساس عذاب وجدان دارم . می تونم کمکی در این رابطه براش انجام بدم ؟ می ترسم اشتباه کنه و با یه انتخاب اشتباه که در اثر افسردگی این روزهاست ، زندگیشو نابود کنه . من نمیخوام مسبب به وجود اومدن یه زندگی اشتباه باشم !

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط دلنشین نمایش پست ها
    ببخشید آسمانی جان اینجا پست میزارم

آقای نوپو ، میشه با تایپیک من هم بیایید و با این تفسیرها من رو هم از دو دلی بیرون بیارید ؟راستش دو دلی چیز خیلی بدی هست ، داره منو از پا در میاره

http://www.hamdardi.net/thread-28698.html
    خواهش می کنم دلنشین عزیزم .راحت باش خانمی.

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    شما اصلا عذاب وجدان نداشته باش. شما اگر آدم بدی بودی به خاطر شرایط خوب مادی اش که توضیح دادی با او ازدواج می کردی تا یک عمر راحت زندگی کنی. کاری که الان خیلی از دخترها می کنند. اما شما جانب امانت داری را در انتخاب رعایت کرده ای. شما می دانستی که با ایشان همسان نیستی و آن طور که او می خواهد نمی توانی از لحاظ عاطفی ارضایش کنی چون لذت کافی از بودن با او نبردی. پس با یک انتخاب درست هم به خودت و هم به او کمک کرده ای. در ثانی جواب آخر را هم صریحا داده ای و تکلیفش روشن است و سرگردان نیست. بعضی دخترها مدت ها پسری را سرگردان می کنند و مبهم رفتار می کنند. اما شما در این مورد هم به نفع او عمل کرده ای. حالا خودش باید تصمیم بگیرد و شما را فراموش کند. اگر دوباره با او تماس بگیرید به هر دلیلی همه اینها که گفتم خراب می شود چون دوباره یاد شما می افتد و وابستگی اش دوباره سربلند می کند. ایشان الان یک مرد بالغ است و باید مسئولیت زندگی اش را خودش به عهده بگیرد. حتی اگر با او تماس بگیرید ممکن است خانواده اش با شما برخورد بدی بکنند. او و خانواده اش خودشان باید راهشان را پیدا کنند. در ثانی زن گرفتن به این آسانی نیست و اصلا ممکن است خواستگاری به نتیجه نرسد. پس شما نمی دانی که چه اتفاقی می افتد و نباید نگران باشی. به خصوص که الان خانواده اش همراهش هستند پس مسئولیت شما در همین جا به اتمام رسید.:)

صفحه 6 از 6 نخستنخست 123456

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)