ببخشید بانو رک و راست به شما اینو بگم
اگه تصمیم بگیری که همینجا تمامش کنی دوسال از عمرت رفته احتمالا یکسال دیگه هم یمره میشه 3سال.
اگه ادامه بدی هم دنبال این نباش ایشون تغییر کنه و اینو مدنظر قرار بده.
من بازاری هستم و با سود و ضرر میسنجم اتفاقا دقیقا همین امروز یه مسئله پیش آمد برام و سود و ضرر را سنجیدم و تصمیم گرفتم بهترین کار را انجام بدهم
فکر نکن درکت نمیکنیم و اینکه احساساتی که داری را متوجه نمیشیم یا ضربه ای که بعد این تصمیم میخوری تا اونجایی که خود من مدیر همدردی را میشناسم و فرشته مهربان اغراق نباشه مثل یه بزرگتری خواهر یا برادر یا پدر بزرگتر به مراجعین توجه میکنن و شما هم چون جزو انجمن آزاد هستید و وظیفه حرفه ای و اخلاقی خودشان می دانند به بهترین وجه ممکن به شما کمک کنند.
تصمیم سختیه خیلی هم سخت ولی بهتره این تصمیم را بگیرید بانو 
نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی شما فکر کنم میخوای خودتو گول بزنی بیاد تهران خیلی خوبه ولی اینو بدون انتظار نداشته باش خیلی تغییر کنه و تاثیر زیادی داشته باشه و اینکه همیهش در تهران ماندگار باشید.
من مردم و متاهل شدم جنس خودمو خوب میشناسم و جنس شما زنها را هم خوب میشناسم چون یکجورایی شخصیت شما مستقل ها و امثال شما بانو شیدا بانو میشل بانو مصباح و بانو fariba s و بانو آنیسا و..... تقریبا تا حدود زیادی شماها را شناختم واقعا سخته باهاتون زندگی کردن
آدمو کچل میکنین دوام نمیارید بانو مگه اینه طرف مقابلت انعطاف خیلی زیادی داشته باشه.من بشخصه انعطاف زیادی دارم ولی بازم کم میارم بعضی وقتها ......
نمیدونم دیگه هرچی لازم بود و بلد بودم به شما گفتم
تصمیم عاقلانه بگیر
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
ویرایش توسط khaleghezey : یکشنبه 25 خرداد 93 در ساعت 11:26
علاقه مندی ها (Bookmarks)