به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 6 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 66

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 16 اسفند 95 [ 03:59]
    سطح
    68
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 269
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First Class1 year registered10000 Experience Points
    تشکرها
    1,164

تشکرشده 917 در 282 پست

Array
    سلام به همگي

نوشته هاي دوستان تا اينجا را كه خواندم خيلي مفيد و آموزنده بود ............ مخصوصا داستان بيني خانم من مي دونم خيلي جالب بود.

درست است كه تاپيك فقط در جهت كمك به ساناز بايد پيش برود اما من قصد مقابله با نظر ساير اعضا را نداشتم .

انتقادي كه توام با احترام باشد را همه پذيرايش هستند ......... اما اين انتقادات بهتر بود به گونه اي نباشد كه ساناز را به سمت واكنشهاي تدافعي بيشتري سوق دهد .

شايد پست اول بعضي از اعضا دلسوزانه و قابل تامل بود اما پست بعدي اين عزيزان در مقابل واكنش تدافعي ساناز منجر به دفاع از خودشان شد...........جملاتشان (احتمالاناخواسته) حالت مغرضانه و آزاردهنده اي داشت كه خوشايند نبود ................اما نميخواهم آتش درون ساناز را با بيان بعضي حرفها گداخته تر كنم .

خانم آسمان آبي كاملا حق با شماست اگر قرنها بگذرد بيان كلماتي كه اشاره كرديد عادي نمي شود همانطور كه روابط دوستي دختر و پسر هم با گذشت قرنها براي كسي امتيازي به حساب نمي آيد.

حقيقت اين است كه همه ي ما چه در شخصيت و چه در زندگي امكان ندارد دچار ضعفي نباشيم يا مشكلي نداشته باشيم .................. همه براي از بين بردن ضعفها و مشكلاتمان به حسن نظر و انتقادات سازنده ي يكديگر احتياج داريم ................. اما اگر بنابر زخم زبان زدن و توهين و امثال اينها باشد تا اخر دنيا هم مي توانيم با هم بحث كنيم و به جايي نرسيم .............. اما فقط خودمان را خسته و يكديگر را آزرده مي كنيم.................. همچنين در زندگي همه ي آدمها موضوع منفي براي به رخ كشيدن وجود دارد.

ساناز عزيز شخصا اگر پست من به گونه اي بود كه تاييد كننده يا مشوق كل كل كردنهايت به نظر آمده واقعا از شما معذرت ميخواهم كه روند مثبت بهبود وضعيتت را كندتر كردم .

ساناز عزيزم علاوه بر نكات سابق باهوشي و زيركي را بايد به نقاط مثبتت اضافه كني.

چه بسا اگر در جهت منطق به خودت و درونت نگاهي بيندازي از همه بهتر مي تواني نقاط ضعف و قوتت را بيابي ........ اما احساسات يا غرورت مانع اين كار مي شود را نمي دانم .

اما اينجا دوستاني داري كه نگرانت هستند . درست است همه ي داراي مشكل هستند. از اينكه به شما گفته مي شود اعتماد به نفس نداري نبايد بترسي.......... اعتماد به نفس اكتسابي است ......... برخلاف حياي شما كه احتمالا فطري است ........ مثلا اگر حيا نداشتي بايد ناراحت مي شدي ......... احساس ضعف مي كردي ........اما شما نمونه ي كامل يك دختر مقيد وپاك هستي ....... .اينها را به شما مي گويند كه خود را بسازي نه اينكه بيشتر ببازي.

شايد كسي كه براي شما پستي مي گذارد خودش تهي از اعتماد به نفس و عزت نفس باشد اما شما را كه مي بيند با اين همه نقاط قوت و هوش و اراده از عذابي رنج مي بري سعي مي كند تا جايي كه از صحبتهايت بر مي آيد شرايط شما را تحليل كند .......... راه حل مناسب بدهد و در حد توان مرحمي بر قلب دردكشيده ات بگذارد........

ساناز اگر ويژگيهاي مثبتت نبود ............. اگر دختر با اراده اي نبودي ........ هيچ كس انقدر براي شما پافشاري نمي كرد ......... چون شما واقعا خوبي و لايق بهتر شدن هستي .

خود شما با وجود اينكه در شرايط روحي خوبي نبودي به بعضي تاپيكها سر زدي و تا جايي كه توانستي به آنها كمك كردي .

اما در تاپيك شما انتقادات شما به ديگران از انتقادات ديگران به شما بيشتر است . آنهايي كه توهين كردند تحت هر شرايطي اشتباه كردند اما شما ببخش و از آنها دلخور نباش.

ساناز عزيز ......... خيلي سخت است مي دانم ............ اگر آرامش نداري بگذار هر وقت آرام شدي ......... اما يك بار ديگر حتما نوشته هاي دوستان را بخوان ......... هر كدام كه مثبت بود را يادداشت برداري كن يا به ذهن بسپار ......... جملاتي كه احساسات منفي به شما مي دهد را اگر سازنده مي بيني به جان بخر .........انتقادي اگر غيرعادلانه و تند بود در حد توان گذشت و صبوري پيشه كن.

البته توهين و تحقير و ناسزا كه خودت بهتر مي داني ارزش ناراحت شدن ندارد و شما مجازي به مديران گزارش تخلف بدهي.

ساناز اين تاپيك مشاوره اي كاملا مربوط به شخص شماست و طبيعتا انتقادها در جهت قوي تر كردن و بزرگتر كردن شما بيان مي گردد ..........هر چند انتقاد هم حد و مرز و بايد و نبايدها و شرايط خاص خودش را دارد كه بعضي ها رعايت نكردند...........اما شما در صورت امكان بپذير ......... در غير اين صورت حداقل حالت تدافعي نداشته باش.

شما اگر خواستي بعدا مي تواني در تاپيك ديگران در صورت لزوم با پستي با محتواي مناسب و در شان خود خيلي محترمانه طريقه صحيح انتقاد و مشاوره را به آنها ياد بدهي ........... اين بهتر از مقابله به مثل نيست؟

2. 2 کاربر از پست مفید اعجاز عشق تشکرکرده اند .

:)لبخند (شنبه 16 خرداد 94), zzzz (شنبه 16 خرداد 94)

Banned
    آخرین بازدید
    شنبه 27 تیر 94 [ 02:26]
    سطح
    53
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 68
    Overall activity: 99.9%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First Class31 days registered5000 Experience Points
    تشکرها
    354

تشکرشده 728 در 228 پست

Array
    به زبان فارسی تایپ کنید متوجه بشیم چی نوشتین خب!!!
    البته ریا نباشه من به چند زبان زنده ی دنیا مسلطم
    واسه ی دیگر عزیزان گفتم
    ویرایش توسط بانوى مهر : شنبه 16 خرداد 94 در ساعت 12:20

4. 3 کاربر از پست مفید بانوى مهر تشکرکرده اند .

:)لبخند (شنبه 16 خرداد 94), zzzz (شنبه 16 خرداد 94), اعجاز عشق (شنبه 16 خرداد 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 29 مرداد 94 [ 02:02]
    سطح
    25
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 29
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    31 days registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    205

تشکرشده 184 در 75 پست

Array
    ببخشید من پاسخ خانم ساناز را ندیدم . چرا حذف کردید؟ پست های من هم حذف شده. البته مهم نیست من دوست داشتم برخورد خانم ساناز رو ببینم و بدانم متوجه شدند که من

رفتار چه کسی را عینا تکرار کردم یا نه. امیدوارم متوجه شده باشند.

فقط هدفم از گذاشتن پست قبلی این بود که بگویم دیگران هم توانایی رفتار و گفتار نامناسب را دارند و اگر انجام نمیدهند صرفا به خاطر این است که نمیخواهند نه این که

نمیتوانند.

رفتار بد و گفتار بد هیچ وقت توجیه ندارد حتی شکست عشقی یا بیماری نمیتواند توجیهی برای رفتار اشتباه باشد. هیچ کس قبول نمیکند.

من خواستم دقیقا رفتار خانم ساناز با دیگران را تقلید کنم همان طور که ایشان سعی میکنند ایرادهای افراد را برجسته کنند من هم سعی کردم با مراجعه به پست های قبلیشان چنین

کنم شاید اگر ناراحت و عصبانی شدند متوجه شوند که کارشان چقدر آزار دهنده بود. بدانند دیگران هم همان طور که خودشان عصبانی میشوند اگر برخورد بدی دیدند حق عصبانیت و ناراحتی

دارند.

خانم ساناز دختری با توانایی های بالا هستند که در کنار این توانایی ها باید قدرت درک و تفکر خود را افزایش دهند.همچنین کمی صبر و حوصله خود را افزایش دهند و در این صورت

مشکلاتشان قابل حل خواهد بود.

خانم ساناز باید در کنار حضور در تالار شب ها سر ساعت بخوابند و ورزش کنند و حتما دم کرده های گیاهی مثل بابونه را مصرف کنند چون در وضعیت روحی شان بسیار موثر است.

از اینکه بر خلاف میلم و صرفا برای راهنمایی شما رو آزردم عذر میخوام. من با توجه به گفتار خود شما خانم ساناز به این نتیجه رسیدم که فردی عملگرا هستید و سعی کردم

با مثالی ملموس به شما کمک کنم تا بدانید همان طور که خودتان حق دارید دیگران هم دارای حقوقی هستند.

ممنون که وقت گذاشتید و پست من را خواندید.
    ویرایش توسط :)لبخند : شنبه 16 خرداد 94 در ساعت 13:48

6. کاربر روبرو از پست مفید :)لبخند تشکرکرده است .

اعجاز عشق (شنبه 16 خرداد 94)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 اسفند 02 [ 23:36]
    سطح
    79
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 97
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    700

تشکرشده 557 در 227 پست

Array
    سلام این اخرین تایپیک من خواهدبود و احتمالا اخرین پستم
    فقط. خواستم بگم پست اخر کاربرلبخندتو تایپیک من عزت نفس دارم خوندم
    میتونم خیلی دلایل واسش بیارم برای قانع کردنش
    کاربرلبخند توازکجامیدونی من خواستگار دارم یا نه ازون خواستگاراییکه درحد شماهست واسم فراوونه من درحد متخصص میخوام
    عزیزم چرا انقد حرص خوردی درمورد بابام من وقتی یه هفته ازخونه مسافرت میرم گریه میکنه تابرگردم
    من بحثوبستم ولی توشرو کردیش
    من اون تایپیک میخوام پوششموتغییر بدمو باز کردم ببینم تفکردیگران درموردحجاب چیه من ازهمه عذرخواهی کردم مثل اینکه شماها ول کن نیستید من روحیم ضعیفه اگه بخاطر این حرفای مسخرت برم خودموبکشم خودتو میبخشی؟؟؟؟ خیلی ناراحتم کردی باخوندن پستت دلم شکست 2ساعت گریه کردم هیچوق نمیبخشمت و بخدا واگذارت میکنم متاسفانه من ادم کینه ایستم ولی اینوبدون کسیکه فوق لیسانسه و اندازه موهای سرتو مقاله داره تواشپزی تکه توورزش اوله از نظر اندام عالیه قیافمم بدون ارایش معمولی و اخلاقمم عالیه پدرو مادرم ازم راضین دوستم زیاد دارم نگران نباش بدون شوهرنمیمونه واس شوهر پیدا کردن کارای راحت تریم هست من اگه دنبال شوهربودم همون تودیپلم ازدواج میکردم من عاشق درسوادامه تحصیلم
    وقتی این پستتودیدم فقط آه کشیدم خدا خودش جوابتومیده حالاببین چه اتفاقات خوشکلی واست
    و واقعا متاسفم واست بخاطراینکه من الان توشرایط روحی بد نشستم واس دکترا میخونم اما تو روحیمو خراب کردی
    بزارید یچیزبگم ممکنه هرکدوم ازشمااها ازمنم ناراحت شده باشید من عذرخواهی کردم حتی اگهم بازم قبول نکنید عذرخواهیموعب نداره شماهام میتونید منوبه خدا واگذارکنید این خدا هست که میفهمه می از عمد حرف زده
    لبخند انقد حالت مسخره بوود پستت که حذفش کردن
    منکه میدونم تو یکی از کاربرای تایویک منی بانام کاربری جدیت از طرز حرف زدنت معلومه
    زکسیکه عاشقته جواب منطقی نخواه
    حالاکه من شدم تنها توم هی شونه خالی کن
    نفهمیدیکه چقدقلبم رو عشقت حساسه
    منو دیوونرو کسی اینجا نمیشناسه
    منوکه خیسم از گریه ازبارون نترسونم
    نرو عشقم یکم صبر کن نمیکشم بدون تو
    خط ب خط زندگیموبازم امشب دوره کردم
    بامرور خاطراتم زخمامو کهنه کردم
    گریه کردم تابمونی نشد احساسموبمونی
    حتی این شعرای ناتموم دیگه موندن تو کار دنیا

بهت پیله کردم بمونی ولی توگفتی اصرار بیفایدس
    چقدگریه کردم بمونی نشد
    مهم نیست چقدزندگیم سخت شه
    داری زندگیمو ب اتیش میکشی
    که احساسمو درک کنی
    توکبریت کشیدی ب این زندگی
    فقط قلب من پای این عشق بود
    فقط توی گریه غرورم شکست

8. 2 کاربر از پست مفید zzzz تشکرکرده اند .

:)لبخند (شنبه 16 خرداد 94), اعجاز عشق (شنبه 16 خرداد 94)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,100

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array

کاربر zzzz :

خودتو با دوستان درگیر نکن - استفاده کن
    جمله فرشته مهربان را چند بار بخون .....پست هایی که مورد علاقت نیست را تشکر کن یا رها کن !
    یا اگر خواستی پاسخ بدی – بزار وقتی در آرامش کامل بودی پاسخ بده .
    متن بالات به جز دو سه خط – آرامش بیشتری داشته تا قبل ..
    من در بعضی از جاها از کاربر مقابل تشکر کردم – به این معنی نیست که قبوال دارم نظرش را.
    تشکر کردم برای اینکه ، زحمت کشید – نظر گذاشت !
    مثل پست آخر شما . ( شعرت قشنگ بود ... )

از دیگران دلخوری نداشته باش – سخته – می دونم – ولی انسان طراحی شده اشتباه کنه
    سپس دنبال راه حل برای جبران بگرده .
    کاربر لبخند ، می خواست بدونه عکس العملت چیه !
    می خواست کمکت کنه .جدی میگم .
    و خودش هم معذرت خواست ( یا دکتر هستند یا روانشناس 99 درصد )
    البته یک درصد هم زیاد هست تو قانون احتمالات !

آرامش را ، با کلمات می تونی ، به دیگران انتقال بدی مثلا نگاه کن :
    مدیر همدردی سلام
    مدیر همدری ، سلام .
    جمله ی دوم احترام بیشتری داره – چون داری با آرامش صحبت میکنی - فقط با یه ویرگول ، همین !

داره یه جوون 28 ساله باهات حرف میزنه .......
    با تمام نیازها و غصه ها !
    غم وغصه ، یه نعمته ، از طرف خدا .
    استفاده کن .

آتش کبریت را خاموش کن ( تو میتونی ) .

2 ماه پیش می خواستم متن انگلیسی زیر را برایت بنویسم .
    بالاخره امروز تونستم .

توضیح کلی برای آنکه بد برداشت نشه در متن :
    جنگ == نفس امّاره - باید باهاش بجنگیم ! با فشنگ ....موشک ......یا با ، لبخند .

مراقب خودت باش
    باغبان.

ویرایش توسط فرشته مهربان : دوشنبه 18 خرداد 94 در ساعت 12:30 دلیل: لطفاً تابع قوانینی که پذیرفته اید باشید

10. 3 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

:)لبخند (یکشنبه 17 خرداد 94), zzzz (شنبه 16 خرداد 94), اعجاز عشق (شنبه 16 خرداد 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 16 اسفند 95 [ 03:59]
    سطح
    68
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 269
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First Class1 year registered10000 Experience Points
    تشکرها
    1,164

تشکرشده 917 در 282 پست

Array
    ساناز جان

من هم اون پست ( پست ديروز) رو خوندم اما ديدم زياد به شما مرتبط نيست واكنشي هم نشون ندادم .

دوستم تو بخاطرش دو ساعت گريه كردي؟

اينو بگم پست خانم شيدا كه حاوي توهين بود پاك شد . پست اقاي لبخند هم ..........

نه به خاطر اينكه شما ناراحت نشي.

بخاطر اينكه در مورد شما صدق نمي كرد.

با خوندن يك پست انقدر به هم مي ريزي .......... خودت بشيني فكر كني اصلا بايد بخندي نه اينكه گريه كني. بايد بگي خخخخخخخخخخ

در اين همه پست يك نكته ي مثبت وجود نداشت فقط كمي بهش فكر كني ؟؟؟؟؟

ساناز اين اداها مال شما نيست مال يك ادم ضعيفه ............ نه شما .

حرف كسي كه شما رو صد در صد نميشناسه انقدر مهمه ؟

مگه شما خودت ، خودت رو نمي شناسي؟
    ویرایش توسط اعجاز عشق : شنبه 16 خرداد 94 در ساعت 21:13

12. 2 کاربر از پست مفید اعجاز عشق تشکرکرده اند .

:)لبخند (یکشنبه 17 خرداد 94), zzzz (شنبه 16 خرداد 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 29 مرداد 94 [ 02:02]
    سطح
    25
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 29
    دستاوردها:
    31 days registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    205

تشکرشده 184 در 75 پست

Array
    خانم ساناز سلام.

من جوابتون رو خوندم و خواستم پاسخی مناسب خدمتتون عرض کنم. قبل از اینکه سایر دوستان جوابی بدن.واقعا ممنونم که توضیح دادین بهم. اما دوباره تا من پاسخ بدم جواب گذاشتن

براتون :) من همیشه یک قدم عقبم:). لطفا جواب من را با تفکر خودت بده. هر چه هست خودت تنها. نه با فکر اینکه کسی اینجا هست. فکر کن من و تو تنهاییم. مثل دو تا

دوست که از هم دلخور شده اند. اگر دوست داشتی :)

پست دوم من کاملا خطاب به شما بود و دقیقا رفتار تقلیدی از شما. خوشحالم که ناراحت شدید هدفم همین بود. پس به هدفم رسیدم. عجله نکنید و دلیل خوشحالی ام را خواهم گفت.

من کسی نیستم که شما فکر میکنید. من دوست شما هستم حتی اگر فکر کنید در حقتون بدی کردم. قبلا پستی برای شما نذاشتم که شما پاسخ بد داده باشید و من بخوام دفاع کنم.

اشتباه نکنید. اما اگر پاسخ بد هم به شما داده باشم حق با من است از شما انتظار دارم که شجاع تر از این حرفا باشید. فکر میکردم که قبول کرده اید اما باز هم میگویم چرا .توضیح دادم که

نباید انتظار داشته باشید که شما بد صحبت کنید و دیگران نه فردی که با او مستقیم برخورد دارید، بلکه هر کس شاهد است پاسخی ندهد. نیاز به معذت خواهی از کسی نیست. اینکه ما

مسئولیت حرفمان را قبول کنیم شجاعت است. باید بدانیم در جامعه همه ما را میبینند . ممکن است با کسی بد باشیم و یه هو ببینیم همه با ما بد شده اند. بدون اینکه متوجه باشیم علت

این رفتار ها چیست.

بگویید من بد صحبت کردم و حالا مسئولیتش را قبول میکنم. این بهتر است. من با اعضای تالار کاری ندارم. بحث من زندگی واقعی شماست. به جای ناراحتی قبول کنید بخشی از علت رفتار

مردم با شما خودتان هستید.

پست اولم خطاب به دو مخاطب خاص بود که توضیحش رو داده بودم. صرفا پیشنهادی بود که به مخاطبش رسید. حذف شد مهم نیست. چون هر سه خواندند. مدیر هم نفر سوم بود :) پست

دومم نباید حذف میشد. کاش می ماند و من در موردش حرفها داشتم.

کاملا متوجه زیاده رویم در پست دومم هستم ولی فقط میخواستم عکس العمل شما رو ببینم که گویا پستی گذاشتید که حذف کردند و من ندیدم. این رو از نوشته های خانم اعجاز عشق

برداشت کردم.

میخوام بگم واقعا به خاطر اینکه اشک شما رو درآوردم خوشحالم. نه به خاطر ناراحتی شما صرفا به خاطر اینکه این نوع ناراحتی کمکی به شماست برای تفکر. وگرنه ناراحتی شما به چه درد

من میخورد؟

نمیخوام زیاد توضیح بدم اما رو به رو شدن با اضطراب واقعی که مدام در حال فرار از آن هستید تنها راه حل بهبود وضعیت شماست. بگذارید که از گوشه های تاریک ذهنتان بیرون بیاید.

آرام باشید و خوب فکر کنید که چرا اینقدر ناراحت شدید و عکس العملتان چرا اینطور بود؟ همیشه موقع ناراحتی این عکس العمل را دارید؟ یعنی همیشه این کار را تکرار میکنید؟ تا به حال به

این فکر کرده اید که شاید بهتر باشد عکس العملتان را تغییر دهید؟

حالا بیا با دقت بیشتری به رفتارتان نگاه کنیم.

شما در پاسخ به رفتار بد من که صرفا تقلید رفتار خودتان بود نه رفتار من با دیگران چون من اصلا این طور برخورد و صحبت نمیکنم، عواقبش را میدانم و مسئولیت پذیرم :) بلکه تقلیدی

کاملا مطابق رفتار خودتان با فردی دیگر بود ، گریه کردید و دلتون شکست و نفرین کردید. پس به دیگران هم همین قدر حق بدید که از رفتارهای شما ناراحت باشن، دلشون بشکنه و شما رو

نفرین کنند. آیا این حق رو میدید؟ آیا قبول دارید دیگران هم حق نفرین کردن شما رو دارند؟ شجاع باشید و حق بدهید. فکر میکنید در رفتار واقعی و در دنیای واقعی دل چند نفر رو شکستید و

چند نفر شما رو نفرین کرده اند؟

مادرتان همیشه شما رو نفرین میکند؟ چرا ؟ نکند رفتاری دارید که نباید؟ نکند حرفهایی میزنید و جواب هایی می دهید که نباید؟ شاید او هم دلش نمیخواهد اما چیزی باعث میشود این چنین

رفتار کند.

شما از نفرین کردن مادرتان متنفرید؟ دوست ندارید با شما چنین برخوردی کند؟

خانم ساناز عزیز من متوجه شدم که از رفتار مادرتون که دعا میکنه شما بدبخت بشید متنفرید. حق هم دارید دوست دارید با شما مهربانانه تر رفتار کند و برای شما دعای خیر کند فکر میکنم

دوست دارید شما را نوازش کند و از شما تعریف کند اما او رفتار دلخواه شما را انجام نمیدهد. چقدر به مادرتان حق میدهید؟

متوجه هستید که دقیقا در مقابل من رفتار مادرتان را تکرار کردید؟ رفتاری که ازش متنفرید!! رفتاری که همیشه باعث دل شکستگی شماست!!!

شما این رفتار را تکرار کردید با وجود تنفر. میدانید چرا؟

اگر شما قدم به قدم جلو بیایید تالار جای مناسبی برای شما خواهد بود. اما اگر به قصد مراجعه به روانکاو میروید من از پیشنهادتان استقبال میکنم.
    ویرایش توسط :)لبخند : شنبه 16 خرداد 94 در ساعت 21:58

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 مرداد 04 [ 21:20]
    سطح
    97
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 552
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,026

تشکرشده 3,515 در 811 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    خانم ساناز
    سلام

عمق ناراحتی و دلخوری شما در این تاپیک برای من قابل درکه. دختری با شرایط شما قطعا برای ازدواج لایق بهترین هاست؛ اینکه شما در شرایط سخت کنونی کشور که فضای ابهام بر اون حاکمه تونستید تا مدارج بالا تحصیل کنید اون هم با رزومه ی پژوهشی خوب، و در کنار اونها مهارت های زندگیتون رو هم تقویت می کنید، بسیار قابل ستایش و نقطه ی اتکای محکمی هست برای شما، همین طور خداوند شما رو از نعمت زیبایی هم برخوردار کرده، که قدر مسلم این توجه یگانه ی هستی به شما، مسئولیت شما رو بیشتر میکنه، تاکیدتون به حفظ ارزش های پوشش حجابتون و موارد دیگه ای که شاید ذکر نکرده باشید نشان از امتیازاتی هست که شما دارید و لازمه که شما این نقاط قوت رو ببینید و به خاطر اونها به خودتون افتخار کنید.

مطمئنم وقتی دوستان اینجا نظری می گذارند یعنی ویژگی هایی در شما دیدند که شما براشون مهمید چون دارند وقت میذارند برا زدن هر پست و نگران اند از اینکه شما رو در وضعیتی می بینند که چیزای کم اهمیت ،در مقایسه با ویژگی های مثبتتون، این قدر شما رو تحت تاثیر قرار میده، این در حالیه که اگر شما فقط یکم به خودآگاهی و تسلط لازم برسید دیگه هیچ چیزی نمیتونه شما رو عصبی کنه و یکی از اهداف زندگی که رضایت واقعی از زندگی هست رو تجربه می کنید.این طور فکر نمی کنید؟

انسان ها به صرف انسان بودنشون دارای ارزش بی قید و شرط اند چون این ارزش رو از خدا وام گرفتند، به نظرتون این کافی نیست برای ارزشمند بودن بی حد و حصر شما؟
    می دونم وقتی اینجا تاپیک می زنید انتظار دارید درکتون کنند احساس می کنم کمی دلخور شدید ولی باید بدونید که اینجا همه به قصد دوستی و کمک نظری می گذارند.

امیدوارم موفقیت های بیشتری رو در آینده از شما شاهد باشیم.
    من دیوانه چو زلف تو رها می‌کردم / هیچ لایق‌ترم از حلقه زنجیر نبود

15. 2 کاربر از پست مفید m.reza91 تشکرکرده اند .

zzzz (شنبه 16 خرداد 94), اعجاز عشق (شنبه 16 خرداد 94)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 اسفند 02 [ 23:36]
    سطح
    79
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 97
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    700

تشکرشده 557 در 227 پست

Array
    متاسفانه از جای بدی وارد شدید جوریکه انگار یه ادم بیمارو کتک بزنید این دیگه ازجاش نمیتونه بلندشه دیشب انقد ناراحت بودم که ابجیم گفت دیگه اون سایت نرو
    شماها خصوصا لبخند کاری کردید ازخودم متنفرم بدم میاد ازخودم بیزارم حتی دیگه نمیخوام اسممو ببینم ازاسمم میترسم حتی توتالارهمیاری ب مدیرش پیام دادم که نام کاربریمو از sanaz1368به بدبخت تغییر بده اولش انقداعتماد بنفس داشتم حتی اسم شناسنامه و سن واقعیمو بر کاربریم گذاشتم اما دیگه گفتم بهش عوضش کنه خیلی پشیمونم ازینکه پامو همدردی گذاشتم تایپیک عاشق ضدم بدجوری نمیتونم فراموش کنموکه باز کردم خوب بود داشت حالم خوب میشد دیدیکه چقد رو حرفم بودم از حرفم کوتاه نمیومدم اما حالا با ترور شخصیتی که انجام دادید دیگه درست شدنی نیست کارشمامثل این بود برای تربیت بچه ازتنبیه بدنی استفاده کنید
    جمله اخرم :حق باشماست هرچی شما میگید درسته من زشتم،دوست ندارم، بداخلاقم،بی اعتمادبنفسم، عزت نفس ندارم، لجبازم، وسواس فکری دارم،تعارض دارم ، بهمه توهین میکنم، بقیشم خودتون بنویسید
    فقط دس از سرم بردارید
    کلادوتا اشتباه توزندگی داشتم
    یکی ارتباط با سامان بود
    دوم پاگذاشتن به همدردی واقعا فکرمیکردم باتعریفیکه اقای عزیزی کردن اینجاخوبه اما شماکاری کردید من از سانازمتنفرشم
    بهتون تبریک میگم خیلی توخراب کردن شخصیت ساناز تاثیر داشتید

باغبان عزیز دلم برات تنگ میشه
    راستی بانوی مهرحال بچت خوفه؟امیدوارم که خوب باشه مواظب مامانش باشه
    اعجازعشق اسم کاربریت جالبه
    جالبه تو تایپیک من که پست میذاشتن این دونفر باغبانواعجازعشق من فکرمیکردم اینا یا سناشون بالاس یا دکتراچیزی دارن چون پختگی زیادی از نوشتهاتون به چشم میخورد از کاربرمن میدونم بازم عذرمیخوام تو واقعاهمیشه با اخلاق خوبت منوشرمنده کردی کاش دیگران مثل توبودن کاربرلبخندمیگفت شیدا بایدبره الان خودکشی کنه چونکه من پست تورو لایک کردم نه بهش بگونره خودکشی کنه ینی انقد پستت واسم تلخ بود که هنوز تو. مغزمه :(
    راستی من پستی نذاشتم که حذف کنن این دوومین پست منه
    ویرایش توسط zzzz : شنبه 16 خرداد 94 در ساعت 23:05

17. 3 کاربر از پست مفید zzzz تشکرکرده اند .

:)لبخند (یکشنبه 17 خرداد 94), m.reza91 (یکشنبه 17 خرداد 94), اعجاز عشق (یکشنبه 17 خرداد 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 مرداد 04 [ 21:20]
    سطح
    97
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 552
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,026

تشکرشده 3,515 در 811 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    متاسفانه مثل اینکه خیلی رنجیدید تا حدی که می گید یه آدم رو کتک زدیم یا ازونجایی که اشتباه دومتون رو ورود به همدردی دونستید همین طور حرفی که در خصوص ترور شخصیت زدید؛ این نشون میده ما شما رو خیلی ناراحت کردیم. مسئله ای که هست اینه که الان شما از این سایت ناراحت هستین. برای هممون هم میتونه پیش بیاد خود من هم اگه در معرض انتقادات دیگران قرار بگیرم مضطرب و نگران میشم طبیعیه چون منم یه آدم هستیم. تا وقتی که ناراحت باشیم نمیتونیم توی فضای منطقی بحث کنیم و مشکل رو ریشه یابی کنیم.ضمن اینکه یادتون باشه شخصیت چیزی نیست که کسی بتونه اون رو تخریب کنه، روزانه در تعاملاتمون با دیگران ممکنه مورد تحقیر، سرزنش، توهین و ... قرار بگیریم و اینا صرفا یک سری حس ایجاد میکنه در ما؛ ابدا شخصیت ما مورد هجوم و حمله قرار نمی گیره، پس به هیچ عنوان احساستون رو به شخصیتتون تسری ندید.نا ملایمات همیشه هست و احساسات ما با اون ناملایمات تغییر میکنند اما شخصیت همواره ثابت می مونه. همه شخصیت ثابت رو دارند فقط کافیه ببیننش و هر کس که بتونه ببینه تلاتم احساس هم دیگه نخواهد داشت. این با تمرین ممکنه.
    هرچند به نظر می رسه که الان از این جا منزجر هستید تا حدی که تو پست قبلتون گفتین اون آخرین پستتونه ولی رنجش شما و اینکه ازین جا دلخور باشید در کنار اینکه مشکلتونم حل نشده من رو متاثر و ناراحت می کنه.
    من پیشنهاد میکنم مسئله عزت نفس ،سامان و ... فراموش کنیم و به مواردی که باعث ناراحتیتون در این تاپیک شد بپردازیم، و بعد یه فکری به حال اون مشکلات بکنیم؛موافقید؟
    من دیوانه چو زلف تو رها می‌کردم / هیچ لایق‌ترم از حلقه زنجیر نبود

19. 2 کاربر از پست مفید m.reza91 تشکرکرده اند .

zzzz (یکشنبه 17 خرداد 94), اعجاز عشق (یکشنبه 17 خرداد 94)

صفحه 6 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)