ببین عزیزم پول دادنت درست نبود حتما نیاز نبود چیزی بخری که نیاز به سایز داشته باشه یا می تونستی با مغازه دار طی کنی که در صورت اندازه نبودن میایی عوض می کنی . من همیشه وقتی شوهرم بهم پول هدیه می داد شاکی می شدم می گفتم دوست دارم به خاطرم حداقل نیم ساعت تو بازار بگردی یا فکر کنی که چی باید برام بگیری . این نشون دهنده ی اینه که براش ارزش قائلی . حالا بگذریم دیگه شده دیگه . ولی یادت باشه از این به بعد به مخصوصا مرد ها پول هدیه ندی . اون قطب مالیه خونه است و پول دادنت تو بهش شاید از نظرش به منظوره به رخ کشیدن پولت باشه .
اگه فکر می کنی دیر نشده برو براش یه چیز بخر یه چیز کوچیک اما با ارزش براش
در مورد اینکه نامه ات رو نگرفت اصلا بروی خودت نیار . اصلا نیاز نیست ناراحتی ات رو ابراز کنی . امشب وقتی اومد خونه موقع ناهار نه شب . وقتی احساس کردی یک مقدار خستگی اش در رفت برو نامه ات رو بیار و بگو می خوام بخونیش . ( ازش بخواه با مهربونی ) اگه باز هم این کار رو نکرد بهش بگو حوصله داری خودم برات بخونم . اگر جایی دراز کشیده است برو کنارش دراز بکش نامه رو بگیر سمتش و شروع کن براش خوندن ( غرور نداشته باش )
یه مثال از دیشب خودم برات بزنم چهلم خاله ام بود ما هم رفته بودیم . یه حرفی زدم جلو داداشم که هر چند از نظر خودم بد نبود اما شوهرم خوشش نیومد و وقتی اومدیم خونه شروع کرد به گفتن اینکه چرا نمی فهمی چی می گی و از این حرف ها . من هم یکم از خودم دفاع کردم بعد رفتم تو اتاقم نیم ساعت بعد رفتم با یک چایی کنارش نشستم گفتم حالا آروم شدی . اگه حرفی زدم منظوری نداشتم ببخشید . تموم شد .
سعی کن هیچ شبی قهر با شوهرت نخوابی همیشه در آخرین لحظه هم شده آشتی کن . مردها غرور دارند منتظر معذرت خواهی نباش حتی اگه اشتباه از اون ها باشه تو آشتی کن اون ها جور دیگه جبران می کنند . در درونشون می دونند مقصرند اما غرورشون نمی زاره معذرت خواهی کنند .مادرم همیشه میگه زن نازه مرد گاز
ببین یه جور هایی غرور شوهرت در این مدت خدشه دار شده باید کم کم درستش کنی . در یک روز معجزه نمیشه . باز هم می گم برو یک عطری که دوست داره براش بخر.در کنار پول بهش بده .(خدایی انگیزه ات چی بود پول هدیه دادی). چند سالته یکم ناپخته به نظر میایی .
راستی حرف سر شامت عالی بود .همیشه همینطوری باش
یک نکته دیگه که برای مرد ها خیلی مهمه : جلو پدر مادرش ازش تعریف کن . مثلا حرف شد که شوهر فلانی بده یا خوبه تو هم سریع بگو که شوهرت در فلان موضوع خیلی عالیه . عاشق رفتاراشی . از این حرف ها
- - - Updated - - -
راستی تو یکی از پست هات نوشتی بابا مامانت ناراحت باشن آتیش می گیری و ین حرف ها . ببین اول از همه ای کاش این حس رو نسبت به شوهرت هم داشتی . شوهرت این رو می فهمه که تو ناراحتی اون رو به ناراحتی پدر و ماادرت ترجیح می دی . واسه همین هی سعی می ک) یادت باشه چیزی که پدر مادرت رو می تونه نابود کنه خراب شدن زندگی تو است . و شادی تو و خوشی زندگی ات شادی اون هاست .
اون ها پدر و مادرند ببیند تو زندگیت خوبه همه ناراحتی هایی که بینشون بود ر و فراموش می کنند . پس سعی کن زندگی ات رو سرشار از خوشی کنی .
یادت باشه بزرگوراری از آدم نه تنها چیزی کم نمی کنه بلکه بر عیار انسان اضافه هم می کنه . بزرگوار باش و کوتاه بیا ( باز هم می گم از جر و بحث دوری کن )
یه مثال می زنم . مثلا شوهرت خواست لوسر خونتون رو انقدر پایین آویزون کنه که سر هرکی از زیرش رد میشه می خوره بهش همه می دونند این ایراده اما شوهرت می گه می خوام اینطوری باشه شما نظرت رو با دلیل با آرامش می گی اما اون قانع نمیشه تا همین جا صحبت بسه شما حرفش رو قبول می کنی (این یعنی دوری از جدل ) مطمئن باش خودش دو روز بعد میاد جای لوسر رو درست می کنه . هر کی اومد خونتون گفت چرا این لوسر چرا انقدر پایینه توبگو چون شوهرم اینطور دوست داره و من برای نظرش ارزش قائلم ) این یک مثال بود . اما منظور دوری از جر و بحث کردنه

علاقه مندی ها (Bookmarks)