به سلام دختر خوب
وای چقدر خوشحالم که اشتی هستین همه اش نگران بودم نکنه دعوا کرده باشین این خودش یک موفقیت
ایده خیلی عالی هست تغییر دکوراسیون خسته نباشی عزیزم. اوووم منم به فکر انداختی یک دستی به سر گوش خونه بکشم. ببین ماها باید خودمون خودمونو ذوق زده کنیم وگرنه هیچ کس نمی تونه این کار را به جای ما انجام بده... آیییییییییییی باید قربون قد و بالای خودت بری توی ذهنت و هی به خودت آفرین صد آفرین بگی و به خودت جایزه بدی تا این نمره 2 که به خودت دادی را برسونیم 6-7 :)
چقدر ایده خوبی که نمره همسرتم نوشتی حدس زدی یا از خودشون پرسیدی؟
خدا رو صد هزار مرتبه شکر که دوست داری خودت به این اهدافت برسی و میدونی که اگر تو تغییر کنی خوشگل خانم دنیات هم تغییر می کنه.. اگر تو تغییرات خوب داشته باشی دنیا هم به کامت خواهد شد مطمئنا.
چقدر جالب هیچ توجه کردی چقدر نکات خوب داره همسرت؟ مهربونه، به حرفات گوش میده، دوست داره تو توی زندگی پیشرفت کنی ... اگر بخوای بازم از خوبی های همسرت بنویسی چی می نویسی برام؟ فکر کن می خوای پزشو بدی به ما... ازشون تعریف کن ببینم این آقای خوشبخت کی بوده دل هیون خانم را برده با خودش:)
هیون وضعیت خواب وخوراکت چطوری هست؟زیاد یا کم نیست؟ گاهی شده انرژی اینو نداشته باشی پاشی یه کاری انجام بدی؟
یک سوال دیگه اینکه شده بعضی وقتا خیلی خیلی خوشحال و سر حال باشی بعد یه دفعه مثلا فرداش بی حوصله و ناامید باشی باز خوشحال باشی باز بی حوصله یا اینکه همیشه سطح حوصله و خلق و خوت یک مدل هست؟ چه مدلی سرزنده ، ناراحت و غمگین یا معمولی
هدف 5 ساله مثل اینکه توی ذهنت تعیین کنی من تا 5 سال آینده یک دخترک یا یه پسرک کوچولوی ناز داشته باشم و مامانش باشم... یا اینکه فرضا یکی می خواد بره خارج از ایران زندگی کنه... یا مثلا برنامه ریزی کنه یه سفر دور اروپا داشته باشه، یا اینکه تا 5 سال دیگه خونه بخره یا مثلا با پول خودش یه ماشین که دوست داره بخره... یک چیزی که در مدت کوتاه آدم بهش نمی رسه و باید با صبر و جوصله و تلاش برنامه ریزی کنه براش.
خوب من یک مدتی هست بعد از ظهرا یک اهنگ شاد توپ می ذارم برای خودم یک ده دقیقه ای میرقصم هر روز! جواب میده به خدا به طرز جالبناکی تازه می رم جلوی اینه به خودم لبخند می زنم بعدم قربون خودم میرم میام اینور ( این کار را انجام میدم چون نامزدم چیزایی بهم گفت چند وقت پیش که هنوز نتونستم هضمشون کنم. بهم این حس را داد که تو بدی ... خوب منم چاره ای ندارم جزاینکه زبونمو براش در بیارم بگمممممممممممممم خودتتتتتتتتتتت بدی)
میشه رفتی بیرون لطفا چند تا شاخه گل سرخ قشنگ بگیری بذاری توی گلدون روی میز و وقتی همسرت اومد خونه بهش بگی برای تو خریدم و دکور خونه را به خاطر تو عوض کردم؟ بعد به واکنشهاش نگاه کنی و بیای برام بنویسی واکنشش چی بود؟
- - - Updated - - -
نظرت در مورد این چیه که
- ادمها بیشتر از همه خانواده ای که فقط بعضی وقتا می بینن را دوست دارن
- بعد همسرشون که اغلب اوقات شبانه روز در سال کنارشونه را دوست دارن
- بعد خودشون که تمام مدت عمرشون با خودشون سر و کار دارن را دوست دارن
- دیگه خدا که از رگ گردن به ادم نزدیکتره، طفلکی اصلا دیده هم نمیشه، اصلا یادمون میره اونم هست چه برسه بخوایم دوستشم داشته باشیم!
به نظرت چی می شه که آدم از هر کس دورتره بیشتر و سر سختانه تر بهش علاقه منده؟
و این اوضاع اگر وارونه بشه چه تغییر عمده ای در زندگی ما رخ می ده هیون جان؟ برام بنویس جواب اینو حتما... می بوسمتتتتتت

علاقه مندی ها (Bookmarks)