میدونم که با حرفام حال نمیکنی!!!ولی من خوشحالم بعدچندسال کسی رو می بینم که دغدغه هاش تقریبا دغدغه های خودم حتی خیلی بیشتر.
شما مهربون تر از خیلی آدمای خیرخواه وظاهرا مهربون وکسایی که فکر میکنن دارن لطف می کنن به جامعه هستی.ولی اینو به هیچکی نشون ندادی تا بشناسنت.
کاش همه مردم مثل شما فکر می کردن اون موقع خیلی از مشکلات حل میشد...آرامش با این چیزا ب دست نمییاد...نمیدونم منظورتون از آرامش چیه! ولی آرامش ی که من بهش فک میکنه هیچ جوره راه نداره! آرامش م روییای و فانتزی نیست همونیه که صفحه 6 تو پست 57 گفتم..آرامش من وقتی مییاد که بفهمم هیچکی هیچکی رو تحقیر نمیکنه..این که بدونم زنده بودنم ب درد ه کسی میخوره یا نه! یعنی میتونم بره کسی کاری کنم یانه...
دنیا به آدمایی مثل شما نیاز داره،البته اگه فکراتون رو عملی کنی ودست رو دست نذاری!!:mad:
- - - Updated - - -
باید برای دغدغه هامون راه حلی پیدا کنیم اگه دوست دارید البته!
- - - Updated - - -
بابا زیر دیپلم حرف بزنید!4تا gif تحقیر نیست..
شاید...تا gif تحقیر نیست..پر از حرفای نگفته ست..
راستی این جمله دکترشریعتی شنیدید؟شاید بی ارتباط با شما نباشه:
حلاج شهرم . كسي نميداند كه زبانم چيست ؟ كه دردم چيست ؟ كه عشقم چيست ؟ كه دينم چيست ؟ كه زندگيم چيست ؟ كه جنونم چيست ؟ كه فغانم چيست ؟ كه سكوتم چيست ؟
دکتر علی شریعتی / هبوط در كوير / ص209
همین آدم هایی که میگه ب خودشون این اجازه رو میدن که منو ضد ارزش بدونن...منم ب راحتی میتونم مثل اوناباشم و من اونارو ضد ارزش بدونم اگه بخوام اینطوری باشم فرق من با مردم تو چیه!
نقل قول:یک آیه در انجیل هست که من خیلی دوستش دارم و فکر میکنم اگر همه ی انجیل تحریف شده باشد این آیه اصیل است , زیرا بوی سخن یک پیغمبر را میدهد و تصور نمیکنم کسانی که به تحریف یک کتاب آسمانی می پردازند این قدر شعور و ذوق داشته باشند که چنین جمله زیبائی بسازند . میگوید : "" ای انسانها از راههائی مروید که روندگان آنها بسیارند از بروید که روندگان آن کم اند ""
دکتر علی شریعتی / سخنرانی علی حقیقتی بر گونه اساطیر
به نظر خودت اگه همه بیان سمتش خوبه؟وجدانم وقتی راحت ــه که سایت های اینچنینی و مربوط ب ترک خودارضایی هیتلر نشن:D.....
خانما مشکلات خیلی مهمتری از دوچرخه وموتورسواری دارن،میتونید ازشون بپرسید.وجدانم وقتی راحت ــه که خانم ها هم تو خیابون بتونن دوچرخه و موتور سوار بشن...و برن استادیوم....
نمیگم اینارو دوست ندارن ولی دغدغه هاشون خیلی مهمتر از این چیزاس که شما فکر میکنید.
دغدغه هایی که شما هم میتونی برای رفعش کاری کنی...
انجامش خیلی راحت تر از چیزیه که فکرشو می کنی...وجدانم وقتی راحته که بره یه نسل بعد خودم چیزی کاشته باشم که نسل بعد از من برداشت کنه..
ولی بقیه دوستش دارن!!!:rolleyes:
قرار نیست با دوست داشتن کار خاصی کنی.دوست داشتن یه چیزیه که بین همه موجودات زنده هست .مهم اینه ک رو چ حسابی دوست داشته باشی و با دوست داشتنت چی کار کنی..وقتی خودتو دوست نداری نمیتونی کسی رو هم دوست داشته باشی...
پس چرا گفتی اون دوست اینترنتی رو دوست داری؟!!پس دوست داشتن رو می فهمی وبلدی،فقط داری محبتت رو اشتباهی خرج کسایی میکنی که لیاقتشو ندارن
الانم پیشش هستی،درضمن راحت ترین کار دنیا حرف زدن با خداست!!خدایی اگه وجود داره و دلش ب حال ما میسوخت اگه وقت مشاوره بدون دفترچه بیمه داشت میذاشت یه سر بریم پیش خودش صحبت کنیم...
بیشتر درمورد نظرش میگی؟اتفاقا فیروید هم با من هم نظره...دیگه نظر فیروید رو که نمیتونید رد کنید..

علاقه مندی ها (Bookmarks)