به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 8 از 10 نخستنخست 12345678910 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 101

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 31 مرداد 04 [ 19:12]
    سطح
    96
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 817
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger First ClassOverdriveSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    2,336

تشکرشده 1,642 در 598 پست

Array
    تاحالا پسری نبوده که بخواد شمارو بیشتر از بقیه تحویل بگیره؟ یا تمایل داشته باشه بیشتر باهاتون صحبت کنه؟ یا یه جوری از طرز برخوردش بفهمی که از شما خوشش اومده؟
    اگربوده که به نظرم حتما بوده بعد یه مدت رفتارش چطوری شده؟ خودش چه جور شخصیتی داشته؟ چه رده ی اجتماعی و شغلی ای بوده؟ هدفش از توجه به شما چی بوده؟یا چی شده که کار به خواستگاری یا ابراز علاقه ی مستقیم نکشیده؟
    به نظرم تمامی موارد حتی کوچک اگر به دهنتون رسید بگید که دوستان بتونن کمک کنن.همه رو از آغاز جلب شدن نظر اون آقاپسرها تا وقتی که دیگه ندیدینشون بگید.از سن 18 سالگیتون تا حالا هرکی بوده.
    ..خلاصه اینکه از گذشته بیشتر بگووو...

موفق و پایدار باشی

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 97 [ 14:07]
    سطح
    63
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 181
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    480

تشکرشده 882 در 242 پست

Array
    ممنون آقای معاون کلانتر که راهنماییم می کنید
    من تا جایی که ممکنه سعی می کنم شیک پوش بگردم. البته خودم هم به این نتیجه رسیدم که باید یه تغییر اساسی در نحوه پوشش و آرایشم بدم. اما چه تغییری ؟ نمی دونم
    چون معمولا سلیقه آدم ها همیشه یه جوره . باز اگه از دوستان کسی راهنمایی خاصی در این زمینه بکنه ممنون میشم .
    ضمن اینکه قصد دارم یه دوره کلاس خودآرایی برم تا آرایش مناسب صورتم رو پیدا کنم. چون به هر چهره ای یه مدل خاص آرایش میاد. در این زمینه هم خانمها اگه جایی رو می شناسید که کارش خوب باشه و برام معرفی کنید ممنون میشم .

Eram عزیز
    ممنون بابت سوالات
    تقریبا تمام امروز به سوال شما فکر کردم و دیدم واقعا تا به حال توجهات زیادی به من جلب شده . در هر دوره ای که بودم آدمهای زیادی خواستن بهم نزدیک بشن و خیلی ها ابراز علاقه کردن و درخواست دوستی یا آشنایی داشتن.
    این آدمها تقریبا از هر قشری که فکر کنید بودن : بسیجی ، مذهبی ، فشن ، بدون مذهب ، معمولی ، سنی و ....
    پولدار ، فقیر ، همشهری ، غیر همشهری ، با تحصیلات ، بدون تحصیلات و ...

اما من بعد از یکی دو هفته صحبت کردن با هر کدوم از اونها متوجه شدم که قصد هیچ کدوم ازدواج نیست و سریع رابطه و تموم کردم. حتی با بعضی ها فقط یک جلسه صحبت کردم.

همه اونهایی هم که میان به طرف من و پیشنهاد میدن همیشه یه جمله تکراری رو در موردم بیان می کنند که خیلی برام جالبه
    همه اونها همیشه در یک زمانی بیان کردن که " تو خیلی چهره معصومانه ای داری"

حتی یادمه یه بار از یکیشون که ناگهانی وسط خیابون و تو ایستگاه اتوبوس به من پیشنهاد آشنایی داد گفتم : با یکبار دیدن و نشناختن چطور پیشنهاد آشنایی می دید ؟
    یادمه کاملا زبونش بند اومده بود و مدام می گفت :نمی دونم ، شما یه طور خاصی هستی ، خیلی پاکی ، خیلی پاک ...

خب گاهی هم پیش اومده خواستگاری کرده باشن. اما من خواستگاری رو "به همراه خانواده اومدن و با خانواده آشنا شدن" تعریف می کنم. نه اینکه به فرض یه آقایی بگه "اگه من ازت خواستگاری کنم ، تو قبول می کنی ؟"

من در جواب این سوال همیشه میگم : خب باید خواستگاری انجام بشه تا ببینم قبول می کنم یا نه

کلا هم روابط خوبی دارم . و ویژگی مهربون بودن و صادق بودن رو در موردم خیلی ها به کار می برن.

نمی دونم واقعا مشکل چیه ؟

3. کاربر روبرو از پست مفید veis تشکرکرده است .

Eram (سه شنبه 28 مرداد 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 31 مرداد 04 [ 19:12]
    سطح
    96
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 817
    دستاوردها:
    VeteranTagger First ClassOverdriveSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    2,336

تشکرشده 1,642 در 598 پست

Array
    ویس عزیز
    با مطالبی که بیان کردید به خیلی از سوالات ما جواب دادید. راستش به نظر من شما رفتار و چهره ی جذابی دارید اما متاسفانه این روزها جو دوستی از جو خواستگاری بیشتره و این تقصیر شمانیست مخصوصا توی شهر بزرگی مثل تهران باب شده که اثر جوون ها بعد مدتی دوستی با هم ازدواج می کنند و کمترکسی حاضر میشه سنتی ازدواج کنه. این مساله امروزه به هنجار تبدیل شده و گاها ارزش هم شناخته میشه.
    امااااا دخترای الان که اهل دوستی نیستن باید چیکارکنن؟ازدواج نکنن؟ جواب من اینه که نخیرررررر.
    اونها بایددددد مهارت یادبگیرن .توانمندی کسب کنند و به طور موثری و سازنده و مثبت، آن را به اطرافیان عرضه کنند تا خوب شناخته بشوند . دختران ما باید هم مهارت شناختن را پیداکنند و هم مهارت درست شناساندن خود را. کسب مهارت نیاز به صرف وقت و اندیشه و مطالعه منظم و مفید و البته تمرین داره با مشاوره رفتن هم میشه این مسیر رو سریع تر طی کرد.

درقدیم می گفتن دختری که کنج خونه نشسته و کسی نمیبینتش! امروزه شاید اصلا چنین دختری به اون معنای قدیمش پیدا نشه ولی به معنای به روز شده اش فراوونه.معنای به روز شده ی اون همون عدم اعتماد به نفس دخترا و عدم شرکت در فعالیت های اثربخش اجتماعی و نیز عدم قدرت تدبیرو سیاست و عدم مهارت در ارائه ی گفتگوی زیبا و اثربخش است.

خلاصهههههه سرتو درد نیارم خانوم خانوما خیلی ها هم آرزوشون بوده بهشون توجه کنی اما تو خودت نخواستی . چون دنبال آدم متشخص و باثبات هستی که با معیارات همخوانی داشته باشه پس راه درست رو انتخاب کردی با افزایش آگاهی و مهارت هات سعی کن به اون شخص برسی.به نظر من سن 28 سن مناسبی برای ازدواجه. خودتو درگیر منفی بافی های حاصل از اندیشه ی اشتباهت(دیر شده واسه ازدواج)نکن.به راهت ادامه بده .
    برای خداوند هیچ کاری سخت نیست اون ما انسانها هستیم که می خوایم همه چیز رو در چارچوب زمان و مکان جا بدیم خداوند نامحدوده و به ما نامحدود کمک میکنه...
    درجهان خداوند هیچ بی نظمی ای معنا نداره تو بخشی از این نظمی موقعیتت رو بپذیر و قدرت خدارو باور کن عزیز.

موفق باشی گلم

- - - Updated - - -

ویس عزیز
    با مطالبی که بیان کردید به خیلی از سوالات ما جواب دادید. راستش به نظر من شما رفتار و چهره ی جذابی دارید اما متاسفانه این روزها جو دوستی از جو خواستگاری بیشتره و این تقصیر شمانیست مخصوصا توی شهر بزرگی مثل تهران باب شده که اثر جوون ها بعد مدتی دوستی با هم ازدواج می کنند و کمترکسی حاضر میشه سنتی ازدواج کنه. این مساله امروزه به هنجار تبدیل شده و گاها ارزش هم شناخته میشه.
    امااااا دخترای الان که اهل دوستی نیستن باید چیکارکنن؟ازدواج نکنن؟ جواب من اینه که نخیرررررر.
    اونها بایددددد مهارت یادبگیرن .توانمندی کسب کنند و به طور موثری و سازنده و مثبت، آن را به اطرافیان عرضه کنند تا خوب شناخته بشوند . دختران ما باید هم مهارت شناختن را پیداکنند و هم مهارت درست شناساندن خود را. کسب مهارت نیاز به صرف وقت و اندیشه و مطالعه منظم و مفید و البته تمرین داره با مشاوره رفتن هم میشه این مسیر رو سریع تر طی کرد.

درقدیم می گفتن دختری که کنج خونه نشسته و کسی نمیبینتش! امروزه شاید اصلا چنین دختری به اون معنای قدیمش پیدا نشه ولی به معنای به روز شده اش فراوونه.معنای به روز شده ی اون همون عدم اعتماد به نفس دخترا و عدم شرکت در فعالیت های اثربخش اجتماعی و نیز عدم قدرت تدبیرو سیاست و عدم مهارت در ارائه ی گفتگوی زیبا و اثربخش است.

خلاصهههههه سرتو درد نیارم خانوم خانوما خیلی ها هم آرزوشون بوده بهشون توجه کنی اما تو خودت نخواستی . چون دنبال آدم متشخص و باثبات هستی که با معیارات همخوانی داشته باشه پس راه درست رو انتخاب کردی با افزایش آگاهی و مهارت هات سعی کن به اون شخص برسی.به نظر من سن 28 سن مناسبی برای ازدواجه. خودتو درگیر منفی بافی های حاصل از اندیشه ی اشتباهت(دیر شده واسه ازدواج)نکن.به راهت ادامه بده .
    برای خداوند هیچ کاری سخت نیست اون ما انسانها هستیم که می خوایم همه چیز رو در چارچوب زمان و مکان جا بدیم خداوند نامحدوده و به ما نامحدود کمک میکنه...
    درجهان خداوند هیچ بی نظمی ای معنا نداره تو بخشی از این نظمی موقعیتت رو بپذیر و قدرت خدارو باور کن عزیز.

موفق باشی گلم

5. کاربر روبرو از پست مفید Eram تشکرکرده است .

veis (چهارشنبه 05 شهریور 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 11 تیر 05 [ 02:22]
    سطح
    68
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 205
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    597

تشکرشده 274 در 108 پست

Array
    این قسمتو نشد ویرایش کنم و اینجا اضافه میکنم
    مردا آشپزیرو تفریح میدونن نه وظیفه و دخترا کارو وظیفه نمیدونن اما پسرا کار و امرار معاشو وظیفه میدونن. طبیعیه هرچیرو برای تفریح انسان مایلتره انجام بده تا به چشم وظیفه. تفریحیش موفق تره. همین مساله کار دخترا باعث کمتر شدن موقعیت کار و شغل و در نتیجه مشکل مالی پسرا میشه. پس ممکنه قدرت گرفتن شما ( منظورم کار، مادیات و تحصیلات بالاست ) ، شمارو از یه پسر دور میکنه چون به خودش اجازه نمیده بیاد خواستگاری شما و اگه هم بیاد شاید بخاطر همین برتری ها جواب رد بهش بدین.

7. 5 کاربر از پست مفید Quality تشکرکرده اند .

asal2013 (سه شنبه 18 شهریور 93), meinoush (دوشنبه 17 شهریور 93), veis (پنجشنبه 24 مهر 93), اثر راشومون (سه شنبه 18 شهریور 93), شیدا. (پنجشنبه 24 مهر 93)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 97 [ 14:07]
    سطح
    63
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 181
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    480

تشکرشده 882 در 242 پست

Array
    مرسی از دوستان عزیزی که لطف کردن و برام نظرات ارزشمندی گذاشتن.
    مشکل من همچنان به قوت خودش باقیه :|

9. کاربر روبرو از پست مفید veis تشکرکرده است .

meinoush (پنجشنبه 24 مهر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 18 دی 00 [ 21:34]
    سطح
    86
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 17
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    3,454

تشکرشده 2,695 در 688 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    سلام ویس عزیز
    توکلت به خدا باشه الان شرایط برای خیلی از دخترها همینه متاسفانه هیچ کاری هم از دست ما بر نمیاد تا خواست خود خدا نباشه!
    من هم خودم هم دوستان بسیاری سراغ دارم که هیچی کم ندارن فوق العاده دخترای کم توقع ونجیبی هستن ولی متاسفانه همین جور سنشون میره بالا ودریغ از یه خواستگار خوب!
    توهم فعلا صبوری کن وتوکلت به خدا باشه قسمت باشه همچی خودش جور میشه.
    مرا با حقیقت
    بیازار
    اما،
    هرگز با دروغ
    آرامم نکن.

11. 2 کاربر از پست مفید abi.bikaran تشکرکرده اند .

rayehe (جمعه 25 مهر 93), veis (جمعه 25 مهر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 07 اردیبهشت 99 [ 00:04]
    سطح
    55
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 127
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    861

تشکرشده 293 در 87 پست

Array
    میدونم جاش اینجا نیست ولی ببخشید....
    کوالیتی عزیز من 22 سالمه هنوز و مشکلات ویس رو ندارم هنوز اما به عنوان یه دختررر واقعا افتخار میکنم پسرایی مثل شما هنز تو این جامعه هستند....پستتون صد تا لایک داشت نشد به یکی بسنده کنم...چون واقعا یکی پیدا شدو حرفای دل منو زددد......
    کاش بشه ما دخترا به همه ی چیزایی که گفتین عمل کنیم.....
    ویس عزیز اینکه یه نفر دقیقا بیاد اینجا بگه شما اینکارو بکن امکان پذیر نیست چون دقیقا با خصوصیات و رفتارای شما آشنا نیست....
    اما من به عنوان یه خواهر کوچکتر میتونم اینو بگم که مهرت خیلییی مهمه....ببین اگه تا الان این شرایط بوده پس حتما یه جای کار میلنگه....اگه دختری بخوادبا کیس خوب ازدواج کنه....باید...پسرررر پسندد باشه....ببین یه دختر پسررر پسند خیلی با دختری که دخترا میپسندن متفاوته ها....منظورم اصلا خود آرایی اینا نیست....منظورم اینه که ببین دوست داری با چه تیپ آدمایی ازدواج کنی و بعد ببین این تیپ آدما چه تیپ دختری و میپسندن..قطعا یه پسر پاک و نجیب دختریو نمپسنده که مثه خودش نباشه....ببین دوست داری چه تیپ آدمی جذبت شن همون شکلی شوووو.....

13. 4 کاربر از پست مفید rayehe تشکرکرده اند .

abi.bikaran (پنجشنبه 24 مهر 93), Quality (جمعه 25 مهر 93), veis (جمعه 25 مهر 93), اثر راشومون (پنجشنبه 24 مهر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 07 فروردین 97 [ 15:34]
    سطح
    60
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 94
    دستاوردها:
    Tagger Second Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    0

تشکرشده 832 در 244 پست

Array
    راستش چند روز پیش شنیدم که میگن اگه واسه ازدواج به امام هادی متوسل بشی جواب می گیری شما که همه راهارو فتی اینم امتحان کن

15. 4 کاربر از پست مفید SOGAND. تشکرکرده اند .

mohammad6599 (جمعه 25 مهر 93), Quality (جمعه 25 مهر 93), rayehe (پنجشنبه 24 مهر 93), veis (جمعه 25 مهر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 11 تیر 05 [ 02:22]
    سطح
    68
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 205
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    597

تشکرشده 274 در 108 پست

Array
    خانم رایحه شما لطف دارید.
    همیشه همه جور آدم هست ولی کمو زیادش متفاوته. به نظرم در مورد هر چیزی انتخاب سریع و راحت و " جذاب " معمولا انتخاب خوبی از آب در نمیاد و نتایج پشیمان کننده ای داره و انتخاب های خوب رو باید جاهای خوب پیدا کرد. به زبان ساده تر چیزی که دمه دسته خوب نیست و چیزی که خوبه هر جایی در دسترس نیست. ( یکی از دوستام میگفت خوب هم هست اما بده نصیب ما میشه. اینو برای خنده گفتم البته ) یه مثال میزنم. مثلا برای پی بردن به خدا باید اعماق درون و وجود و هستی رو با تفکر در آمیخت تا پیداش کرد و اونوقت میتوان به وجود و محبت خدا پی برد ولی در ظاهر هیچ چیز معلوم نیست.

به هر حال به نظر میاد این دنیا قوانین محکم و صد در صد و خیلی مشخصی نداره و گاهی هم به ندرت آدم شانس میاره که البته اینم بعید نیست از لطفی باشه که خدا بهمون داره.

خانم ویس، راستش خیلیها مشکل مارو دارن. مخصوصا ما دهه شصتی ها. اما بزارید یه حقایقی رو بهتون بگم تا خیالتون کمی راحت تر بشه.
    شایدم بدونید اما من خودم مدتیه بهش پی بردم. اونم اینه که:

بهتره وقتی هدفی داریم و در اون هدف مشکلی داریم بجای تمرکز بر مشکل به تلاش خودمون و توکل به خدا ادامه بدیم و زیاد خودمون رو نگران نکنیم تا مسیرهای خیر بهمون باز بشه. خدا بارها گفته که به من اعتماد کنید و به من امیدوار باشید. مطمئنا اگه به خدا اعتماد و امید نداشته باشیم مسیر لطف خدا رو به روی خودمون بسته ایم. پس نباید نا امید بود. باید به خدا توکل کرد. یعنیبهش بسپریم که برامون کار خوبی بکنه و خودمون هم تلاش داشته باشیم.

من بارها شده که خدا دستمو درست همونجا که نیازش داشتم گرفته. اصلا خرافاتی نیستم ولی میتونم به جرات بگم خدارو با پوستو جونم لمس کردم و دیدمش. شما نا امید هستی ولی بزار یه چیز دیگم بگم. حتی.. حتی اگه یک درصد هم طوری شد که به هدفمون نرسیدیم نباید ناراحت باشیم چون ما تلاشمون رو کردیم. پاک زندگی کردیم. خطا نکردیم. سالم زندگی کردیم و برای رشد و تعالی خودمون تلاش کردیم و به خدا توکل کردیم. وجدانمون ناراحت نیست. خدارو داریم. به نظرم کسایی که خدارو ندارن هیچی ندارن. حتی ازدواجم بکنن پولم داشته باشن فلان و بهمانم داشته باشن و ظاهرا خوش باشن. ... چه ارزشی داره؟؟؟ اونی که خدارو داره همه چی داره. باید امیدوار بود و تلاش کرد و سالم زندگی کرد.

یه وقت آدم ناراحت میشه از زندگی. باید گفت ناراحتی گاهی اما غصه و نا امیدی هرکز. شادی گاهی اما شهوت پرستی و خود کامگی هرگز...

یه چیز دیگم بگم خیالتون راحت تر بشه:

تا حالا با ماشین تو شب مسافرت کردید؟ نمیدونم.. من که خیلی دوست دارم. البته نه تنها مثل الان.. بگذریم..
    شما دارید با ماشین از شهرتون به مقصد یه مسیر طولانی مثلا مشهد حرکت میکنید... شب هم هست. به من بگید چراغ جلوی ماشینتون چقدر مسیر رو روشن میکنه؟

آیا چراغ ماشین کل مسیر رو ( مثلا 1200 کیلومتر ) روشن میکنه؟؟ نه اصلا.. فقط فوقش 500 متر رو روشن میکنه و همزمان با حرکت شما نورتون هم حرکت میکنه و به همین شکل که فقط اون لحظه و اون قسمت رو دقت میکنید کل مسیر رو ان شاء الله به سلامتی طی خواهید کرد. ( 99 درصد به مقصد میرسید اونم با خیال راحت ) لازم نیست کل راهو ببینید.

بخدا اگه میشد کل راهو با یه نگاه ببینیم همه منصرف میشدیم از سفر چون به نظر سخت میاد. اما وقتی نگاه نکنیم و حرکت کنیم، بعد از رسیدن به مقصد میبینیم اصلا سخت نبود. اصل زندگی هم همینطوریه.

منو شما و امثال ما داریم به کل مسیر و سختی راه نگاه میکنیم و بسیار به نظرمون سخت میاد. نباید اینطور به زندگی نگاه کرد. البته منظورم در این مورده. خیلی وقتا باید آینده نگری کرد و عواقب انتخاب و اعمال رو بررسی کرد و به این شکل درستی و نادرستی خیلی چیزا رو میشه تشخیص داد اما در این مورد دقیقا بر عکسه. چون ما در حال انتخاب یا اقدامی نیستیم بلکه در حال تحمل و تلاش هستیم. پس به جای نگاه کردن عمیق به مشکلمون بزار کمی به خدا نگاه کنیم...

17. 5 کاربر از پست مفید Quality تشکرکرده اند .

abi.bikaran (جمعه 25 مهر 93), meinoush (جمعه 25 مهر 93), rayehe (جمعه 25 مهر 93), هستی مسافر (پنجشنبه 04 دی 93), veis (جمعه 25 مهر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 28 شهریور 00 [ 14:58]
    سطح
    76
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 367
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,960

تشکرشده 2,293 در 573 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام ویس عزیز
    پست71 معاون کلانتر به نظرم با اینکه کلی گفته شده ولی خوب گفته،احساس میکنم حرف اکثر پسرای جامعه ما هست.

من فقط یکی دو پست اول خودت رو خوندم و این پست آخرت راستش،
    من تا جایی که ممکنه سعی می کنم شیک پوش بگردم. البته خودم هم به این نتیجه رسیدم که باید یه تغییر اساسی در نحوه پوشش و آرایشم بدم. اما چه تغییری ؟ نمی دونم
    چون معمولا سلیقه آدم ها همیشه یه جوره . باز اگه از دوستان کسی راهنمایی خاصی در این زمینه بکنه ممنون میشم .
    میشه بگی الان مگه پوشش و تیپت چطور هست؟

و اصلا برای همسرآینده ات چطور شخصیتی مدنظرت هست؟چه تیپی از آقایون رو می پسندی؟(هم ظاهری هم شخصیتی منظورمه)

اما من بعد از یکی دو هفته صحبت کردن با هر کدوم از اونها متوجه شدم که قصد هیچ کدوم ازدواج نیست و سریع رابطه و تموم کردم. حتی با بعضی ها فقط یک جلسه صحبت کردم.
    چطوربا این آقایون آشنا شدی و یکی دوهفته صحبت کردی؟ و اینکه بیشتر این آشنایی ها تو کدوم سنت بوده؟
    خودت فکر میکنی چرا این چند مورد تو رو واسه دوستی انتخاب کردن؟

ببخشید اگه سوالام رو توی پستای قبلی به دوستای دیگه جواب دادی،چون من نخوندم این 8 صفحه رو نمیدونم. اگه دوست داشتی جواب بده
    شاید اینطور بهتر بتونیم بهت کمکی کنیم.اگه بتونیم البته!
    ویرایش توسط reihane_b : جمعه 25 مهر 93 در ساعت 18:12

19. 2 کاربر از پست مفید reihane_b تشکرکرده اند .

rayehe (جمعه 25 مهر 93), veis (جمعه 25 مهر 93)

صفحه 8 از 10 نخستنخست 12345678910 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)