سلام کیت کت جان خوشحال شدم از حضورت
شما مادر و پدرت به مشکل برنخوردن ؟
شما خودت اذیت نشدی؟
خودت دینت رو انتخاب کردی؟
میشه بیشتر برام توضیح بدی؟نظرت اینکه احترام به عقاید همدیگه کافیه؟یا مشکل ساز میشه؟
تشکرشده 1,447 در 508 پست
سلام کیت کت جان خوشحال شدم از حضورت
شما مادر و پدرت به مشکل برنخوردن ؟
شما خودت اذیت نشدی؟
خودت دینت رو انتخاب کردی؟
میشه بیشتر برام توضیح بدی؟نظرت اینکه احترام به عقاید همدیگه کافیه؟یا مشکل ساز میشه؟
هرکس بخواهد کاری را انجام دهد
"راهش را پیدا میکن "
هرکس نخواهد کاری را انجام دهد
"بهانه اش را"
تشکرشده 2,481 در 570 پست
سلام.ممنون ببینید استثنا قاعده نمیاره.خییلی جاها دو تا مسلمان اما یکی شیعه یکی سنی همدیگرو تحمل نمیکنند(اصلا وقتی جاهای دیگه می خوان به مسلمان ها توهین کنند میگم خودشون با خودشون درگیرن!!!!این به نظرم توطیه هم کیشی های من و اشتباه!!!!)اما اگه مبنارو بر این بزاریم که همه ادیان و احکام برای اینکه انسان به انسانیت برسه فکر نمیکنم هیچ جای مشکلی وجود داشته باشه.....من شخصا خواستگار بودایی هم برام بیاد ببینم انسان و حق حق از خودش و من دیگران و خالقش ضایع نمیکنه باهاش ازدواج میکنم،با اینکه اگه بدونید کلیمی های ایران جز افراطی ترین کلیمی های جهان هستن؛و اصلا تو ذهنشون ازدواج با غیر کلیمی مطروده؛با کسی که نمازش ترک بشه یا ......اما من این طور نیستم،
ببین به هر حال نظرات واقعا متفاوته.این نظر منه؛دقت کنی من خانوادم هم مبنای شکل گیریش همین بوده.
موفق باشی
ویرایش توسط کیت کت : سه شنبه 13 آبان 93 در ساعت 13:48
تشکرشده 1,447 در 508 پست
ممنون کیت کت جان ...
اما الان من به مرحله ای رسیدم که تمام جوانب رو سنجیدم و همه چیز اوکی شده ... یعنی بقیه مسائل هم از نظر ایشون هم من مشکلی نداره اما هر 2 ما به خاطر فامیل ها به مشکل خوردیم سر اختلاف مذهبی و بخاطر حرف اونا یکم دودلیم...
البته قراره مشاور بریم و راه حل بگیریم ...
اما خودم دوست دارم بد.ونم کسایی که با اختلاف مذهبی ازدواج کردن الان چطورن ؟
و حرف مردم چه تاثیری تو زندگیشون گذاشته
ایشون میگم من از اون اول که به شما پیشنهاد دادم پی همه چیزو به تنم مالیدم اما وقتی یکم حساسیت من رو دید ترسید گفت میترسم شما انعطاف پذیر نباشی و بعدها به مشکل بخوریم ...
بازم ممنون کیت کت جان
"راهش را پیدا میکن "
"بهانه اش را"
تشکرشده 1,505 در 452 پست
الان کار دیگه ای نمیتونی بکنی ..مادرت همه چیز رو لو داد به دختر
داییش
همه آبهای دریا هم نمی توانند یک کشتی را غرق کنند
مگر اینکه در داخل کشتی نفوذ کنند
بنابراین
تمام نکات منفی دنیا روی شما تاثیر نخواهد داشت
مگر اینکه شما اجازه بدهید...
تشکرشده 1,505 در 452 پست
بد یا خوبش رو نمیدونم ولی بالاخره که میفهمیدن...
بعدشم شما دختری اونم خاستگار... چیزه عجیب و غیر عادی نیست که نگرانی کسی بفهمه...
همه آبهای دریا هم نمی توانند یک کشتی را غرق کنند
مگر اینکه در داخل کشتی نفوذ کنند
بنابراین
تمام نکات منفی دنیا روی شما تاثیر نخواهد داشت
مگر اینکه شما اجازه بدهید...
تشکرشده 1,447 در 508 پست
همه چیز بهم ریخت تمام رشته هام پنبه شد .. داغون شدم ... دیروز به پسره گفته من اصلا نمیخوام دختر تا چند سال دیگه شوهر بدم ... برو پی زندگیت تو و مائده به درده هم نمیخورید گفته برین تو زندگی تازه میفهمین چه اشتباهی کردین گفت بزرگترین مشکل من اختلاف مذهبیمون ... گفته هی دارم مسئله رو میندازم عقب که خودتون بفهمید به درد هم نمیخورید ... درصورتی که دیشب اجازه داد باهاش برم بیرون ... واقعا دچار دوگانگی شدم از یه طرف میگه برو مشاوره از یه طرف اینطوری
دیگه واقعا موندم باید چیکار کنم
"راهش را پیدا میکن "
"بهانه اش را"
تشکرشده 637 در 143 پست
مائده جون شاید مادرت درست بگه.یه درصد احتمال بده حرف مادرت درست باشه.احساس رو بگذار کنار و فقط با عقلت موضوع رو بررسی کن. ببین به چه نتیجه ای میرسی.مادرت تجربه اش از تو بیشتره مسلما چیزهایی رو دیده که تو ندیدی.ولی چون گارد گرفتی و علاقه بوجود اومده فکر میکنی بدون دلیل مخالفت میکنه.برا همینه که باید قبل از بوجود اومدن علاقه انتخاب می کردی.عزیزم مساله تفاوت فرهنگ اون هم در این حد چیز کمی نیست.ساده ازش نگذر.تو زندگی مشترک انقدر مسائل ریز و درشت پیش میاد که گاهی کم میاری،بخصوص اگه تفاوت دیدگاه و فکر هم وجود داشته باشه.حواست باشه یه سری مسائل با اینکه طرف بگه من ال میکنم بل میکنم و ...باوقتی میری زیر یه سقف کلی فرق میکنه.توی عمل که قرار میگیرید میبینی اونها فقط حرف بوده.حالا تو با علم به این تفاوت ها می خوای بری زیر یه سقف و همه این احتمالات ممکنه توجه کن میگم ممکنه پیش بیاد.به خاطر همین احتمال هم باید با وسواس بیشتری انتخاب کنی .تو الان علاقه مند شدی و دل کندن برات سخته.میخوای خودت رو مجاب کنی که این انتخابت درسته.عزیزم من نمیگم اشتباهه ولی قبل از ازدواج تا میتونی با چشم باز حتی چشم قرض کن!انتخاب کن.حالا بعدش میتونی چشمهای قرض گرفته رو پس بدی و چشمهای خودت هم کمی ببندی!!اگه هم میتونی مشاوره برو تا خیالت راحت تر بشه.
میان پرواز تا پرتاب...
تفاوت از زمین تا آسمان است.
پرواز که کنی، آنجا میرسی که خودت میخواهی!
پرتابت که کنند، آنجا میروی که آنان میخواهند،
پس پرواز را بیاموز...
ویرایش توسط گوش ماهی : سه شنبه 20 آبان 93 در ساعت 10:53
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)