آره، درست میگی! این یه فرصت ویژه اس. هم واسه شخص خودت که ارتباطت رو با خداوند قوی تر کنی، هم واسه ارتباطت با همسرت.
باید در طی این فاصله روی مهارت گفتگوت کار کنی. به ویژه با همسرت. از همین امروز شروع کن و قسمت هایی از تاپیک "چگونه منفعل نباشیم" آقای sci که دقیقا اشاره داره به "گوینده و شنونده ی خوب بودن"رو روی کاغذ بنویس و تمریناتت رو شروع کن.
سعی کن کم کم مدیریت رابطه ات رو توی دستات بگیری و بخوای که همه چیز برگرده به روال سابق و حتی بهتر از قبل. به هیچ وجه پیش داوری و آینده نگری های منفی نکن. مثبت نگریت رو تقویت کن و به زندگی امیدوار باش.
-----------
1.من کلی راجع به اعتبارسازی که اقای sciمطرح کردن خوندم.اما اصلا نمیفهههمم.یعنی چی؟؟
اعتبار سازی به زبون ساده یعنی اینکه شما در شروع گفتگو و حتی حین گفتگو به صورت کاملا صادقانه ویژگی مثبت یا رفتار مثبتی که شخص قبل از این زمان (یعنی زمان گفتگو) داشته و داره رو به زبون بیارید و احساس مثبتی که اون حرکت یا رفتار در شما به وجود آورده رو بگید.
مثلا در ماجرای اخیر شما، دفعه ی بعدی که شما بخواید با همسرتون صحبت کنید، از اینکه به ناراحتی شما اهمیت داده و با شما در این مورد صحبت کرد، (گرچه خیلی دوست داشتید که به صورت حضوری این اتفاق می افتاد)، اما بیان میکنید که خیلی خوشحال شدم. احساس کردم که من برات مهم هستم و این رفتارت یعنی پیگیری واسه علت ناراحتیم؛ حس خوبی بهم داد. حتی تشکر هم میتونی بکنی. (این یعنی اعتبارسازی از جانب شما)
اگر بتونی مهارت "هم حسی" رو هم یاد بگیری؛ راحت تر میتونی هم خودت رو درک کنی، هم همسرت رو.
2.چجوری میشه محبت کرد.رابطه رو ترمیم کرد و با یه نفر خوب بود.به خاطرش گذشت کرد.باهاش وقت گذروند.
امممما بهش وابسته نشد؟؟
وقتی میتونی محبت کنی که آروم باشی و اعتمادبه نفس داشته باشی. خودتو دوست داشته باشی و واسه خودت ارزش قائل باشی. یه آرامش درونی داشته باشی که بتونی بخاطر خودت گذشت کنی. یاد بگیری که باید از زمان حالت لذت ببری و بدونی این لحظه ای که توش هستی، میتونی بهترین لذت رو ببری، بدون اینکه کسی یا چیزی بخواد حال خوبت رو به هم بزنه. 
درسته عشق و محبت باخودش توقع و انتظار می یاره، و اگر یه روزی این انتظار برآورده نشه، احساس میکنیم در حقمون ظلم شده و ناراحت و افسرده میشیم و از اینکه کسی رو دوست داریم خودمون رو سرزنش میکنیم. اما وقتی جراتمند میشیم می بینیم که ما دیگران رو دوست داریم در حالی که کار اضافه ای براشون انجام نمیدیم، سرویس ویژه ای نمیدیم و دوستش داریم؛ چون با دوست داشتن دیگران خودمون انرژی و روحیه می گیریم.
اگر بتونیم کاری براش انجام میدیم و اگر اون تونست جبران کنه، خوشحال میشیم وگرنه انتظار نداریم و این رو جزو حقوق شخصیش میدونیم که بخواد به خواسته ها و انتظارات ما جواب رد بده. 
تاپیک خانم she و سبکتکین رو ریز به ریز بخون. کلی کمکت میکنه.
آرزوهایم مشخص است و دست یافتنی و
من
برای رسیدن به آنها نهایت تلاش خود را خواهم داشت!
و امروز
من شاکرم! شاکرم که خداوندی دارم که
آرزوهایم رو به من هدیه دادند و
منه انسان
چیزی رو نخواهم ساخت، حتی دیگر لیستی نخواهم نوشت، من!!
من سر طاعت در برابر لیستی که به من هدیه میدهد برمیآورم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)