سلام خانومی
خوبی؟
خب..همیشه میگن خود کرده را تدبیر نیست ! پس حالا که میدونی خودت کم مقصر نبودی با تند خویی و ضد حال زدن به همسرت زندگی رو تلخ و خراب نکن.شجاعانه بپذیر اشتباهاتت رو و خودت هم در صدد حلش باش.
خانوم گل
همه چیز رو نمیشه باهم داشت.شما امسال تونستی یکسری خواسته هات رو بدست بیاری...بهتر بود حالا که همسرت با دلت راه امده کمی صبوری میکردی و دندون روی جیگر میذاشتی و اتفاقا امسال رو تبدیل به یکی از بهترین سالها میکردی...چرا؟
چون همسرت اونوقت با خودش میگفت ببین دو روز به دل زنم بودم.چقدر اون باهم راه امد.اما الان با این رفتارهایی که میکنی همسرت پشت دستشو داغ میکنه که دیگه باب میل شما رفتار نکنه
نکن عزیزم.4 روز نتوسنتی به خاطر همسرت خانوادش رو تحمل کنی؟پس اگر مثل من باهاشون 4 تا پله فاصله داشتی و همیشه باید مثل خدمتکار بهشون خدمت میکردی و هزار نیش و کنایه هم میشنیدی چی؟!
این از این
اشتباه خیلی خیلی بزرگت این بوده که خودت رو قاطی زندگی خواهر شوهرات کردی.درسته نیتت خیر بوده اما درست و به جا عمل نکردی.بهتره شنونده باشی...سنگ صبور باشی اما بهشون نگو چیکار کنن و چیکار نکنن.
پس فردا یه اتفاقی توی زندگیشون میفته میگن زن داداشمون امد و یک سری حرفها زد و شلوغ کرد.
بهتره گم شدن حلقه همسرت رو هم ربط ندی به این ماجرا.شاید ا حواس پرتی همسرت و خودت بوده.یه زمانایی خدا یکسری اتفاق ها رو مقارن باهم میندازه تا ببینه عکس العمل بنده هاش چیه و کیه که زود قضاوت میکنه
حلقه است دیگه.کوچیکه و ممکنه هرجایی بیفته...لای لباس...لای فرش..زیر تخت و کمد و ....
اگر مشکلات زندگی خواهر شوهرت زندگی شما رو گرفته فقط به خاطر عدم سیاست شما بوده.از اینکه جزییات زندگیت رو گفتی و از اینکه دخالت کردی توی زندگیشون.
پاشو حالا مثل خانومهای خانه دار و کدبانو یه غذای خوشمزه درست کن تا جلوی مهمونات ابرو ریزی نشه.
برای حلقه همسرت هم 5 تا ایه الکرسی بخون انشالله پیدا میشه./
دیگه هم کام خودت و همسرت رو تلخ نکن.همین که باهمدیگه رفتید و یه اب و هوایی عوض کردید جای شکرش باقیه.
5ساله ازدواج کردم یکبار رفتم مسافرت اونم با خانواده همسرم.کاری با من کردن که شوهرم ساعت 3 صبح وسط جاده چالوس دست منو گرفت و قهر کرد و با اتوبوس برگشتیم خونه(توجه کن همسر من از اون تیپ مردهاست که ذره ای اعتقاد نداره خانوادش منو ازار میدن!!)
اما با این حال ازش تشکر کردم و گفتم که لحظاتی که باهاش بودم بهم خوش گذشت.
تو هم اگر اون میگه خوش گذشت و این حرفها تایید کن و نزن تو برجکش !
یادت باشه اگر همسرت خوشحال باشه میتونه باعث خوشحالی تو هم بشه
موفق باشی
گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)