نوشته اصلی توسط
kohyar1360
مثلا پارسال ميخواستم واسه يه مشكلي برم دكتر و يه روز بعد يه جراحي كوچيك استراحت كنم، مي گفت خواهرم داره از شهرستان مياد من ميخوام برم خونه بابام و تو نرو دكتر، منم بهش گفتم كه خواهرت مياد چند روز ميمونه حالا ما يه دو روزشو نباشيم بعدش ميريم، كلي ناراحتي و ...، كه من بهش گفتم تو برو خونه بابات و من خودم كارامو انجام ميدم، البته در نهايت خودم تنهايي رفتم بيمارستان و اونم بعده كارش ديگه اونجا نرفت و اونا اومدن سر زدن و بعدش ما هم اونجا رفتيم، خوب آيا من و شرايطم مهمه يا اونجا رفتن، بماند كه خواهر خانمم صرفا واسه كار خودش اومده بود و درگير اون بود، خوب من ناراحت ميشم واقعا من كجاي زندگيشم
آقای کوهیار،
1- شما 61 ارسال تا به حال داشتید که به جرات می تونم بگم تماش تکرار همون ارسال اولتون بوده. ببخشید که این حرف را می زنم. به منظور کمک به شما دارم می گم.
امروز داشتم با خودم فکر می کردم که من اگر با فردی مثل شما مراوده داشتم، شاید همون رفتار کم توجهی همسرتون را پیش می گرفتم. مرتب سه تا جمله را تکرار می کنید. به من بی توجه است، به خانواده ام بی محلی می کنه، خیلی به خانواده اش توجه داره.
نه مساله را روشن می کنید. نه یک قدم برای حلش برمی دارید. نه می گید چیکار کردید و چقدر پیشرفت داشتید. نه به حرفهای کسی توجه می کنید. باور کنید همین رفتارتون توی تالار، عجیبه. تمام پستهای شما یکی است. 61 بار یک پست را کپی کردید!!!! خب اون خانم هم حق داره. اگر رفتارتون تو زندگی هم همینه. ایشون با یک مرد ازدواج کرده، نه یک ربات. همیشه آروم، همیشه مطیع، همیشه نایس، همیشه گوش به فرمان، همیشه بی تصمیم و تابع !!!!!! هر کی باشه خسته می شه.
شما لطف کنید دیگه خوب نباشید. دیگه صبور نباشید.
2- مثالی که در مورد بیمارستان زدید، تا حدودی خوب بوده. ببینید وقتی مخالفت کردید و رفتید بیمارستان، ایشون هم رفتارش را عوض کرد. شما اگر قاطع باشید، اگر تصمیم و رفتار درست داشته باشید، رفتار ایشون هم تابعی می شه از رفتار شما. می گیم عمل و عکس العمل. عکس العملهای ایشون، در مقابل رفتارهای شماست. هر کاری می کنه، با خودتون بگید من چیکار کرده بودم که عکس العملش این شد.
می بینید که وقتی عملتون تغییر کرد، عکس العمل ایشون هم تغییر کرد. بعد از جراحیتون هم نمی رفتید خونه مادرش. می گفتید نیاز به استراحت دارم.
خواسته هاتون را مطرح کنید و عملی کنید. نترسید از انجامش. هیچ کس از بودن در کنار یک آدم مطیع و بی حال و حوصله و بی اراده لذت نمی بره.
3- ارسالهاتون را نگاه می کردم، دیدم جز توی تاپیک خودتون، هیچ جا اثری از شما نیست. اگر وقت دارید و براتون ممکن هست توی تاپیکهای دیگه شرکت کنید. بهتون کمک می کنه، فکر کنید، تحلیل کنید، صحبت کنید. با مشکلات بقیه آشنا بشید، مشکلات زناشویی و ریشه هاش را بشناسید و کلا دیدتون را باز می کنه. شناختتون را نسبت به زندگی زناشویی و همینطور شخصیت خانمها بیشتر می کنه. توانایی خودتون را هم در درک مسائل و پیدا کردن راه حل قوی تر می کنه.
مثلا ما یک تاپیکی اینجا داشتیم در مورد این بود که خانمی گفته بودند دوست دارن همسرشون خشن باشه و همسرش خیلی مهربونه. اگر اون تاپیک را خونده بودید شاید یه کمکی بهتون می شد. درسته که عنوان اولیه تاپیک کمی ابهام داشت ولی وقتی صحبتهای دوستان را پی گیری می کردید، متوجه می شدید که خانم مذکور و بیشتر خانمها دلشون می خواد همسرشون قوی باشه، قاطع باشه، محکم باشه. نه این که دائم بگه چشم. صبورم. منتظرم !!! حتی گاهی حرفش را بلندتر بزنه و مخالفتی بکنه.
امیدوارم پست بعدی جواب متفاوتی بنویسید. لطفا برای بار 62 ام حرفهای قبلی را تکرار نکنید.
اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
مادر ترزا
علاقه مندی ها (Bookmarks)