سلام.
حتما شما هم مثل من از این حرفا زیاد شنیدید:
خیلی خانم ها هستن که مهارت رفتار نرم با شوهرشون رو بلد نیستن. چیزیکه در اصطلاح بهش میگیم سیاست های زنانه.
من که دلم میخواد نحوه ارتباط *نرم* اما *مسلط* با آقایون رو هرچه بهتر یاد بگیرم. مطمئنم خیلی ها برای چنین چیزی توی گوگل سرچ می کنن. بنابراین به فکرم رسید به کمک همدیگه یه مجموعه مفید از مثال ها در این مورد گردآوری کنیم.
این تاپیک مثل یک معلمه که با آوردن مثال قصد داره مهارتی رو به شاگردهاش آموزش بده. و شاگردها هم با قرار دادن خودشون در اون موقعیت ها، تلاش می کنن رفتارهای درست رو پیدا کنن تا هرموقع در دنیای واقعی در اون موقعیت ها قرار گرفتن، بتونن عملکرد بهتری داشته باشن. و به تدریج تبدیل بشن به یه خانوم با سیاست و جذاب، که مایه دلگرمی و آسایش همسرش هست.
این انجمن پر است از مثال های مثبت و منفی در این مورد.
من از همه دوستان خواهش می کنم هرجا به موردی برخورد کردن که یک خانوم میتونست با نرمی و لطافت یک موقعیت نامطلوب رو برای خودش و همسرش شیرین کنه، توی این تاپیک بیارن.
یعنی پست مورد نظر رو بیارن، و زیرش توضیح بدن که در اون موقعیت، زیباترین برخورد چی میتونست باشه.
و برعکس. هرجا دیدن خانومی با نرمی موقعیتی که می تونست اوقات خودت و همسرش رو تلخ کنه رو به یه صحنه گرم تبدیل کرده، اون رو هم بیارن که به این ترتیب هممون این مهارت ها رو در خودمون تقویت کنیم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)