به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 46

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    بیرون رفتن خیلی در اینکه انسان بفهمه چه حسی نسبت به طرفش داره موثره.چون شما در منزل فقط نشستین ولی در بیرون با هم راه می رین و کلا در موقعیت های مختلف قرار می گیرین.اون موقع خیلی بهتر می تونین در مورد حستون مطمئن شید.فقط یک توصیه که حتما به اون خانم بگید که برای شناخت بیشتر می خواهید و تصمیمتان را در مورد ازدواج با ایشان نگرفتین.
    من خودم یک خواستگار داشتم که فقط 6 سانت از من بلندتر بود و خیلی لاغر تر وقتی روبروی هم می نشستیم خیلی قدش برام مهم نبود ولی وقتی بیرون رفتم در دلم تردید ایجاد شد و اون حس حمایت و... نداشت.احساس می کردم که من درشت ترم در حالی که من کاملا نرمال هستم..(البته بعد از چند ساعت احساس کردم که کلا برام مساله حادی نیست )اماخلاصه اون خواستگار به دلایل دیگه رد کردم.

چون شما تمام موارد دیگتون خیلی به هم می خوره.بهتره که یک بار بیرون یرید و با اعتماد به نفس جواب منفی یا مثبت بدین تا بعد ها پشیمون نشین که ای کاش بیرون می رفتیم شاید مساله خاصی برام نبود و بی خودی رد نمی کردم.

توصیه می کنم جایی نرین که بعدا به آنجا گذرتان بیفتد.(هم شما و هم اون خانم)چون خاطرات آن جا ها ممکنه در ذهنتان بمونه.کاملا رسمی باشید و مکانتان را عوض کنید.گاهی کنار هم مثلا روی صندلی پارک بنشینید .یا اینکه برین مثلا بستنی بخورید.در موقعیت های مختلف احساستان را کاملا می فهمید.اگر هنوز احساس خوبی نداشتین اون وقت می توننی قاطعانه و بدون عذاب وجدان جواب منفی بدین.

در ضمن شاید بعد از بیرون رفتن ایشان نظرشون عوض بشه.

- - - Updated - - -

لطفا بعد از بیرون رفتن احساستان را در همین تاپیک بنویسید.چون برای تجربه و اینکه می خواه نظر مردان را در این مورد بدونم. در پذیرفتن بعضی خواستگارام نظرتون مفیده.ممنون می شم که تجربه بعدتون را اینجا بنویسین.

2. 3 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

asemani (یکشنبه 11 فروردین 92), Quick (یکشنبه 11 فروردین 92), اثر راشومون (دوشنبه 12 فروردین 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)