ممنونم از هدف و اسمانی عزیز

نقل قول نوشته اصلی توسط هدف نمایش پست ها
اما اگر بزرگ بودن جسه ایشون یکی از ملاک های اصلی ازدواجتون هست به نظرم باید تجدید نظر کنید چون در آینده ممکنه به خاطر این مورد اذیت بشید و دائم همسرتون رو با دیگران مقایسه کنید
نه ملاک اصلی نیست. اما واقعا نمیدونم اینده چی پیش میاد. خلیی گیج شدم، واقعا ایمان اوردم که ازدواج و انتخاب همسر بخش اعظمش رو خواست خدا تشکیل میده تا اراده و تلاش های خود فرد
خداجون کمک
نقل قول نوشته اصلی توسط asemani نمایش پست ها
دو جلسه رفتیم خونشون، یک ساعت هم با خود دختر صحبت کردم. از تمام وجوه ،اجتماعی،مذهبی،فرهنگی، اقتصادی و ... تفاهم وجود داره. پدرهامون کاملا همو می شناسن.

یعنی با یه ساعت متوجه شدید که انواع تفاهمات اجتماعی ، مذهبی ، فرهنگی ، اقتصادی و .... بینتون برقراره ؟!!!! عجیب نیست دوست عزیز ؟
تو این زمونه یه مقدار سخته با یه ساعت بخوای بگی شناخت پیدا کردی. اگرچه پدرها همو کاملا بشناسن.
برداشت های این یک جلسه و سایر تحقیقات منو به این نتایج رسونده، و البته اگر از لحاظ جسه مشکل حل بشه،به همین حد اکتفا نمی کنم و ساعت های بیشتر رو به اشنایی با هم خواهیم گذراند.
دغدغه اصلی من اینه که اگه نتونم بخوبی از نقش تکیه گاهی شوهر در معنای فیزیکی و انچیزی که یک زن به عنوان پناهگاه امن اوقات خصوصی از همسرش میخواد بر بیام، آیا روی بخش معنوی و همدلانه ی نقش پشتیبانی و حمایت از همسر، تاثیر منفی بذاره
توضیحش سخته
شاید لاغر بودن خودم باعث میشه تو این زمینه اعتماد به نفسم افت داشته باشه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
دختری با قد 179 و وزن 65 جایی برای وزن کم کردن نداره. چی را کم کنه؟

منظورتون چیه که چرا با دخترهای بیشتری صحبت نکردم. پیراهن فروشی نیست که بری مغازه ها را دور بزنی. اگر اولین دختری که انتخاب کردید با همه معیارها و ملاک های شما مطابق بود می خواین بگین بذارید من یه دور بزنم اگه بهترش گیرم نیومد برمی گردم؟
منظورم انتخاب عجولانه ست.
جسارتا در مورد خودتون من یک توصیه دارم. امیدوارم ناراحت نشید. مرد با قد 179 و وزن 60 خیلی لاغر است. کلاسهای ورزشی بدنسازی بردید هیکلتون ورزیده و درشت تر می شه.
لاغر رو قبول دارم ولی خیلی لاغر رو خیر! پیشنهاد باشگاه منطقی است و چند وقته شروع کردم

نقل قول نوشته اصلی توسط kiann نمایش پست ها
با مشخصات فیزیکی که شما توصیف کردین احتمالا ایشون یکی از خوش اندامترین خانومای این زمونه محسوب میشن و میتونن با کمی ورزش و البته با حفظ انحناها و باریک نگه داشتن کمرشون تبدیل به یک مدل باربی بشن تازه 10 کیلو هم جا برای اضافه کردن وزنشون دارن که تازه اونموقع وارد دسته بندی Curvy Girls میشن که یکی از پرطرفدارترین نوع مانکن های امروزی هستن.
زیاد نفهمیدم چی گفتید ولی انگار حرفای امید بخش بود ممنون

با عرض پوزش باید بگم فعلا سنتون کمه ، بعدا که با بالا رفتن سن ذائقه ات هم عوض شد متوجه حرفهای من میشی.
خیر قبول ندارم، شما رو به خدا سن ازدواجو نبرید بالا

فعلا ذهن تو دنبال بهانه میگرده تا مانع گرفتن تصمیم نهایی بشه. چون هر چی به ازدواج نزدیکتر میشی ترسها و تردیدهات هم قوی تر میشه و باعثش هم اظطراب و استرس ازدواج هست.
درست می فرمایید، دقیقا همینه!

در مورد حس مرد بودن(احساس تسلط) هم باید بگم : درسته جثه کمی تاثیر داره ولی فاکتور اصلی روحیه مرد ه که باعث القای حس تسلط مرد بر زن میشه.
منظورم از حس تسلط مردسالاری نیست بلکه همون چیزیه که خودت در بالا بهش اشاره کردی.
ممنون از درک بالاتون.
کنتکسمنیبتکسمینبتُ:ّ«مت