نقل قول نوشته اصلی توسط sara 65 نمایش پست ها
سلام
به عنوان کسی که تجربه مخالفت خانواده ها رو داشته باید بگم که عمیییییییییییییییقا درکتون میکنم. خود من بالاخره بعد از اینکه در مقابل مخالفت خانواده ها تسلیم شدیمو رفتیم دنبال زندگیمون از خودم میپرسیدم الان تقصیر کیه؟؟؟ تقصیر ما که نتونستیم انقدر اعتماد خانودمونو جلب کنیم که بذارن مهم ترین تصمیم زندگیمونو خودمون بگیریم یا خانواده هامون که نمیخوان باور کنن ما هم عقل داریم! دیگه اون بچه کوچولوشون نیستیم که یه عمر براش تصمیم گرفتن!
حقیقت اینه که خیلیا توی ایران مشکل من و شما رو داشتن و دارن. به عنوان یه توصیه بهتون میگم که اصرار بیش از حد شما توی این شرایط اوضاعو بدتر میکنه. سعی کنین آرومو صبور باشینو بذارین یه مدت بگذره تا حساسیت خانوادتون کم بشه
موفق باشین
sara 65 از شما هم به خاطر همدردیتون سپاسگذارم. اما وقتی خوندم که به خاطر مخالفت خانواده ها تسلیم شدید و رفتید دنبال زندگیتون، خیلی ناراحت شدم. به نظر شما چرا باید انسان یک تصمیم رو که میگیره اگر واقعا میدونه که اساسش درست هست، به دیگران اجازه نده درش دخل و تصرف کنند. من نمیخوام بگم خودخواه باشید اما نگذارید دیگران با خودخواهی های خودشون زندگی شما رو سر و سامان بدن
از زندگی های دستمال کاغذی وار و اتو کشیده متنفرم که به راحتی میتونی پیشبینی همه چیز رو بکنی. ما فکر میکنیم که همه مهارت های زندگی و تجربه ها و تلاشهایی که در زندگی بکنیم منتهی به انتخاب پدر ومادر میشود. اگر شکست بخوری میگویند به حرف پدر ومادرت نکردی. کسی نیست بگوید که زندگی یک مسیر است نه یک نقطه و نه یک انتخاب.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ammin.n نمایش پست ها
سلام دوستان عزیز:این طبیعیه که دوهمکاریاهمکلاس به خاطر ساختارتعاملی که دراون آشنا شدند،همدیگر را زیرنظر داشته باشند"صرفابرای ازدواج"وبه محض گفتگوی اولیه خانواده ها رو درجریان بگذارند."نقطه آغازین"آشنایی شما چالش برانگیزاست بخصوص درجامعه ما.حتی روانشناسان وجامعه شناسان برجسته کشور نظرواحدی ارئه نداده اندبعضی باشرط وشروطی آشنایی مجازی رو مجاز دانسته اند.ازجمله اینکه دو نفر زیرنظر خانواده ها آشناشوند وبه خاطر بعضی محدودیت ها بقیه آشنایی رو درپاره ای اوقات مجازی ادامه دهند برای کسب اطلاعات بیشتر.
مرسی از نظر لطفت
والا ما که خنجر روی گردن کسی نگذاشتیم بگیم باید باید باید بشه. من و ایشون فقط یک پیشنهاد داریم نسبت به این ازدواج که خانواده ها اصلا نمیخوان قبول کنن ما هم میتونیم انتخاب کنیم. مشکل اینه که خانواده های ما صفحه حوادث روزنامه ها رو زیاد میخونن.!!