نظر من دلیل به رفتار خودم و خونوادم نیست! لطفا به خطاب هاتون دقت کنید! (من اگه گفتم 80 درصد خواستم 20 درصد هم واسه استثنایی مثل شما بوده باشه! نه این که توهین کرده :| ) من آدم اهل مذهب و دین هم به اون شکل نیستم (شخصیتم یه جورایی متریالیستیه) که آدرس داستان های شما رو پیدا کنم و یا سفت و سخت رو بحث دین باشم که جزئیاتش جاش اینجا نیست!! حرفی هم که زدم واقعا واسه خودم از روی عقل و منطق تاسف بار و به شدت نفرت انگیزه که حتی جدیدا مشکلاتی برام پیش آورده (نه تایید)! ولی خوب این چیزی که تو جامعه ما و شما با اکثریت دیده می شه و همچنین داشتن رابطه جنسی غیر از حالت متعارف کاریه که تو عرف و فرهنگ ذاتی این ملت (حالا دینش به کنار) چیز مقبولی نیست (اینو می تونید تو ی جامعه یا کیش خودتون هم مطالعه کنید) و صرف احساس و نظر شخصی شما دلیل به نقض یه اصل روابط انسانی و فرهنگی نمی شه! (اینجا کلاس ریاضی نیست! :) ) و داستان های این چنینی (نامزدم قبلا رابطه داشته ....) رو واسه افراد ایجاد می کنه! (و به همین دلیل من عقلا این کارو تایید نمی کنم. و هیچ جای دنیا احساس برای تصمیم درست و حکم کلی، ارزشی نداشته و نخواهد داشت (اونم از نوع اقلیت)) و عقل و تحقیق و بررسی رو همیشه به احساسم ترجیح دادم و خواهم داد!
من در مورد پیشنه ی شما اطلاعی ندارم، و صد البته امکانات نبایدم دلیل به هر رفتار غلطی باشه که اونوقت دنیا یه جا بند نمی شد(چه یکبار و چه صد بار )، ولی اگه از طرفتون جدا شدین! امید وارم طرفتون هم همچین افتخاری در وجودش احساس کنه و با سربلندی مثل شما قدرت بیان اون داشته باشه! (که البته به نوعی هم افتخارتون شبیه تسکین نفسه و توجیه..)و باعث مشکلات این چنینی و یا بد تر برای خودش و اطرافیانش نشده باشه!
من هم برای شما اندکی واقع بینی و عقل آرزو دارم تا چراغ عقل واستون روشنی بخش باشه!

علاقه مندی ها (Bookmarks)