نوشته اصلی توسط
Estaf
بعضی از نظرات دوستان رو خوندم ولی نظر شخصی خودم رو میدم
اولا رابطه داشتن قبل از اشنایی با شما اصلا از نظر من مهم نیست هرچقدر هم این رابطه وجود داشته بوده قبلا، چه رابطه عاطفی چه جنسی
و بالعکس رابطه های قبلی شما هم مهم نیست
ولی چیزی که مهم هست تعلق خاطر احساسی هست که در این خانوم با کسی دیگر وجود داره در حال حاظر
باید ببینید واقعا این تعلق خاطر به دیگری که حتی بعد از گذشت چند ماه از اشنایی با شما بازم در ایشون وجود داشته واقعا به گفته ایشون از بین رفته و به سمت شما تمایل پیدا کرده یا خیر
چون حرف ایشون اصلا نمیتونه سند درستی باشه و چندیدن احتمال میشه داد که حرفشون به واقعیت نزدیک نباشه
مثلا حرفشون در این لحظه درست باشه و واقعا احساسشون به سمت شما میل میکنه ولی شاید دوری از اون اقا و دردسترس بودن شما ممکنه دلیلی این احساسشون باشه ولی باید پرسید ایا اگر روزی بازم اون اقا دردسترس قرار بگیرن چه اتفاقی میفته؟
یا ممکنه هنوز واقعا به اون اقا احساس دارن و با خودشون فکر میکنن اگر با شما ازدواج کنن دیگه اون اقا رو فراموش خواهند کرد...در اصل از شما به عنوان ابزار استفاده میکنن
یا ممکنه حرفشون کاملا درست باشه و احساس به اون اقا فقط یک احساس زودگذر بوده و تمام شده و حالا با شناخت شما ارتباط عاطفی با شما بر قرار کردن
در هر حال به نظر من به گفته هیچ کس نمیشه اطمینان کرد و باید در رفتار و افکار فرد رسوخ کرد و دید ایا حرفش با واقعیت چقدر سازگاری داره
بازم میگم رابطه جنسی داشتن اصلا هیچ اهمیتی نداره در مقابل ارتباط عاطفی که وجود داشته و یا ممکنه هنوز وجود داشته باشه پس روی رابطه جنسی داشتن زوم نکنین بلکه احساس درون این رابطه باید مهم باشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)