نوشته اصلی توسط
ahmadi..00
به نظر خودم ۵ یا ۶ ساله دیگه در بهترین حالت شرایط ایده آل خودم رو برای ازدواج دارم .
اما راستش نمی تونم تا اون موقع تنها باشم .
اولش سخت نیست که دوست دختر نداشته باشم اما بعد از دو یا سه ماه که دوست نداشته باشم افسرده می شم و انگیزم برای انجام کارام کم می شه .
اگه بخوام ۵ یا ۶ سال هم دوست نداشته باشم که هیچ . باید برم دار المجانین !
دوستی هم دردسر های خودش رو داره . خیلی موقع ها هم مجبوری برای اینکه دوست دخترت از دستت ناراحت نشه بش دروغ بگی .
بعدشم اگه خانوادش اون را با شما ببینه یا پلیس بتون مشکوک بشه باز یک عالمه دردسر دارید . آخه دوست دختر آخرم رو پسر آبجیش با من دید و یک عالمه دردسر برای اون بوجود اومد .
پس به نظرم راهی به جز ازدواج ندارم .
خانوادم می گویند که بعضی از دخترهای همین خانواده های سنتی هم از لحاظ عقیدتی شاید به من نزدیک باشند یا بتوانند فردی مثله من را بپذیرند .
با یکی از دوست دختر هایم واقعا قصد ازدواج داشتم اما خانواده ام قبول نکردند که بروند خواستگاری و گفته اند اگر می خواهی با همچین دخترهایی ازدواج کنی می تونی اما ما نه برات خواستگاری می ریم و نه در مراسمت شرکت می کنیم و منم با این وضعی که دارم خودم نمی تونم نتهایی برم خواستگاری .
به نظرم یک دختر کم سن رو راحت تر می تونم بش اعتماد کنم که اهل روابط جنسی نبوده . ما ایرانی هام که یک روده ی راست هم تو شکممون نیست . آحه دختری که رابطه ی جنسی با پسری داشته که نمی گه .
بعدشم این موضوع برام خیلییییییییییییییی مهمه .
کیوان جان شاید بتونم نداشتن رابطه ی جنسی رو برای ده ساله دیگه هم تحمل کنم اما اینکه دوست دختر نداشته باشم رو نمی تونم .
واقعا می گم . چندین بار امتحانش کردم .
حالا اگه من رفتم خواستگاری و خانواده ای قبول کردن چی ؟ یعنی اگه همچین خانواده ای پیدا شد که مثلا از نظر جایگاه اجتماعی و وضعیت اقتصادی وضعشون از ما بدتر بود و قبول کردند چی ؟
مثلا دختره به جز من یک خواستگار بقال و یک خواستگار قصاب داشته باشه و بگویند داماد ما داره ارشدش رو توی یک رشته ی مهندسی پرطرفدار در یک دانشگاه خوب می خونه و آینده ی خوبی داره .
کارم داشتم ولی خودم کمتر از یک ماهه که بی خیالش شدم تا ارشدم رو بدون دغدغه ی کار بخونم و البته از کارم هم خوشم نمی یومد .
یعنی به نظرتون این حق رو دارم که در مورد گذشتم حرفی نزنم ؟
فکر می کنید گذشته ی من انقدر بده که دختره بعد از شنیدنش بگه نه ؟ مگه من چکار کردم . تازه من می خوام بگم که دختره بفهمه بی بند و بار نبودم که اگه هست پاشو از زندگیم بکشه بیرون
علاقه مندی ها (Bookmarks)