طفل معصوم رو اسیر کنم ! مگه من چه سابقه و افکاری دارم ؟نمی دونم این حرفای آخر رو از سر ناراحتی میگید ؟ اگر نه که مشکلاتتون خیلی جدیه
شما ناسلامتی دارید کارشناسی ارشد میخونید! یبار متن خودتونو بخونید ببینید واقعا" این نوشته شایسته ی شماست؟ یعنی واقعا" وجدانتون در این حده که با سابقه و افکاری که دارید برید یک دختر طفل معصوم رو اسیر کنید؟ یعنی شما که نسل جدید هستید با نسل قبل هیچ تفاوتی ندارید؟ هیچ حرف تازه ای ندارید؟ از این همه تجربه توی دانشگاه و جامعه این طوری نتیجه گرفتید؟ شما کار دیگه ای به جز قصابی و بقالی نمیشناسید؟
اگه کار با درآمد خوب مرتبط با رشتم گیر نیاوردم باید هر کاری که گیر آوردم یکنم دیگه
من اگه الآن بخوام با یک دختری که چهار پنج سال ازم کوچک تر باشه ازدواج کنم مشکلی ندارم که توی شهر خودم درس بخونه یا توی محیط غیر مختلط کار کنه . اما اگه بخوام ۵ یا ۶ ساله دیگه ازدواج کنم و تفاوت سنی خودم با همسرم ۱۰ سال باشه بش اجازه ی درس خوندن یا کار کردن نمی دم که نکنه چون من خیلی ازش سنم بیشتره بم خیانت کنه .
من خط قرمزم اینکه می خوام تا چند ماهه دیگه یک کسی رو داشته باشم . این خط قرمز منه . اگه با این وجود می تونم آدم خوبی باشم حاضرم به بقیه حرفاتون گوش کنم .
اما اگه حرف شما اینه که تا ۵ ساله دیگه تنها باشم و نه دوست دختر داشته باشم و نه ازدواج کنم و تازه توی ۳۰ سالگی بخوام به ازدواج فکر کنم ، من دوست ندارم اون طوری که شما می گید زندگی کنم .
خیالتون هم راحت باشه .شاید در حدود ۹۰ درصد جامعه تا ۳۰ سالگی یا دوست دارند یا ازدواج می کنند و بدبخت هم نمی شوند و منم یک از اون ها .
خب حالا تکلیف منو مشخص کنید . اگه همون حرفای قبلی رو می خواهید بزنید حرفاتون به درد من نمی خوره .
- - - Updated - - -
به نظرم وقتی می رم خواستگاری در مورد عقایدم حرف بزنم و کامل توضیح بدم
به نطرم اینکه در مورد گذشتم حرفی نزنم و از گذشته ی طرف هم چیزی نپرسم بهترین کاریه که می تونم بکنم .
اگر هم قبل از ازدواج یا بعد از اون در مورد گذشتم ازم پرسید صادقانه بش جواب می دم .
بعدشم یک جایی می رم خواستگاری که دخترشون تازه بخواد بره دانشگاه . تا اون می خواد چهار سال لیسانسش رو بگیره منم آمادگی ازدواج رو پیدا می کنم .
توی همین همدری مشاور ها می گفتند که بهتره اختلاف سنی بین ۴ تا ۶ سال باشه و این طوری اختلاف سنی من هم با همسرم ۵ سال می شه که بهترین سن ممکن هست .
بشم می گم که اجازه ی تحصیل در شهرمون و کار توی محیط غیر مختلط رو بش می دهم .
این طوری خوبه دیگه ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)