سلام
ابتدا از مدیریت سایت عذر خواهی میکنم بابت ارسال پست اما احساس میکنم ضرورت داره .
خانم دل ، شما به چه دلیلی پیشنهاد رابطه جنسی رو به ایشون میدید ؟ این دو هنوز عروسی نکردن و مستقل زندگی نمی کنن .
ایا شما به یک دوست دختر و پسر این پیشنهاد رو میدید ؟ بحث محرمیت شرعی به کنار ، آیا وقتی یک پسر که هنوز نتونسته برای خودش زندگی مستقل فراهم کنه یعنی هنوز باید سعی و تلاش کنه برای ساختن زندگی خودش و مسولییت زندگی مستقل رو قبول نکرده آیا مجاز هست رابطه جنسی داشته باشه ؟ آیا دیگه انگیزه ای برای کوشش و پیشرفت براش باقی میمونه ؟
نامزد ایشون فقط 22 سالشه ، مسلم هست که ایشون این کار رو دوست داره ، یک پسر 18 ساله هم دوست داره اما آیا شما صلاح میدونید ؟ حتی صیغه محرمیت هم باشه ؟
این کار اشتباه چون دیگه زندگی این پسر سوخت میشه ، دیگه انرژی و انگیزه لازم برای سخت کوشی وتلاش رو از دست میده در یک صورت شاید قابل قبول باشه برای پسری که ( یک سیستم یا شغل آماده در اختیارش هست و فقط قراره عنوان ریس یا صاحب اونجا رو یدک کنه ) مثلا ... پسر فلان تاجر یا مالک فلان هتل یا ... یا حالا در موارد حداقلی ، مثلا پسر یک مغازه دار که قراره بعدا جای باباش بره و مغازه رو بچرخونه یعنی در همین حد از اون انتظار هست.... این کار رو انجام بده ، نه یک پسر معمولی و دارای آرزوی پیشرفت ( این ها فقط نظر شخصی من یا فقط ناشی از تجربیات شخصی من نیست ).
اما از طرفی چون این دو نامزد شرعی هستند ، من پیشنهاد میکنم تا اونجا که امکان هست با روش دوستانه و صمیمانه خانم الهام با هنر خودشون از این کار ممانعت کنن. من احساسم این هست که با نبود یا کم کردن این رابطه ، انگیزه ایشون برای پیشرفت در زندگی و حتی علاقه ایشون به خانم الهام بیشتر میشه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)