عزیزم، این سه روز رو پیشش بودی؟ چه جوری رفتار کردی؟ تونستی مدیریت کنی رفتار خودت و رابطه تون رو؟
ببین الهام جان! به نظر من درسته؛ بودنه رابطه زناشوئی واسه آقایون مهمه و البته قبول دارم که گزینه های زیادی توی جامعه ی ما هستند که بخوان جایگزین بشن. اما اون چیزی که در این بین میتونه تعادل به وجود بیاره محبت و عشق تو و بودن تو در قلب و فکر همسرت هست. یعنی نوع رفتار تو با همسرت و همین طور کیفیت رابطه زناشوئی بسیار بسیار باعث میشه که اون بتونه بین اون دو مورد تعادل ایجاد کنه!
یعنی اگر رابطه ی عاطفی تون قوی باشه و یا هفته ای یکبار که کنار هم هستید، بتونی از لحاظ روانی توی ارتباط زناشوئی تون نهایت لذت رو به همسرت بدی؛ اون خودش میدونه که دیگه با قلبش، محیط اطرافش و شرایطی که توش قرار میگیره چه جوری کنار بیاد.
----------------
الهام خانم! بعد از اینکه متوجه شدی که خانم های دیگه ای هم هستند که شرایط شما رو تجربه کردند و حس کردی که تنها نیستی باید به این هم فکر کنی که خانم های زیادی هم بودند که تونستند از این شرایط و بدتر از این سربلند بیرون بیان و زندگی شون رو توی دستاشون بگیرن.
دیگه گریه کردن بسه! وقتشه که تلاش کنی واسه ساختن زندگیت!
میدونی بعد از خودت، همسرت به چه چیزهایی علاقه داره؟ چه کارها و سرگرم هایی داره؟ توی چه شرایطی احساس خوشحالی میکنه و شادابه و میخنده؟ به قول آقای sci، از ایشون یوزر منوال داری؟ چقدر توی این دو سال و نیم شناختیش؟
پاشو! پاشو! وقتشه که یه آب و جارو به خودت و زندگیت بدی!
منتظر خبرهای خوبت هستم. بعد هم گفتم: فکرهای مثبت کن. اصلا درست میخواست که این سه روز پیشش باشی. آیا غیر از اینه که دوست داشته و دلش میخواسته سه روز رو پیش عشقش باشه؟ باهاش حرف زدی. اعتبارسازی کردی راجع به موضوع توجه به ناراحتیت یا نه فراموش کردی؟
آرزوهایم مشخص است و دست یافتنی و
من
برای رسیدن به آنها نهایت تلاش خود را خواهم داشت!
و امروز
من شاکرم! شاکرم که خداوندی دارم که
آرزوهایم رو به من هدیه دادند و
منه انسان
چیزی رو نخواهم ساخت، حتی دیگر لیستی نخواهم نوشت، من!!
من سر طاعت در برابر لیستی که به من هدیه میدهد برمیآورم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)