سلام عزیزم
در اینصورت یه سوال دیگه برام مطرح میشه، و اون اینکه تا چه حد توانایی تغییر تعاریف و نگرشت رو داری؟ این توانایی، ارتباط مستقیمی با ساخت یافته بودن ذهنت داره.
باهوش بودنت (که قطعا برای قبولی تو دانشگاهی که تو درس خوندی، الزامی بوده) و توانایی تحلیلت (که برای فارغ التحصیلی از اون دانشگاه الزامی بوده) این نوید رو به من میده که ذهن نسبتا ساخت یافته ای داشته باشی. ذهنی که قابلیت ترمیم و اصلاح محتویاتش رو داشته باشه.
===============================================
برای ادامه حرفام نیازی به پاسخت به سوال بالا ندارم، چون انسان با هر سطحی از توانایی، قادره تواناییش رو افزایش بده. این از قابلیت های موجودی بنام انسانه...
===============================================
اما اصل چیزی که میخوام بهت بگم اینه:
قبل از اینکه دنبال هدف برای زندگی باشیم، لازمه:
(1) "زندگی" کنیم.
(2) نگرش درستی نسبت به خود زندگی داشته باشیم.
اگه در شرایطی که (1) هنوز زندگی نکردیم، (2) نگاه درستی به زندگی نداریم، یه روح عمیق هم داشته باشیم که از ما انتظار داشته باشه عمیقا ارضائش کنیم، اونوقت یا مدام به این سو و آن سو می دویم و هیچی ارضائمون نمیکنه، یا مثل تو به هیچ سمتی نمیریم، چون هیچ راهی قادر نیست بهمون اطمینان بده که ما رو به چیزی که عطشش رو داریم میرسونه.
از نظر من اولین قدم اینه که زندگی کنی. و برای اینکه بتونی زندگی کنی، لازمه قبلش زنده باشی. و تا نتونی از وجود داشتنت لذت ببری، زنده نیستی.
از اینجا به بعدش رو دلیلی نداره توضیح بدم، چون چیزی نیست که یادگرفتنی باشه، فقط باید دید، و بعد هم شد. بعلاوه خودم هم هنوز کامل بهش تسلط ندارم، فقط هر از گاهی می بینمش و بعد از جلو چشمم محو میشه... اما در این حد بگم که: وقتی زنده شدی و زندگی کردی، متوجه می شی که برای عمیقا ارضا شدن، وابسته به یه هدف یا یه مسیر نخواهی بود. بلکه این مسیرها هستند که برای ارضا شدنشون به سمت تو میان... اونوقت راحت درس میخونی، راحت کار می کنی، چون نیازمند این نیستی که فعالیت هایی که در طی روز انجام میدی، به زندگیت معنا بدن، بلکه این تو و زندگیت هستید که به اون فعالیت ها معنا میدید، حتی فعالیت های خیریه...
وجود یک انسان اصیل تر از چیزیه که یه هدف بهش معنا بده. پس بدون که نه اهداف اونقدرا اثر حیاتی ای در زندگیت دارن، و نه اون انسان هایی که با همه توان در یک مسیر پیش میرن، نهایتا ارضا میشن... هیچ چیزی روی این سیاره قادر نیست روح یک "انسان" رو ارضا کنه، چون "انسان" خودش موجودیه بسیار اصیل تر و عمیق تر از این سیاره...
============================================
اگه چیزهایی که گفتم برات مفهومی داشتند، معنیش اینه که تو هم در فضایی هستی که من هستم. در اونصورت توصیه می کنم کتاب "نیروی حال" از "اکهارت تله" رو مطالعه کنی. (فارسی و انگلیسیش رو میتونی از اینترنت برداری.)
===========================================
زیبا ترین روزها، و دلچسب ترین نفس ها رو برات آرزو می کنم.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)