از پول نمی تونم بگذرم ومی دونم چقدر پول درآوردن توی این دوره زمونه برای شروع یک زندگی سخته .اما ضرر شما به قول خودتون 60 میلیون پول هست یا دو سال دیرتر ازدواج کردن یا رفتن به یه شهر دیگه یا ... اینها با ضرر اول قابل مقایسه نیست
دیگه هم زن می خوام و حوصله ی دوست دختر رو ندارم و تنهایی رو هم نمی خوام بیشتر تحمل کنم .
دوستم ندارم که خانوادم طردم کنند و ازم حمایت نکنند و منو تنها بذارند و حمایتشون برام مهمه .
البته تعدادشون بیشتر از یکی بوده و زیادم با دخترا بیرون رفتم . من با سه تا دختر بیشتر از یک سال دوست بودم و اگه دختر هایی که باشون چند ماه رفیق بودم رو هم بخواهید حساب کنید که تعدادشون بیشتر می شه . اما رابطه هام فقط در حد بیرون رفتن بوده . با هر کدومشون که به هم می زدم می خواستم دیگه نرم سراغ این کارا ولی بعد از یک مدت دوباره با یکی رفیق می شدم .مساله دوستی شما با یک دختر که گفتید چند باری بیرون رفتید و رابطه عمیق نبوده، عامل مهمی در ازدواج با یک دختر نجیب و ... نیست
اگه یک دختری ازم بپرسه با چند تا دختر رفیق بودم چی بگم . دختری هم حاضر می شه گذشته ی منو قبول کنه که خودش هم یک گذشته ای داشته باشه .
شاید اشتباه کردم که اسم کاربری ام رو انسانیت گذاشتم چون انگار فاقدش هستم .
قبلا هم این حرف رو به من زدید . خب می گید چکار کنممهم بخش اعتقادات شماست که تاثیر زیادی روی زندگیتون گذاشته و این را تاپیکها و بحث های شما خوب نشون می ده.
باید برای این قسمت یک فکر اساسی بکنید. هیچ دختری دوست نداره با این همه سرگردانی و آشفتگی زندگی کنه.
من عقایدم برای انقدر اهمیت نداره که بخوام براش هزینه ای بدم . شاید یک موقعی برای عقایدم خیلی ارزشمند بود ولی الان اصلا موضوع مهمی توی زندگیم نیست .به این رویه ای که پیش گرفتی میگن یه بام ودو هواداشتن واصلا با"انسانیت"جور درنمیاد. اگه عقایدشخصی خودت رو واقعا باور داری پس حتما هزینه ش رو قبول میکنی
خب من هیچ وقت کاری نمی کنم که برادر خانومم عقایدم رو بفهمه . چه برسه به اینکه بخوام رو عقایدم پافشاری کنمداماد ما چنین کاری رو که شما کردید روانجام داد نتیجه ش این شد که ۵ماه بعد عقدش وقتی مطمئن شدم عقایدش چیه و روشون جدی هست ازخونه انداختمش بیرون.چون پنهانکاری کردو شب خواستگاری نگفته بود...
درمورد دوس دختر داشتن هم اگه درحال حاضراعتقاد به روابط آزاد دارید بحثش جداست اما اگه واقعا وقلبا عقیده به روابط آزاد ندارید میتونید دختر رو درصورت سوال پرسیدن قانع کنید.
نه من روابط آزاد رو اصلا قبول ندارم و اصلا برای همین هم بود که با هر دختری که رفیق می شدم بعد از یک مدت بی خیالش می شدم .
- - - Updated - - -
شاید اگه یک اشتاهی کرده بودم قبول می کردم تاوانش رو بدم ولی آخه من چکار کردم که بخوام این همه تاوان بدمبه این رویه ای که پیش گرفتی میگن یه بام ودو هواداشتن واصلا با"انسانیت"جور درنمیاد. اگه عقایدشخصی خودت رو واقعا باور داری پس حتما هزینه ش رو قبول میکنی
- - - Updated - - -
الآن فرجه ی قبل از امتحانات ترم هست . برای همین هم فکر کنم دوباره رفتم توی فکر . از فردا می خوام بی خیاله اینجا بشم تا بعد از امتحانات .
البته به این نتیجه رسیدم که خیلی هم انسان با وجدانی نیستم . اصلا اگه دوباره هم بیام نمی دونم بیام اینجا چی بگم . کاش می تونستم بهتر زندگی کنم .

علاقه مندی ها (Bookmarks)