نقل قول نوشته اصلی توسط فرهنگ 27 نمایش پست ها
در مورد آخر فکرت درسته.خاستگاری به صورت رسمی انجام شده یا قراری هست بین خودتون تا بعد به اطلاع خانواده برسه؟
با مادرشون اومدند خونمون

- - - Updated - - -

در مورد مهریه و همه چی ایشون حق به جانبن و به مو قعیت خودشون فقط فکر میکنند
به نظر من تو توافق بین دو طرف برای ازدواج باید برد 50 ، 50 برای هر دو طرف باشه
نظرشون در مورد عندالاستطاعه بودن اینو نشون میده که هیچ ارزشی برای زن قائل نیستن
یعنی اگه تو زندگی به دلم نشستی محترمانه میفرستمت خونه پدرت و لزومی نداره واسه مهریه بترسم
و این نمود پیدا میکنه که تو زندگی هم ارزشی برای همسرش قائل نیست

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ammin نمایش پست ها
سلام،

درمورد سیگاراگه تا دیروزترک کرده بود میتونستی روش حساب کنی ولی قول درآینده رو به هیچ وجه حساب نکن ایشان یه نکته مبهم رو هم توی قرارش باشماگنجانده که اگه نتونست ترک کنه شمامقصرمیشی چون میگه عواطفشو تامین نکردی!!(ترک سیگارکاملا به اراده شخصی خودش بستگی داره ومیبایست تاقبل ازدواج ترک میکرد،اگه واقعاخواهان ترکش بوده)

نکته اصلی اینجاست که آیامیتونی یک شوهرسیگاری روبپذیری یاخیر.نه اینکه به خاطر تنفرت ازسیگاربه خودت وعده سر خرمن بدهی

امامهریه ی معقولی هم بهتره باشه این حق یک زن هست ولی در نهایت خودت مختار هستی

در موردمکینگ لاو قبل ازعقد که منطقی نیست.درگیرشدن احساس ازیک طرف واگه قضیه جور نشود یه جورضررکردی درصورتی هم که ازدواج کنید بعدا او خودت رو متهم میکنه که چرا قبول کردی هرچقد هم حرفای روشنفکرانه بزنه وبهت قول بده بعد ازدواج اعتراضی نمیکنه،بازهم نباید قبول کرد.
در مورد مهریه و همه چی ایشون حق به جانبن و به مو قعیت خودشون فقط فکر میکنند
به نظر من تو توافق بین دو طرف برای ازدواج باید برد 50 ، 50 برای هر دو طرف باشه
نظرشون در مورد عندالاستطاعه بودن اینو نشون میده که هیچ ارزشی برای زن قائل نیستن
یعنی اگه تو زندگی به دلم نشستی محترمانه میفرستمت خونه پدرت و لزومی نداره واسه مهریه بترسم
و این نمود پیدا میکنه که تو زندگی هم ارزشی برای همسرش قائل نیست

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط toojih نمایش پست ها
سلام، البته روی بقیه موارد هم میشه بحث کرد هر چند همونطور که جناب اعداد زیر 7 هم گفت میشه به پای روراستی و شفافیت گذاشت و بر اساس اونها هیچ برداشتی نکرد.

ولی این چیزی که ایشون بعد از 5 جلسه 2 ساعته از شما درخواست کرده برام خیلی عجیب اومد. و بعد از اون اینکه هنوز با این درخواستشون فکرتون رو هم مشغول کرده. این هم برام عجیب بود. من به عنوان یکمرد اینها رو که کنار هم میزارم تصور میکنم که چیزهایی که نوشتین برعکس اتفاق افتاده.

یعنی اول فکرتون رو مشغول کرده و او احساس کرده که فکرتون رو مشغول کرده میدون رو باز دیده هرچی خواسته گفته و حتی درخواست رابطه قبل از ازدواج داده!
توجیهاتی داشتند
نظرتون به عنوان یه مرد چیه
میگفتند بیشتر طلاق ها به خاطر نارضایتی جنسیه
زوج هایی که شب عروسی هم رو میبینند و از ریخت و شیوه روابط زناشوییشون خوششون نمیاد تا 6 ماه
بیشتر نمی تونند تحمل کنند و طلاق میگیرند
بخاطر همین بهتره این اتفاق حتی در مقدار کمش قبل رسمس شدن بیفته
تا اگه به دل هم نشستن اصلا ادامه ندند
من بهشون گفتم این وابستگی میاره و ضربه روحی به همراه داره اگه وصلت سر گیره
گفتن ضربه روحی قبل ازدواج به مراتب تحملش آسون تر از بعد ازدواجه