نوشته اصلی توسط
Less Than Nothing
با سلام
- از اونجایی که چپ و راست پست هام ویرایش میشه خودم میگم، این نظر شخصی خودم هست و فمنیسم نیستم، خواهر مادر دارم !
در مورد سرفه و تعریق ایشون اگر به بنده اطلاعات بیشتری بدید میتونم راهنمایی بکنم که بیماری ایشون در چه فازی هستش. احتمال داره که ایشون هنوز تحت مراقبت نیستند یا باید غده تیروئید ایشون رو برداشت که باعث نشه که مجرای حلق شون رو مسدود کنه. البته ممکنه که ایشون مبتلا به بیماری های ثانوی باشند که پرکاری تیروئید ایجاد میکنه.
یک مرد حقی نداره که میزان درآمد و دارایی های خانمشون رو زیر نظر بگیره یا از خانومش درآمدش رو مسدود کنه برای خودش که اکثر مردها این کار رو میکنند و حقوق زنشون رو میزارند توی حساب خودشون و از اون میخورند و به پول خودشون دست نمیزنند. ایثار زن اونجایی هست که بدون اینکه مردش ازش بخواد از نظر مالی بهش کمک کنه !
از الان دندون تیز کرده واسه مال شما !
در مورد کار زن هم این اجازه باید تمام و کمال به زن داده بشه، حق بچه و حق طلاق و غیره باید توی سند اورده بشه.
در مورد مهریه، قربونت برم من اجازه نمیدم که خواهر خودم با این وضع ازدواج کنه همونجا خواستگار رو با خاک انداز میندازمش بیرون. گفتند مهریه رو سنگین نبندین نگفتند هیچی ! ایشون که دستشون به دهنش میرسه از الان خسیس بازی در میارند ؟ خدا رحم کنه به بقیه اش !
ایشون تعریق و بقیه مسائل رو دارند ومعاف شدند؟ بعد سیگار هم میکشند ؟ اگر خواستید مشخصات این فرد رو بدید تا در اسراع وقت به شورا عالی نظام وظیفه ابلاغ بشه که کارت پایان خدمت ایشون رو باطل کنند.
اگر پزشک مطلع باشه که بیمارش برای بهبود بیماری همکاری نکرده و باعث مزمن شدن بیماری بشه (خود خواسته) میشه کاری کرد که طرف از جاش دیگه بلند نشه.
به این دلیل هستش که کسی که بیماری تیروئید داره مصرف الکل، سیگار و برخی عوامل باعث بهبودی بیماری نمیشه و اگر بیمار تمارض بکنه و باعث بشه که بیماری به دلایلی از کنترل خارج بشه میشه در دادگاه پیگیری کرد و حکم رو به معافیت از رزم تقلیل داد. (این رو گفتم که از نظر قانونی اگر مزاحمت ایجاد کرد این مورد رو هم میتونید در کنار اون مساله خدایی نکرده مد نظر بگیرید که دستتون مطمئن باشید از این بابت باز هستش)
Making love !? تو جلسه خواستگاری !!! به پدرتون این BEEP رو تحویل بدید ( ببخشید بنده از دست این افراد به کلی شاکی هستم )
علاقه مندی ها (Bookmarks)