به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 01 فروردین 98 [ 02:42]
    سطح
    65
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 137
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,478

تشکرشده 1,276 در 407 پست

Array

New 07 برای سوار شدن در ماشین همکارغیر همجنس یاصحبت کاری محرمانه با رئیس، چطور عمل کنم بهتره؟

سلام به همه ی دوستای خوبم
    مشکلم زیاد بزرگ نیست اما بخاطرش عذاب وجدان دارم و میخوام یه بار برای همیشه حلش کنم
    عنوان بهتری به ذهنم نمیرسه اگه ایده بهتری دارین ممنون میشم پیشنهاد بدین تا عوضش کنم
    دوستان من برخلاف اینکه آدم خیلی جدی ای نیستم و توی خانواده هم خیلی یاد نگرفتم، اما خوشبختانه طرز صحبت و رفتارم با دیگران میتونه به شدت محترمانه باشه طوری که تا الان از کسی بی احترامی ندیدم و بارها بعد از یک برخورد، شنیدم که از رفتار و شخصیتم تعریف میکنن. جدیدا به واسطه ی کارهای پاره وقتی که انجام میدم با افرادی با تحصیلات بالا یا وضع اقتصادی خیلی بالا در ارتباطم. یعنی اکثرا آدم های تازه به دوران رسیده و بی جنبه ای نیستند و شاید با هزاران مورد مثل من برخورد داشته باشند. اما من گاهی در برخوردای اجتماعیم با این افراد دچار مشکل میشم!
    مثلا معمولا وقتی به من پیشنهاد میشه تا جایی من رو برسونن تشکر میکنم و قبول نمیکنم. اما چند وقت قبل یکی از این آقایون که برای کار با هم ملاقات داشتیم، به من گفتن که مسیرشون با من یکیه و من رو میرسونن. ایشون اصرار کرد و من حس کردم که بیشتر کش دادن این قضیه درست نیست و قبول کردم. موقع سوار شدن واقعا سر دوراهی موندم که صندلی جلو بشینم یا عقب! شاید این بحثا الان دیگه برای همه حل شده باشه خنده دار باشه! خود من هم با اینکه بارها توی این موقعیت بودم اما توی برخورد با این آقا نمیدونستم باید چیکار کنم. در نهایت رفتم جلو نشستم چون حس کردم شاید عقب نشستن برای ایشون بی احترامی باشه! اما بعد به شددددت عذاب وجدان گرفتم و الان بعد چند روز هنوز نگران اینم که نکنه با توجه به اینکه متاهل بودن، راجع به من تصور بدی پیدا کرده باشن!
    یا مثلا برای کاری پیش یکی از استادای دانشگاه رفتم و با توجه به اینکه کار تا حدی محرمانه بود در اتاق ایشون رو بستم و نزدیک 45 دقیقه راجع به کار صحبت کردیم. اما دیدم خانوم های دیگه وقتی به اتاقشون میان در اتاق رو باز میذارن! در حالی که من اینکارو تا حدی بی احترامی به شخصیت ایشون میدونستم.
    میدونم آخرین بار نیست که توی این موقعیت ها قرار میگیرم. پس خواهشا نظرتون رو درباره ی رفتاری که نشون دادم بهم بگین . دوست دارم بدونم اگه جای من بودید چیکار میکردین

2. 7 کاربر از پست مفید sara 65 تشکرکرده اند .

khaleghezey (پنجشنبه 22 اسفند 92), کاغذ بی خط (شنبه 24 اسفند 92), ژینا (جمعه 23 اسفند 92), میشل (جمعه 23 اسفند 92), مصباح الهدی (پنجشنبه 22 اسفند 92), آویژه (پنجشنبه 22 اسفند 92), بانوی آفتاب (سه شنبه 25 خرداد 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)