نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی نمایش پست ها

با سلام و احترام
پاسخ ایشون در کالبد شکافی مشکلتون و حتی در بسیاری از مسیر کاملا می تواند به شما کمک کند.
لیکن به خاطر عدم آشنایی کافی ایشون به بافت فرهنگی و زمینه اجتماعی ما راه کار نهایی ایشان نیاز به یک اصلاح خیلی مختصر دارد.

ما هرگز برای کمک به مراجعان خود، حاضر نیستیم فرد دیگری را قربانی کنیم.
ارتباط شما به منظور رهایی خود با یک دختر در فضای مجازی و گرفتار کردن احساسی او از نظر ما به خاطر اینکه به نوعی استفاده ابزاری از آن دختر هست. و اخلاقی نیست.
(البته در کشورهای دیگر با توجه به بافت فرهنگی ، اینگونه تعاملات شاید طبیعی باشد.)، همچنین با توجه به قدرت شدید شما در وابسته شدن، امکان دارد حتی در همین فضای مجازی هم برای شما مشکل قبلی تکرار شود و شما شدیدا شیفته شوید و آزار ببینید.

شما باید شروع کنید روی خود کار کنید. بر اساس پاسخ همین روانشناسی که آورده اید. باید افکار خود را اصلاح کنید. احساس خود را صحیح سازماندهی کنید و بر ا ساس آن رفتار صحیحی را پیش بگیرید.
راهکارهای انتهایی کارشناس چون مبتنی بر تمرکز زدایی هست مفید ارزیابی می شود.
یعنی شما باید دنبال این باشید که واگویه های ذهنی خود را در مورد آن دختر و همچنین دعا کنار گذاشته و به مسائل دیگر بیشتر بپردازید.
لیست علاقمندیها، ورزش، ارتباطات، تحصیلات، شغل و .... همه در این جهت به شما کمک می کنند.
سلام مدیر همدردی
از اینکه وقت پر ارزشتون رو برای من میزارین سپاسگذارم
در قسمتی از جواب این روانشناس که من اون رو ترجمه نکرده بودم ایشون گفته بودن چون من مسلط به زبان انگلیسی هستم بهتره یه دختری رو خارج از ایران تو اینترنت پیدا کنم ایشون گفته بودن بیشتر دختر های کشور های اروپایی و امریکایی خودشون برای تفریح هر کاری انجام میدن و بیشتر وقتشون رو با پسرا میگذرونن بدون اینکه به ازدواج فکر کنن و به من توصیه کرده بودن یه مدتی تو سایتهای دوستیابی خارجی بچرخم تا افکارم اپدیت بشن تا این افکار جدید که از دوستی اینترنتی به دست مییاد جایگزین افکار قبلیم بشن
ایشون در قسمتی از نوشته شون اشاره کرده بودن روان انسان وقتی از نوجوانی با یک احساس امیخته میشه و تا جوانی ادامه پیدا میکنه قسمت بزرگی از روان انسان رو به خودش اختصاص میده و در ضمیر خوداگاه به طور دایم فعال میشه و کنار گذاشتن چنین احساسی با روش های معمولی غیر ممکن هست چون ضمیر خداگاه با این فکر و احساس رشد کرده
ایشون نوشته بودن تفکر دعا و خواستن از خدا در ضمیر خوداگاه من هست نه ناخوداگاه من و به طور شبانه روز فعال هست و اگر ما بخواهیم چیزی را از ضمیر خوداگاه کمرنگ کنیم باید در اولین مرحله ان را به ضمیر ناخوداگاه ببریم و در مرحله دوم ان را کمرنگ کنیم و در دراز مدت به طور کامل از بین ببریم واین کار جز با جایگزینی افکار ممکن نیست و برای جایگزینی افکار باید تمام محدودیت ها را کنار گذاشت و مدتی به طور ازاد زندگی کرد

- - - Updated - - -

روش این روانشناس به نظر خودم هم منطقی میاد اما من مرجع تقلیدم اقای ایت الله خامنه ای هستند و وقتی به استفتائات ایشون مراجعه کردم متوجه شدم این کار کاملا متضاد با اموزه های دینی ماست ، الان به خاطر اشتباهم بد جور پشیمونم و نمی دونم باید چیکار کنم روش کارشناس سایت اقای sci خوبه اما کامل نیست چون فقط چند ساعتی روم اثر داره و بعد چند ساعت دوبار افکار تو مغزم فعال میشه