بارانی جان سلام
خب اینکه خواب ملاکت نیست خوبه . ولی چون اول اینو تعریف کردی شاید منم بگم تحت تاثیر خوابت قرار گرفتی
خب میگن خواب دیدی اونم از ائمه ویا خواب خوب و بد به کسی نگو و جلو آب جاری تعریف کن
بهت بگم منم خواب میبینم و خیلی به واقعیت رسیده حتی مشکلات امروزمو که شما خبر نداری من دیدم خواب ائمه هم دیدم نه چهره اما نورانی تو شب احیاء . ولی زمان تعبیرش هنوز نرسیده .
در کل خواب دیدن و اعتقاد داشتن برا همه هست تا نبینی و لمس نکنی باور نمیکنی ولی من باور میکنم . نکته اخر این موضوع هرگز خوابتو برا کسی تعریف نکن تا بعد از وقوع تعبیر جز بر آب
من هم فکر میکنم در نه اون خانم حکمتی بوده وخدا روشکر میکنم که العان خوشبختی و پدر هم هستی . درسته اسم همسرت زینب نیست و شاید از مترادف های این نام هم نباشه ولی حتما رفتار ایشون زینب وار هست
شاید میخواستن اسمشو بذارن زینب . شما در راستای اعتقاداتت قدم مناسب برداشتی پس بهش فکر نکن ایکاش در مورد خواب تحقیق بهتر داشتی و زمان و تاریخ و ایام خواب دیدنو ثبت میکردی تا از زمان تعبیر و غیره طبق روایات و احادیث از زمان تعبیر آن آگاه میشدی .
ترسم از اینکه زینبی که ازش دم میزنی پیداش بشه و آشیونه زندگیتو خراب کنه وتورو با خودش به جهنم گمراهان بکشونه .
این پرونده رو تو قلبت ببند و به چسب به زینبی که الان کنارته . بدرود

علاقه مندی ها (Bookmarks)