نازی و نیکیای عزیز چیزی که شما بهش نیاز دارید اعتماد به نفس و عزت نفس کافی هست . و اینو جز خودتون هیچ کس دیگه ای نمیتونه در شما ایجاد کنه . همسر شما از بین تمام دختران عالم و با وجود همه دختران دور وبرش از جمله همین دختر داییش شما رو انتخاب کرده . پس فقط همین یه مورد به نظر من کافیه که شما هم خودتون رو دوست داشته باشید و متوجه ارزش خودتون باشید . برای اینکه بتوانید رفتار خودتون رو مدیریت کنید اول باید بتونید افکار و عقایدتون رو مدیریت کنید . وقتی بتونید افکارتون رو در اون جهتی که میخواهید و در جهت درست هدایت کنید اعمال شما هم خود به خود در جهت درست پیش خواهد رفت . چیزهایی که گفتم رو عملا تجربه کردم . من خودم دختری بودم با اعتماد به نفس پایین . و به خاطر رفتار بد برخی از اطرافیانم ارزش چندانی برای خودم قائل نبودم ولی از وقتی که ازدواج کردم و مورد محبت همسرم قرار گرفتم عشق و محبت ایشون من رو شگفت زده کرد و به ارزش وجودی خودم پی بردم . سعی کردم محبتی که از ایشون دریافت میکنم رو هم به خودش و هم به دیگران باز تاب کنم . و همین باعث شد که در بین فامیل همسرم جایگاه خوبی پیدا کنم . معتقدم که خوبی و محبت مثل انرژیه و از بین نمیره و به خود شما باز گشت داده میشه یا بصورت پتانسیل در قلبها ذخیره میشه .

علاقه مندی ها (Bookmarks)