سلام برمودا
ارام برادر! اندکی صبر !
گاهی لازمه واکنش سریع نشان نداد. گاهی باید صبوری را به همین سادگی تمرین کرد! اینجا هر کس طبق انچه فکر میکند پیام میگذارد.
اینجا محیط مجازی است. به هرحال خطا رخ می دهد چه شما در حق بقیه چه بقیه در حق شما! نیازی به این همه ابراز احساس نیست!
شاید شاید گاهی پست دوستان خ مهربانانه نباشد اما بدانید گاهی اوقات نکات موجود درون پستهای اینگونه خ بیشتر از ازپستهایی است که خنثی هستند. و یا گاها مهربان
دوست عزیز همه شرایط شما را درک میکنند چه کسی که جدا شده چه کسی که نشده! اما خدایی شما قضاوت کنید دوستان برای شما وقت میگذارند و شما فقط تکیه کردی بر ف ب. دارید دورادور با هم لجبازی می کنید. گاهی تلنگر لازمه دوست من.
شاید پست خانم نادیا و اقای اثر راشومون مهربان نبود ( که بود شما ندیدین) ولی واقعا نکات خ خوبی داشتند.
اتفاقا من متوجه دو خصوصیت شما شدم و انهم یک زودرنجی شما و دیگری ذهن خوانی شما است. اصلا اشاره ایشان به مفهوم دنبال نس مخالف بودن شما نبود! چگونه برداشت کردین که به این نکته رسیدین!! شما با یک انتقاد که م یتوانستید براحتی از خود دفاع کنید حاضر به ترک محیطی شدید که قطعا برای شما بسیار کمک کننده خواهد بود!
من که از شما تا حدی قدیمی تر هستم واقعا بیشترین و مهمترین ویژگی شخصیتی اقای اثر راشومون رو منطقی بودن ایشان می دونم. و همین طور خانم نادیای عزیز که حرفهاشون بر پایه تجربه تلخی که اشته اند و حتی همسرشان نیز فرزندشان را از ایشان جدا کرده و به خارج از کشور برده اند
همه ادمها ممکنه سقوط کنند اما حفط ابهت در این سقوط بسیار مهمه.
دوستان واقعی شما بر شما انتقاد میکنند مطمین باشید دوست عزیز . تایید کردن همیشه روش دشمنان ادم هست. در ضمن یادتان باشه هر کدام از ما در هر انتخاب و تصمیم گیری خصوصیتهای خودمان را نشان می دهیم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)