============
پاورقی:

نقل قول نوشته اصلی توسط بهنام10 نمایش پست ها
ب اینکه ما با اسم حاشیه سازی یا به اصطلاح مدیران «بحث برانگیز بودن» مانع از طرح این مسائل بشیم ، مفید نیست .
با سلام و احترام
تجارب هشت ساله ما در همدردی نشان می دهد مانع شدن از بحث ها و جلوگیری از حاشیه سازی کاملا مفیدهست.
سبک فعالیت تالار این دوره ها را عینا و عملیاتی طی کرده است. سالهای نخست تالار که طرح اینگونه مباحث کاملا آزاد بود. 2 حالت پیش می آمد.
الف) کاربران تحت عنوان مباحثه، با هم درگیر می شدند و بحثهای نظری و تئوری و جامعه شناسی و سیاسی و اعتقادی ذیل تاپیک مراجعان می کردند. و کاربر هم متحیر که چگونه دعوای زن و شوهری آنها منجر به درگیری دو عده در مباحث سیاسی اجتماعی آنهم ذیل تاپیک او و به بهانه مشکل او پیش آورده است.
ب) مدیران
مدیران یا سرگرم سر و سامان دادن به توهین و قانون شکنی ها و ویرایش افراد بودند. یا باید اشتباهات فاحش نظری مراجعان در بحثهای سیاسی و اجتماعی را بی پاسخ نمی گذاشتند.
و اگر هم قصد داشتند کمکی به مراجع بکنند میان دعوای طرفین پاسخشان گم می شد.

همین تاپیک یک نوع بسیار بسیار رقیق شده و مثال خوبی از همین دست آزاد اندیشی ها و بحث هاست.
بنده یا باید پست ویرایش کنم. یا باید حذف کنم. یا بی خیال باشم تا افراد باهم چالش های نظری در مورد تعداد خانم امامان یا آزادی زنان و قلیان کشی آنها در جامعه بکنند یا بحث مهریه زنان و چالش هایش بحث شود.
یا باید پاسخگوی طرفین درگیری باشم که چرا پستهایشان ویرایش شده است.

من این پاسخ را نمی خواستم قرار دهم ، و پستهایی قبلی را ویرایش کنم.
اما برای اینکه شاید تازه واردها دقیقا ندانند روند چگونه بوده و هست این پست را با معذرت از صاحب تاپیک قرار می دهم.
امیدوار پس از پست من کسی به حاشیه نرود و اگر حرفی داشت از طریق لینک تماس با ما قرار دهد.
در ضمن برای کسانی که به اینگونه بحثها و چالش ها علاقمند هستند و مفید می دانند ، ما انجمن آزاد را در نظر گرفته ایم مکانی آرام برای بحث های نظری.

البته سیاست این سایت اینه که اگر برخی بانوان گرامی ، فمنیست بازی درآوردن ، ایرادی نداره و اخطاری هم نیست و کاربری مسدود نمیشه و پستش هم حذف نمیشه . ولی اگر یک آقایی حتی محترمانه به بحث ورود کرد ، میشه حاشیه سازی !
این که گفتید ، سیاست سایت نیست.
اینکه گروهی می گویند سایت مردسالاری تجویز می کند یا فیمنیستی. نشان می دهد که ما رو حق محوری و تکلیف محوری انجام وظیفه کرده و از جانب هر گروه هم مورد انتقاد قرار می گیرم.

اگه ما انقدر فرهنگ نداشته باشیم که حتی در فضای مجازی یک بحث درست در مورد این موضوعات داشته باشیم که دیگه جای تاسف داره . پس میشه تصور کرد که در زندگی مشترک که منافع افراد به شدت درگیر میشه ، کار باید به گیس و گیس کشی برسه . . .
بله جای تاسف دارد و در زندگی مشترک هم کار به گیس و گیس کشی می رسه و ما تالار همدردی را برای همین منظور افتتاح کردیم که هم روی این فرهنگ کار کنیم و مهارتهای ارتباطی را آموزش دهیم و هم نگذاریم کار به گیس و گیس کشی برسه.
اما واقعیت اینست که اگر مدیران این تالار 2 روز دست به ویرایش نبرند و اجازه دهند آزادنه افراد بحث کنند. سنگ روی سنگ بند نمیشود.
این به معنی بی فرهنگی همگان نیست. بلکه اگر در میان 100 نفر که تعامل دارند 5 نفر هم شروع به پستهای اهانت آمیز بزنند محیط ناآرام
می شود.

گفتنی هست ، پستهای حاشیه ای پس از این پست حذف می شود. صرفا مشکل مراجع و به صورت شخصی پاسخ دهید.