============
پاورقی:
با سلام و احترام
تجارب هشت ساله ما در همدردی نشان می دهد مانع شدن از بحث ها و جلوگیری از حاشیه سازی کاملا مفیدهست.
سبک فعالیت تالار این دوره ها را عینا و عملیاتی طی کرده است. سالهای نخست تالار که طرح اینگونه مباحث کاملا آزاد بود. 2 حالت پیش می آمد.
الف) کاربران تحت عنوان مباحثه، با هم درگیر می شدند و بحثهای نظری و تئوری و جامعه شناسی و سیاسی و اعتقادی ذیل تاپیک مراجعان می کردند. و کاربر هم متحیر که چگونه دعوای زن و شوهری آنها منجر به درگیری دو عده در مباحث سیاسی اجتماعی آنهم ذیل تاپیک او و به بهانه مشکل او پیش آورده است.
ب) مدیران
مدیران یا سرگرم سر و سامان دادن به توهین و قانون شکنی ها و ویرایش افراد بودند. یا باید اشتباهات فاحش نظری مراجعان در بحثهای سیاسی و اجتماعی را بی پاسخ نمی گذاشتند.
و اگر هم قصد داشتند کمکی به مراجع بکنند میان دعوای طرفین پاسخشان گم می شد.
همین تاپیک یک نوع بسیار بسیار رقیق شده و مثال خوبی از همین دست آزاد اندیشی ها و بحث هاست.
بنده یا باید پست ویرایش کنم. یا باید حذف کنم. یا بی خیال باشم تا افراد باهم چالش های نظری در مورد تعداد خانم امامان یا آزادی زنان و قلیان کشی آنها در جامعه بکنند یا بحث مهریه زنان و چالش هایش بحث شود.
یا باید پاسخگوی طرفین درگیری باشم که چرا پستهایشان ویرایش شده است.
من این پاسخ را نمی خواستم قرار دهم ، و پستهایی قبلی را ویرایش کنم.
اما برای اینکه شاید تازه واردها دقیقا ندانند روند چگونه بوده و هست این پست را با معذرت از صاحب تاپیک قرار می دهم.
امیدوار پس از پست من کسی به حاشیه نرود و اگر حرفی داشت از طریق لینک تماس با ما قرار دهد.
در ضمن برای کسانی که به اینگونه بحثها و چالش ها علاقمند هستند و مفید می دانند ، ما انجمن آزاد را در نظر گرفته ایم مکانی آرام برای بحث های نظری.
این که گفتید ، سیاست سایت نیست.
اینکه گروهی می گویند سایت مردسالاری تجویز می کند یا فیمنیستی. نشان می دهد که ما رو حق محوری و تکلیف محوری انجام وظیفه کرده و از جانب هر گروه هم مورد انتقاد قرار می گیرم.
بله جای تاسف دارد و در زندگی مشترک هم کار به گیس و گیس کشی می رسه و ما تالار همدردی را برای همین منظور افتتاح کردیم که هم روی این فرهنگ کار کنیم و مهارتهای ارتباطی را آموزش دهیم و هم نگذاریم کار به گیس و گیس کشی برسه.
اما واقعیت اینست که اگر مدیران این تالار 2 روز دست به ویرایش نبرند و اجازه دهند آزادنه افراد بحث کنند. سنگ روی سنگ بند نمیشود.
این به معنی بی فرهنگی همگان نیست. بلکه اگر در میان 100 نفر که تعامل دارند 5 نفر هم شروع به پستهای اهانت آمیز بزنند محیط ناآرام
می شود.
گفتنی هست ، پستهای حاشیه ای پس از این پست حذف می شود. صرفا مشکل مراجع و به صورت شخصی پاسخ دهید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)