سلام دوست گرامی
من نمیدونم آیا همه میتونن پاسخ بدن یا نه ولی یه نکاتی به ذهنم رسید که شاید مفید باشه
یک اینکه الان خیلی ها مثل شما هستن، توی اقوام و دوستان ما نمونه های زیادی هستند که دختر های خوبی اند و دوست هم دارند ازدواج کنند ولی خواستگار خوب نداشتن، حتی توی همکارا دخترهای با خصوصیات شما بودن که به خودم میگفتم خوش به حال پسری که با اینها ازدواج کنه ولی هنوز مجردن، پس به خاطر این موضوع خودتو ناراحت نکن و بخشی از زندگی ما دست قسمت هستش. من تقریبا لا مذهبم ولی به این موضوع ایمان آوردم. جالبه بدونی یه دختر توی فامیل داریم تا حالا 5 بار ازدواج کرده شوهر ها یکی از یکی بهتر و مودب تر و جدا شدن، همش از خودمون می پرسیم با اینهمه دختر جوون تر و زیباتر که موندن چطور این شوهر پیدا میکنه!
دوم اینکه باید سعی کنی بیشتر توی اجتماع و جلوی چشم باشی البته میگی شاغلی ولی مثلا کلاس جنبی چیزی بری ... از ارتباط و دوستی هم نترسی، ما اول فقط و فقط دوست بودیم و الان یه بچه داریم
سوم اینکه گاهی وقتا یه فکری ذهن و روح آدم رو میخوره ولی باید با تمرکز روی مسائل دیگه که دوست داری، ذهنت رو مشغول کنی چون تمرکز روی این موضوعات چیزی رو حل نمیکنه فقط ذهن رو خسته میکنه حتی دعای زیادی هم جواب نمیده، سعی کن خوب و زیبا و در عین حال ساده بگردی و توی کارهای جمعی و گروهی شرکت کنی، بقیه شو بسپر دست خدا

علاقه مندی ها (Bookmarks)