سلام آبی نازنین. من جای تو نیستم اما چیزی که میبینم اینه که خیلی داری خودتو اذیت میکنی. خیلی وقته داری انرژی صرف این موضوع میکنی. نتیجه ای هم گرفتی؟
تا کی میخوای هی منتظر باشی و به خودت امید بدی و بعد دوباره ناامید بشی و ....
این آقا فرض میکنیم خود خود فرشته. به نظر من الان برای تو شده یه هیولا در قالب فرشته. البته خودت هیولاش کردی. چون روز و شبت رو گرفته. داری میگی اگه فلان بشه نابود میشم و هی رفتارا و کارهاشو توضیح و توجیه و تفسیر میکنی. بعدم میگی خدایا چرا اذیتم میکنی.
واقعا آدمی که برای احساس و عشق پاک خودش ارزش قائل نباشه معلومه که روز به روز بیشتر عذاب میشه. (دور از جون).
ببخش که اینجور میگم آخه این آقا اگر تاحالا اقدامی نکرده، درسته که ما بیایم هی توجیه مثبت و منفی توی ذهنمون درست کنیم؟ یه نفر یه کاریو نمی کنه حالا هی بیایم برا خودمون توجیه و تفسیر کنیم؟
اگر میگی به خاطر کارت مجبوری باهاش کار کنی.... پس یا باید ذهنت رو از این علاقه آتشین خالی کنی یا اگه میشه تعدیلش کنی که اذیت نشی یا هی مدام همین فکرا یا ..... . راهی که زندگی خوب گفت هم جالب بود. ببین برای تو مناسبه؟ اونم امتحان کن.
یا اینکه کلا دیگه باهاش کار نکنی.... که نبینیش. بعدم نگران اینکه از این فرد برای کارت مناسبتر پیدا نشه هم نباش.
هر کدوم از این راه ها رو که انتخاب میکنی، نه با قهر و کین و .... بلکه با قدرت و احترام رفتار کن. بهر حال اون فرد قبل از هر چیز همکار شماست. شاید ندونه اصلا تو برای چی دیگه باهاش همکاری نمیکنی، من هم باشم ببینم کسی یهو کات میکنه ناراحت میشم. اما تو مسئول احساسات خودت هم هستی. پس به نظرم طوری رفتار کن که از عدالت به دور نباشه.(یعنی نه به خودت ظلم بشه و نه به دیگری). اگرم خواستی ادامه بدی صمیمیت نباشه بهتره. اصلا فکر نمیکنم روابط صمیمی دو نامحرم در کار صحیح باشه.
تلاش چیز خوبیه اما یادت باشه در عین حال اگر چیزی متعلق به تو باشه، بهت می رسه. اینقدر اعصاب خوردی و تحلیل و ... نمیخواد.
با قدرت و امید به خدا تصمیم بگیر. ما به صلاح خودمون گاهی وقتا اصلا آگاه نیستیم. خودت رو به خدا بسپار و زندگی کن.
- - - Updated - - -
ببخش اگر صریح صحبت کردم...![]()









علاقه مندی ها (Bookmarks)