برادر خوبم آقا تیام
خواهشم از شما اینه بعنوان خانمی که برای تاپیکتون وقت گذاشته نظرمو بدقت بخونین.
نه عشق افراطی و چشم و گوش بسته و نه خیلی سخت و انعطاف ناپذیر .. (لطفا منطقی باشین)
میفرمایند ممکن هست کسی دیگه در قلب خانمتون بیاد ... اینو در نظر داشته باشین زندگی خاله بازی نیست امروز یکی بیاد تو قلب من و فردا دیگری.. اونم درست زمانی که من بعنوان یک بزرگسال تأهل و البته تعهد دارم، و زندگیم مشکل خاصی نداره. ما زندگی های مختلفی رو میبینیم که بپایان رسیدن و توافقی جدا شدن اما اون زندگی ها سرشار از تضاد ها و بدرفتاری ها و ناسالمی های جسمی و اخلاقی بوده.. از اعتیاد و خیانت تا فساد جنسی و ضرب و شتم. اما زندگی شما مشکلی نداشته !!
اینکه به یکباره طرفتون بدون هیج دسترسی از شما جدا بشه نتها صحیح نیست بلکه بی اعتنایی به شماست و حتی پیگیری قانونی داره.
من هر چه فکر میکنم طبق نوشتتون دلیل محکمی نمیبینم جز یکسری دلایل که بدلیل عدم اثبات و قانون سایت از گفتنش معذروم.
شما برای زندگیتون زحمت کشیدین اینطور نیست برای هیچ همه چیز رو نابود کنین. خانم شما هرگز نمیپذیرن به خانه برگردن طبق گفته ی شما و تلاش بی نتیجتون.. اگر هم با فشار برگردن صفا و صمیمیتی نیست که با شما پای میز مذاکره بشینن. بدیهی هست مشاوره هم تشریف نمیارن.
اینکه یک زن یا مرد خانه گریز باشه و منزلش رو بدون هیچ دلیل و خبری ترک کنه.. نشانه ی فهیم بودنش نیست، نشانه ی بی مسئولیتی و عدم بلوغ فکری ایشان هست.
شما حقوقی دارین مثل یک خانم و باید بدونین همسر شما چه دلیل ارزشمندی برای خروج از منزل داره.
من تأکید میکنم که تنبیه فقط کتک کاری و سخنان ناشایست نیست! ایشون الان همسر شما هستن و از شما دور ... پس هیج ناراحتی و فشاری بر روی ایشان نیست. بگذارین همینطور به زندگی ادامه بدن، از اونجایی که نیت اینو ندارن شوهر کنن و ... پس نباید ناراحت از این امر باشن.
من عذر میخوام اما احتمال بالایی میدم که خودشون و خانوادشون اغفال شدن و متأسفانه در بیراهه قدم بر میدارن. شاید حرف من خوشایند نباشه اما این امر فقط و فقط با عدم پیگیری شما و تحقیق نامحسوس امکان پذیر هست.
اگر شما متوجه امر غیر عادی بشین و توسط قانون تأیید بشه میتونین به سهولت در انتهای مسیر که دیگه راهی نمونده جدا بشین.
الان بهترین اتفاق برای همسر و خانوادتوشون طلاق دادن شماست که به نیات بعدی برسن و این چیزی نیست که شما بخواین.
بله من از وجه مثبت حرف زدم این خیلی مهمه ..، ما برای حرف دیگران زندگی نمیکنیم یا بقول شما عشق هست و بحث حرف دیگری نیست اما بقول قدیمی ها آش نخورده و دهان سوخته. بالاخره هر نتیجه ای که حاصل بشه شما میخواین به زندگی ادامه بدین و با حرف و حدیث امکان پذیر نیست چون مردم روی گذشته خوب دیگران و اخلاق و رفتارش سرمایه میذارن.
و در آخر شما نباید پیگیری کنین و باید شرط برقراری ارتباط رو مراجعه ی دو نفره به مشاوره قرار بدین که در اون صورت نیت اصلیشو از زبان مشاوره بشنوین. اونوقت خیلی بهتر میتونین برای آیندتون تصمیم بگیرین.

علاقه مندی ها (Bookmarks)