به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 108

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 10:10]
    سطح
    64
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 249
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocial3 months registered5000 Experience Points
    تشکرها
    199

تشکرشده 1,077 در 458 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط تیام2012 نمایش پست ها
    سلام سحر خانم، بسیار ممنونم که شما و بقیه دوستان وقت میزارین و مشاوره میدین. من هم الان با نیت صبر و تحقیق نامحسوس موافقم. هر چند با مشورت خانواده، فرد یا افرادی که مورد احترام دو طرف اند رو فرستادیم جلو تا بعد از گذرانده شدن چند ماه برای ما جواب بیارند و بفهمیم بالاخره تکلیف چیست؟ جالبه فامیل خودشون هم میگن این دلایل دلایلی نیست که یه زندگی بخواد خراب بشه. به هر حال تو یکی از آخرین دفعات واسطه هستیم و منتظر جواب! من مطمئنا حتی اگر جوابش منفی باشه هیچ اقدامی نخواهم کرد و میگویم طلاق نمیدهم! اگر مشکلی هست بفرمایند چیست حل کنیم! در غیر اینصورت با ید توافقی جدا بشیم و اینکه خودشون اقدام کنن.سحر خانم نمیدونم مسئله گلاویز شدن برادرشون رو با من را یادتان هست یا نه؟ متاسفانه ایشون انگار دنبال انتقام گرفتن و تسویه حساب شخصی اند چون خودشون زنشونو طلاق دادند و بقیه رو مقصر اینکار میدانند در صورتی که خانمش به دلیل اعتیاد به مواد مخدر و شیشه ازشون جداشد. خانمم پدرش فوت کرده و ایشون میخواد بگه من جای پدرم هستم ولی متاسفانه به شدت زننده عمل کرد و به جای حل کردن موضوع، مورد را پیچیده تر کرد و فقط با طبیعی جلوه دادن طلاق به تحریک خواهرشون یا خانمم میپردازن. بعد به صورت آموزش به خانمم میگه حتما باید مهریتو بگیری!؟ از خداخواسته اکنون تمام ارتباط با واسطه یا بی واسطه قطع شده. متاسفانه تحریک میکنن و میکشند کنار. الان به همه دارن میگن ما بخدا داریم به دخترمون میگیم برگرد ولی خودش میگه نمیخوام و دوسش ندارم. در صورتی که میدانم عصبانیت و تحریک فوق العاده موجب بیان شدن این جملات شده‌است. میدانم اکنون من میتوانم اقدام قانونی کنم ولی حدسی مکه شاید به لجبازی بیافتند بخاطر همین روش شما رو بیشتر ترجیح میدم که صبر و مرور زمان شاید نتیجه بهتری بده.
    - - - Updated - - -

سلام آقا تیام
    مسئله ی گلاویز شدن رو نه بیاد نداشتم، اما فرمودین زن برادرشون بدلیل اعتیاد به مواد مخدر از ایشون جدا شدن.
    ببینین برادر من..شما چه چیزی در این خانواده پیدا میکنید که دلیلی باشه برای اینکه بگین این افراد عملشون موجه و افکارشون درست هست؟
    اعتیاد/ خانه گریزی خانمتون/برادرشون/ حرف و حدیث های فراوان/ خانواده ای که فرد رو به طلاق سوق میدن و در عملی نادرست همراهیش میکنن/ گلاویز شدن/ نداشتن بچه در صورت سلامت جسمی که علتش استفاده از روش های ساده برای جلوگیری از بارداری هست... من اتفاق خوبی نمیبینم و دلیلی برای این همه ناراحتی شما نیست!
    من نگفتم واسطه از مردم ببرین یا مردم و فامیل مشاورتون بشن، گفتم این رشته ی پیگیری رو قطع کنین اما متأسفانه باز میخواین آدم بفرستین و به این دور باطل رو ادامه بدین. قتل کردین که آدم میفرستین؟
    کسی حاضر نیست با خانواده های اینچنینی وصلت کنه اما وقتی شما مدام میری و میای به اونها توهم خوب بودن دست میده . رفتار و گفتارشونو صحیح میدونن و یجورایی شما مقصر و بانی اصلی اختلافات بنظر میرسین.
    چقدر به مسایل مختلف جدای از عشق افراطی فکر کردین و چقدر برای خودتون وقت گذاشتین؟!
    درباره ی مهریه اینطور نیست دو دستی بهش مهریشو بدن و قطعا مشکلات قانونی پیش میاد که اینو با وکیل خبره میتونین صحبت کنین.
    اما فشار برای گرفتن مهریه یعنی اینکه به آخر خط فکر کردن و برنامه های جدیدی دارن.

خدمتتون عرض کردم با شرایط قانونی میتونین ایشون رو نگه دارین و با میل شخصیش یا توافق دو طرفه یا مهریشونو ببخشن یا مقداری توافقی بگیرن و خلاص اما همسرتون باشن. این خودش تنبیه بزرگی هست و در اینصورت اگر اغفال شده باشن نمیتونن ازدواج کنن و راه پشیمانی هموار هست..
    شما هم تا مدت ها احتمالا توان تشکیل زندگی جدید و قرار گرفتن در رابطه ی عاطفی جدید رو نخواهید داشت . اگر بعد از شرطتتون مبنی بر رفتن پیش مشاوره تصمیمتون نهایی شد تا زمان قرار گرفتن در رابطه ی عاطفی جدید ایشونو نگه دارین تا تنبیه بشن . زمانی که قصد زندگی جدید و همسر جدید کردین طلاقش بدین بدلیل نیومدنشون سر زندگی و برای این حرفتون حتما سند داشته باشین... چون مراجع قانونی فقط با سند میپذیرین.
    زمان میگذره و شما در طی زمان میتونین با استفاده از تحرکات بعدی تصمیم های بهتری بگیرین.
    اگر تقدیر الهی بر این بود از این خانم جدا بشین بعنوان خواهر کوچکتون ازتون درخواست دارم اول دنبال خانواده ی خوب بگردین و بعد دختر خوب. دختری که بلوغ فکری و اخلاق داشته باشه، آدمی با اعتقادات متوسط یا قوی، کسی که عاشق فرزند و زندگی باشه
    .
    ویرایش توسط بالهای صداقت : یکشنبه 29 بهمن 96 در ساعت 18:40 دلیل: اصلاح کد php

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)