نوشته اصلی توسط
تیام2012
سلام سحر خانم، بسیار ممنونم که شما و بقیه دوستان وقت میزارین و مشاوره میدین. من هم الان با نیت صبر و تحقیق نامحسوس موافقم. هر چند با مشورت خانواده، فرد یا افرادی که مورد احترام دو طرف اند رو فرستادیم جلو تا بعد از گذرانده شدن چند ماه برای ما جواب بیارند و بفهمیم بالاخره تکلیف چیست؟ جالبه فامیل خودشون هم میگن این دلایل دلایلی نیست که یه زندگی بخواد خراب بشه. به هر حال تو یکی از آخرین دفعات واسطه هستیم و منتظر جواب! من مطمئنا حتی اگر جوابش منفی باشه هیچ اقدامی نخواهم کرد و میگویم طلاق نمیدهم! اگر مشکلی هست بفرمایند چیست حل کنیم! در غیر اینصورت با ید توافقی جدا بشیم و اینکه خودشون اقدام کنن.سحر خانم نمیدونم مسئله گلاویز شدن برادرشون رو با من را یادتان هست یا نه؟ متاسفانه ایشون انگار دنبال انتقام گرفتن و تسویه حساب شخصی اند چون خودشون زنشونو طلاق دادند و بقیه رو مقصر اینکار میدانند در صورتی که خانمش به دلیل اعتیاد به مواد مخدر و شیشه ازشون جداشد. خانمم پدرش فوت کرده و ایشون میخواد بگه من جای پدرم هستم ولی متاسفانه به شدت زننده عمل کرد و به جای حل کردن موضوع، مورد را پیچیده تر کرد و فقط با طبیعی جلوه دادن طلاق به تحریک خواهرشون یا خانمم میپردازن. بعد به صورت آموزش به خانمم میگه حتما باید مهریتو بگیری!؟ از خداخواسته اکنون تمام ارتباط با واسطه یا بی واسطه قطع شده. متاسفانه تحریک میکنن و میکشند کنار. الان به همه دارن میگن ما بخدا داریم به دخترمون میگیم برگرد ولی خودش میگه نمیخوام و دوسش ندارم. در صورتی که میدانم عصبانیت و تحریک فوق العاده موجب بیان شدن این جملات شدهاست. میدانم اکنون من میتوانم اقدام قانونی کنم ولی حدسی مکه شاید به لجبازی بیافتند بخاطر همین روش شما رو بیشتر ترجیح میدم که صبر و مرور زمان شاید نتیجه بهتری بده.
علاقه مندی ها (Bookmarks)