سلام دوست گرامی
اگر یادتون باشه 9 ماه پیش روی موضوع شما بحث کردیم و من نظرم رو گفتم و در تبادل نظرات مختلف ، مدیران فداکار آمدن و تاپیک تون رو فقل کردن:
http://www.hamdardi.net/showthread.p...l=1#post446929
حالا بعد از 9 ماه ظاهرا همچنان شما تحمل و گذشت کردید ولی شوهرتون روش بدش رو اصلاح نکرده.
به نظرم اگر تبعات طلاق برای شما قابل تحمل هست ، بصورت جدی به ایشون تفهیم کنید که اگر واقعاً دست از کار بدش برنداره ، دیگه آستانه ی تحمل و گذشت شما به انتها رسیده.
در مرحله ی بعد ممکنه کارتون به متارکه برسه و باید پروسه ی زجرآور دادگاه برای طلاق رو طی کنید. اگر توهمی در مورد دوران دادگاه و دوران بعد از طلاق ندارید (=واقعیت ها رو میدونید و براتون قابل هضم هست)، پیشنهاد می کنم با توجه به توضیحات خوتون ، اینبار دیگه توپ رو به زمین شوهرتون بندازید. یعنی اگر نمیخاد روش بدش رو ترک کنه ، باید بپذیره که طلاق اتفاق می افته و در اینجا هم اون هست که مقصر قطعی طلاق خواهد بود.
راه سختی هست ولی اگر هزینه های اون رو میدونید و برای تحملش آماده هستید ، میتونید واقعاً نسبت به اون اقدام کنید.
امیدوار بودم شوهرتون دست برداره ، یا حداقل اینبار در واکنش به جدیت شما ، تغییر روش بده ، ولی متاسفانه توصیه ای رو که به اون علاقه نداشتم ، اینبار نوشتم.
تصمیم گیرنده شما هستید و خود شما آگاه ترین فرد به جزئیات پیدا و پنهان رابطه تون هستید. با توجه به سوابق مشکل تون و بر اساس شناختی که از عاقل بودن و صبور بودن شما داشتم ، نظرم رو دادم. امیدوارم دخترتون آینده ی خوبی پیدا کنه و شما هم روی آسایش رو ببینید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)