واقعا از خوندن نوشته هات ناراحت شدم و به عنوان یه زن می تونم درک کنم که چقدر رفتار همسرتون آزار دهنده هست
شاید برا سلامت روحی و جسمی خودت بهتر باشه که جدا شی و باید بدونی که بعد جدا شدن دیگه کیس ازدواج مجدد نداری که بهتر از همسر فعلی ات باشه
به نظر من زود برا وکیل و دادگاه اقدام نکن همیشه میشه رفت وکیل گرفت و شکایت و مهریه و....
سعی کنید اول مدارک قابل استناد و کافی برا خیانت همسرتون داشته باشید که بتونید به دادگاه ارایه بدید و بعد برا جدایی اقدام کنید
به نظر من بهتره که تو خونه همسرت باشی و هزینه های روزمره زندگی را پرداخت کنه ولی باهاش قهر باشی
اگه خونه را ترک کردی میتونه عدم تمکین بگیره که به ضرر شما میشه
چون اشاره کردی که می خواهی یه راه برگشتی داشته باشه پس بهتره فقط باهاش قهر باشید و تحمل داشته باشید و ((البته میدونم که تو این مدت هم خییییلی تحمل کردید )) به هر حال رفتارش را خودت بهتر می تونی پیش بینی کنی که ممکنه در قبال قهر جدی شما چه عکس العملی داشته باشه ولی شما محکم باش و بدون که طلاق یا اصلاح همسرت کارای اسونی نیستن و نمیشه در عرض یه هفته جواب گرفت
در این مدت فقط به خودت و دختر نازت فکر کن و سعی کن شاد باشید تفریح و ورزش و مهمونی و .... فراموش نشه که بتونی این بحران را طی کنی

علاقه مندی ها (Bookmarks)