نقل قول نوشته اصلی توسط Parastou نمایش پست ها
سلام
البته که فرهنگ خانواده ها و اقوام مختلف با هم تفاوت داره اما من این که رو که شما وظیفه داشته باشید دست پر به منزل پدریتون برید رو درک نمی کنم. چون که می گید گذر زندگی شون هم وابسته به کمک شما نیست. درستش اینه که خانواده شما از هرچیزی که باعث ایجاد تنش در زندگی شما می شه حذر کنن. لطفا به این صحبت ها و حالت های شمرده شده توجه نکنید که روی احساستون اثر خوبی نخواهد گذاشت. من فکر می کنم اگر شما هیچ واکنشی نشون ندید همه به روال موجود عادت خواهند کرد. بعدها و وقتی دیگه کسی به چشم وظیفه به کمک یا هدیه ی شما نگاه نمی کرد و همسرتون هم به حسن نیت شما در زندگی پی برد می تونید کاری که دلتون می خواد رو برای خانواده تون انجام بدید. یادتون باشه وظیفه اصلی شما حفظ آرامش زندگیش خودتونه و تا جایی که حقی از کسی ضایع نشده در همین راستا تلاش کنید.
پرستوی عزیز ممنونم از راهنماییت.
ببینید تو فامیل ما خرج کردن بچه برای پدر و مادر یه جور وظیفس. حالا اگه خانواده مشکل مالی داشته باشن دیگه بیشتره.
مادر من از همون روز اول با ازدواجم مخالف بود چون یه سری چیزا طبق میلش نبود و از طرفی چون وسواس فکری داره هرکس دیگه ای هم میومد اوضاع همین بود. الانم هرجور شده تلاششو میکنه ثابت کنه من انتخابم غلط بوده و به شوهرم رو دادم یا اون دوسم نداره.
اون از اول میگفت من بی عرضه ام و همسرم و خانوادش دارن ازم سواستفاده میکنن.
پس اصلا نگران این نیست که زندگیم دچار تنش بشه. واقعا این حرفا اصلا حس خوبی بهم نمیده مادرم هربار میگه ما از داماد شانس نیاوردیم فلانی و فلانی عجب دامادایی نصیبشون شده.
من اصلا نمیتونم جلوی همسرم واکنش نشون بدم چون محاله قبول کنه جدا ازینکه اصلا دست و دلباز نیست خیلی راحت به خودش اجازه میده توهین کنه پس اصلا با همسرم دراین مورد حتی حرف نمیزنم.
من تمام سعیم حفظ آرامش زندگیمه اما حفظ آرامش روحی خودمو بلد نیستم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط سردرگم2 نمایش پست ها
تنهایی عزیز یک راه حل مفید برای آنکه هم مادرت را راضی کنی و هم از جیب مبارک همسر جان خرخ کنی آن است که برای مادر جان خوراکی درست کنی و ببری
مثلا کیک یا شیرینی درست کن و ببر هم کم هزینه است و هم مادرت خوشحال می شود
متاسفانه همسرم با اینم مخالفه. یکی دوبار این کارو کردم صداش دراومد که برای من هزینه داره منم دیگه انجام ندادم