نقل قول نوشته اصلی توسط سحر بهاری نمایش پست ها

ای شده نالان زِ غم و رنج خویش

چند نداری خبر از گنج خویش؟

گنج تو باشد دل آگاه تو

گوهر تو اشک سحرگاه تو

ویولت عزیز مقالات تالار رو درباره ی کنترل و مدیریت خشم و احساسات بخون.هر چه آگاهی شما بیشتر باشه، کمتر اشتباه میکنین.‌ گاهی یک چیزی به زحمت ساخته میشه و کافیست یک اشتباه اون رو ویران کنه. ما گفتیم قدم های درست رو بردار و قوی تر شو تا در پایان به هر نتیجه ای رسیدی فردی باشی با تغییرات خوب و ارزشمند و یک منِ قوی.

اشتباهاتی که شما طی سال ها داشتی و بی صبری و تحمل ناپذیری الانتون داره بهتون ضربه میزنه چرا که از ریشه درمان نکردین و نمیکنین. ریشه ها فقط رسیدگی به وظائف زنانه یا یکسری کارهای روزمره و عادی نیست، ریشه ها یعنی آنچه در درون شماست، آنچه لازم به اصلاح هست.
در راه تغییر نیاز دارین به نکته ها، باید و نبایدها توجه کنین و با مشورت قدم بردارین.

بله چشم هر چند الان كه ديگه ويران كردم حس بدي چي بگم هر چي قويتر بشم كمتر لطمه ميخورم چون سر ناسازگاري دارن من دو تا سوال دارم يكيش رو قبلا پرسيدم بي جواب گذاشتين دوميشم به اولي مربوطه
١.در مورد خانواده پدر و مادر چه اقدامي ميشه كرد ازشون براي چه اقدامي ميشه كمك خواست حالا اصلا الان نه
٢.ايشون در جريان قرار بگيرن كه خانواده من در جريانن چون دارم فيلم بازي ميكنم كه اونا نمدونن اونام همينطور درسته دعوت به ارامش ميكنم ولي اينجوري مخفي كاريه علت اينه ميترسم ايشون فحاشي كنن به من و خانواده جلو اونا و پشت تلفن و بعد ...
خواهشا بهم جواب بدين خيلي ذهنم مشغوله