با سلام و احترام
ممنونم از دوستان عزیز برام وقت میذارین و راهنماییم میکنید
ممنون فکور عزیز.من وقتایی دید از بالا پایین به همسرم دارم که مثلا جواب صبر من رو در زندگی اینجوری میده که من اسمش رو این نمیذارم و اسمش رو میذارم یادآوریه گذشته تا یادش بیاد چی بوده و چی شده و تا به موقعیت خوبی رسید نباید اینکارو بامن میکرد.
در مورد اون شرایط هم همسرم بعد از چند روز مقاومت و سماجت من قبول کرد خونه ای که قبلا سه دانگ سه دانگ به نام هردومون بود رو کامل بزنه به نام من.رفتیم و متوجه شدیم چون خونه وام زوجین بانک مسکن داره نمیشه فعلا بنام بزنه و به جاش وکالت بلاعزل داد بهم برای خونه که تا وقتی زندس اختیار کامل خونه با من باشه و تا اقساط بانک تموم شد من برم و 6 دانگ رو بنام خودم بزنم.ولی اصلا با حق طلاق موافقت نکرد.
همراهی عزیز ممنونم از همراهیتون.راستشو بخواین خودم هم از این کنکاش پشیمونم... کاش همون وقتی که پرینت رو گرفت و من صفحه به صفحه شو با دعا رد میکردم که خدایا چیزی نباشه و چیزی نبود کاش شمارهای مشکوک رو ذخیره نمیکردم که اینجوری دستش واسم رو بشه.حالا من با خیانت 7 ساله اونم با عشق سابقش چجوری کنار بیام....
البته نا گفته نمونه من اینکارو بیشتر به خاطر بچه ای که هنوز توی این زندگی به وجود نیامده انجام دادم یه جورایی میشه گفت انقد بچمو دوس دارم که فعلا نمیذارم دنیا بیاد و در زندگی ای که پایه هاش محکم نیس بچه هرگز نمیارم.
میخواستم ببینم واقعا همسرم چه ادمیه و تصمیم مصمم داشتم بفهمم خیانت کرده جدا بشم ولی الان که فهمیدم همسرم کاملا منکر هست و میگه اینها دروغن مدارکشون جعلین و هزار جور بهانه منم انقد دوسش دارم اصلا فکر اینکه روزی اونو نداشتم باشم که دوسش داشته باشم روانیم میکنه....
تشکر اقای امین
من در حال حاضر با دو مشاور در ارتباط هستم و راهنمایی میگیرم چیزی که از جمع بندی حرفای اونها دستگیرم شده اینه که همسرم به احتمال خیلی زیاد بهم خیانت کرده و مشاورین گفتن بهش دوباره فرصت بدم اما در این فاصله جوری نشون بدم که انگار رهاش کردم و اصلا چکش نمیکنم ولی نامحسوس هواسم بهش باشه و در صورت دیدن خطای مجدد تصمیمم رو بگیرم...
یکی از این دو مشاور وقتی فهمید که همسرم قبلا گفتن رابطه جنسی رو دوس دارم ولی با تو نه بهم گفت زندگیت رو رها کن و از نظر من توصیه به طلاق هفتاد الی هشتاد درصد هست.چون همسرت جذب فیزیک شما نیست و براش کشش جنسی نداری...
لطفا لطفا لطفا نظرتون رو در مورد این موضوع بهم بگین برام خیلی مهمه
نظر خودم اینه همسرم از ظاهرم خوشش میاد و اون حرف رو به خاطر مشکلات اخلاقی که بامن داشت گفته چون وقتی یه مدت باهاش خوب شدم همسرم هم از نظر جنسی بهتر بود ولی وقتی مشکلی داشتیم سر مسائل جنسی تلافی میکرد.
ممنونم از همراهیتون لطفا تایپیکم نبندید..

علاقه مندی ها (Bookmarks)