به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 55

Threaded View

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 27 مرداد 01 [ 01:54]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,229

تشکرشده 2,952 در 957 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام رفقا
    سلامی ویژه به طنین باران عزیز برای پست های ارزشمندتون در تالار و تجربه مفیدی که با ما به اشتراک گذاشتین.

از اول که این تاپیک رو ایجاد کردم هدفم این بود که همه از تجربیات همدیگر استفاده کنیم و اگر موردی هست که نظرات و دیدگاه ها متفاوته بیان کنیم .

طنین عزیز نظر شما محترمه و این صحبت نظر منه که میخوام اینجا بگم :
    خیلی از مردم، اینطور فکر میکنند که بقیه حق دخالت در زندگیشون رو ندارند و این کار درستیه که آدم به گونه ای رفتار کنه که حریم خصوصی و شخصی زندگیش حفظ بشه (این رو همه میدونن) اما ما همیشه نباید نسبت به نظر بقیه حالت تدافعی بگیریم ممکنه گاهی حتی از اشخاصی که نسبت بهشون بدبین هستی صحبتی بشنوید که به پیشرفتتون کمک کنه . در هر صورت ما قدرت تفکر داریم و این ما هستیم که انتخاب میکنیم به حرف کسی اهمیت بدیم یا نه . به عنوان مثال اغلب عروس ها از مادرشوهرشون و یا خانواده همسرشون راضی نیستن و نسبت به همه حالت تدافعی میگیرند ولی ممکنه اون خانواده همسر برای خوبی شما یه مطلبی را بگن ولی چون اون تصویر ذهنی از خانواده منفیه، عروس مقاوم میشه ولی انسانی که زیرک باشه و عزت نفس داشته باشه ، اتفاقا هم پذیرای انتقاد ها درمورد خودشه و هم نسبت به سخنان دیگران منعطفه چون میدونه در آخر این خودشه که تصمیم میگیره و ممکنه گاهی بقیه راهنمایی خیلی درستی بهش داشته باشند .

و نکته مهم که باید ابتدا می گفتم این هست که تا حد بسیار زیادی رفتار خود آدمه که اجازه دخالت به دیگران رو میده و خود آدم تعیین میکنه رفتار بقیه باهاش چگونه باشه .

اتفاقا مدتی پیش داشتم در رابطه با همین موضوع با اطرافیانم صحبت میکردم و گفتم اگر در جمعی و یا مهمانی دعوت باشم و شخصی نظری بده که من مخالفش باشم و بعد از من نظر بخوان من مخالفتم رو میگم ، اگر کسی بی منطق باشه و به گونه ای اخلاقش باشه که حرف حرف خودش باشه و صحبت باهاش بی فایده باشه اصلا بحث نمیکنم ولی مخالفتم رو اعلام میکنم اما ادامه نمیدم . اما برای اینکه انرژی ندارم که حرفم رو بزنم ،نه من این مدلی نیستم ، هیچ وقت نظر موافق نمیدم وقتی با نظری مخالفم.
    ویرایش توسط miss seven : یکشنبه 19 دی 00 در ساعت 15:44

2. کاربر روبرو از پست مفید miss seven تشکرکرده است .

طنین باران (یکشنبه 19 دی 00)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)