بیشتر منظور من علاقه و تمایلات جنسی بود. آیا براتون جذابیت دارند؟
چرا باید جذاب باشن!!!؟
به نظر میاد علاقه جنسی اصلا به جنس مخالف نداشته باشید ولی اگر غیر از اینه توضیح بدید.
در سنین 15-16سالگی علاقه داشتم ولی در حد خیال و فانتزی کم کم سرکوب کردم این علایق رو....و از این که اون موقع راجب جنس مخالفم همچین فکرایی میکردم بره خودم متاسفم...
معمولا برای OCD روش های روان درمانی و صحبت با روانشناس توصیه میشه (CBT) ولی اگه جواب نده یا مشکل شما شدید باشه
جواب نمیده...هیپنوتیزم درمان هم مییومد خونه مون کاره اونم جواب نداد.......
(کم شدن میل و علاقه جنسی). البته همه اینها تحت نظر پزشک و در صورت صلاحدید روانپزشک باید صورت بگیره.
میل جنسی م و علاقه م همش به هم جنس م هست و اون دوست پسری که تو خواب بره خودم درست کردم..ک آخرش ختم میشه ب خود ارضایی..
بره این که خودارضایی م کم بشه و این فکر و خیال ها...ازقرص دوکسپین 25استفاده میکنم حدود1سالو نیمه..وقتی مصرف میکنم..(4تا باهم)..کم کم ب شدت خوابم میبره و احساس سبکی میکنم..دوکسپین هم طوریه که قدرت تفکرو میگره.نمیذاره اصلا تو خواب ب چیزی فک کنی..!..اینگار در خلاقرار میگیره آدم...خوابمم خواب شب تاصبح حدود 15ساعتی میشه.
با این روش من در آوردی خودم 1سالو نیمه که میخوام خود ارضایی مو کاهش بدم اما بازم نمیشه...........وقتی هم قرص مصرف نمیکنم.خودارضایی م میشه هفته ای 4یا5بار.....بره اینکه خودارضایی نکنم مجبوراستفاده کنم از دوکسپین 25..(خواهشا نگید با ورزش و مطالعه و اینا فکر و خیالو از سرت دور کن ک خودارضایی نکنی...)..فقط اون قرص میتونه بهم کمک کنه که خودارضایی نکنم.!